Win 2 kaarten voor V-Land festival met o.a. Cho, Adje, Great Minds en Broederliefde

V-land-hiphopstage

Zaterdag 9 mei is het eindelijk zo ver! Dan vindt het V-Land festival plaats in Walibi. Door het hele park zijn 6 stages te vinden, gevuld met 60 artiesten en alle attracties zijn open. 1 van die stages is de Hiphop Haciënda van Puna.nl met artiesten als Adje, Broederliefde, Cho, Digitzz, Great Minds en SBMG. Als je wil kan je erbij zijn, want we geven 5 keer 2 kaarten weg voor het festival. Vertel ons waarom jij 2 kaarten verdient en misschien feest jij zaterdag 9 mei met ons mee.

1 May

90 comments

Leave a Reply

90 Comments Aan "Win 2 kaarten voor V-Land festival met o.a. Cho, Adje, Great Minds en Broederliefde"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Sander
Gast
Sander

Omdat ik en m’n bro een-en-al HipHop zijn! Jatoch!

Silvano
Gast
Silvano

Een vriendin van mij en ik zijn grote HipHop liefhebbers, en zij heeft net der opleiding afgerond, vanwege persoonlijke redenen heeft zij ook veel Hiphop feesten moeten missen. Ik zou haar graag deze kans gunnen om hier naar toe te gaan! Als cadeau en goede opkikker!

Kimberley
Gast
Kimberley

Ik kan zoals iedereen zeggen dat t top is en k van hip hop hou en dat is ook allemaal zo. Maar dit zal een top ervaring zijn voor mij en mn vriend. We gaan bijna ander half jaar en hebben allebei dezelfde muzieksmaak en dit zal super zijn om het te vieren en natuurlijk om van mn to do list af te strepen so.. Mischien wel he 😀

Wortel Anders P.
Gast
Wortel Anders P.

Ik verdien die kaarten niet. Ik krijg ze..

Patje
Gast
Patje

Classic avondje van opgezwolle van toen tot nu in hedon bijgewoond, Great minds kwam langs
Waaaaaaaaaauw moet nog een keer greatminds checken. Pak ik gelijk de rest van die gruwelijke lineup mee.

Jurre
Gast
Jurre

Omdat ik als klein jongetje al helemaal weg was van HipHop, probeerde alles mee te rappen. Overigens ga ik nog steeds helemaal los op hedendaagse HipHop met m´n squad.

Davy van Hengel
Gast
Davy van Hengel

Ik wilde al kaartjes kopen.. zou mooi zijn als ik ze dan nu zou kunnen winnen!

Nick
Gast
Nick

Omdat ik zaterdag 9 mei nog geen plannen heb

Liza
Gast
Liza

Een vriendin komt na een half jaar in Australië stage te hebben gelopen deze week eindelijk thuis! Voordat ze weg ging, stonden we altijd vooraan bij rap- en hiphopoptredens in clubs en festivals als enige meisjes mee te spitten en springen.
V-land zou dus echt een perfecte thuiskomer voor haar zijn!

roy priem
Gast

om mijn vriendin over te halen om vaker naar hiphop te gaan luisteren

FirstLady
Gast
FirstLady

gewoon omdat het kan jónge

samantha
Gast
samantha

Ik zou graag willen gaan omdat ik de laatste weken zo hard heb gewerkt aan school etc. En dus helemaal geen tijd heb gehad om iets leuks te doen dus het zou mooi zijn als ik de kaarten kan winnen!

Mike
Gast
Mike

Heb deze nederlandse hip-hop ECHT nog even nodig voordat ik een paar maanden naar het buitenland ga !

Dylan
Gast
Dylan

Mijn neef is producer en liefhebber van hip hop, Ik ben ook liefhebber en ik rap zelf. Dit is voor ons samen een leuke kans om te zien hoe optredens in het echt gaan en hoe je je zelf het best kan vertegenwoordigen. Ik kan veel leren van de artiesten en mijn neef weet hoe alles daar buiten in ze werking gaat en kan zo zien of andere het anders doen als hij!

Baris Savci
Gast
Baris Savci

Omdat ik niks anders te doen heb die dag.

Rootsz
Gast

Omdat ik dan zelfs in mijn vakantie, nog naar me docenten moet kijken.

Groetjes, Herman Brood Academie Student.

N.
Gast
N.

Bij V-Land was mn eerste idee toch iets totaal anders. Ik hoop trouwens dat het feest van 9-21 duurt, anders moeten er artiesten die ik sowieso wil zien tegelijk optreden.

mike
Gast
mike

rap:

eey bro sowieso moet ik naar adje broederliefde great minds en cho dat we draaien is sowiezo eet de beat op als een big mac en draai net als een six flags die gucci in de stad wilt niet zeggen dat je rich ben en ik moet die 2 kaartjes hebben we hebben toestemming van de minister.

jaatog
Gast
jaatog

Dit feest is een soort van in mijn achtertuin, ik kan de muziek horen maar het is een beetje raar als ik in mijn 1tje in mijn achtertuin sta te dansen terwel jullie mij gratis kaarten kunnen geven en dat ik even door mijn tuin fiets richting het feest en dan los ga met een paar duizend man

Auki
Gast
Auki

sowieso word het een dikke fissa waar ik aanwezig zal zijn, maar vrijkaartjes krijgen is altijd beter!
voor die echte partystarter ben je aan het juiste adres!
Holla

Sam
Gast
Sam

Omdat ik typhoon dit jaar niet vaak genoeg kan zien!

Kimberly
Gast
Kimberly

Omdat ik heel de zomer weg ben en daarom geen festivalletjes kan meepakken!

Kevin Matitawaer
Gast
Kevin Matitawaer

Omdat ik enorm fan ben van alle rappers die daar komen! Waaronder: Cho, Adje etc. Ik zou dit echt tof vinden, iets om niet te vergeten!

sylvester
Gast
sylvester

Voor me neefje van 12. Hij houd van kinder feestjes.

Gé
Gast

Omdat ik beloof dat ik lekker weer meebreng!

sakina
Gast
sakina

Omdat mijn vriendin een rottijd heeft gehad en dit haar wel kan opfleuren

Joga
Gast
Joga

ik luister de hele dag hip-hop,
met 2 of geen,maar niet met 1 oordop.
Ik wil erbij zijn, want Cho treed op.
Ik ben helemaal onderste boven van hem, net als in een attractie zit, op de kop.
Ik wil inspriratie opdoen, jullie zijn mijn lichtknop.
SBMG en Broederliefde vind ik ook top.
Dus stuur die kaarten maar in een envelop,
Want je wil niet dat ik een haatteks drop

Kimberley
Gast
Kimberley

One more time: Ik kan zoals iedereen zeggen dat t top is en k van hip hop hou en dat is ook allemaal zo. Maar dit zal een top ervaring zijn voor mij en mn vriend. We gaan bijna ander half jaar en hebben allebei dezelfde muzieksmaak en dit zal super zijn om het te vieren en natuurlijk om van mn to do list af te strepen so.. Mischien wel he 😀

Stiffmeister
Gast
Stiffmeister

Zodat ik een bitch kan fixe, om in een atractie ballie te doen #bucketlist

manisha
Gast
manisha

OMgggggggggggggggggggg!!! zoo Vet!!
dit zou echt leukkk zijn, heb nooit meegemaakt dit…lijk me echt gaaf al die dope artiesten

speciaaltje
Gast
speciaaltje
voor een meisje met down syndroom. Ze heet kimberley. Ze heeft al anderhalf jaar met haar vriendje en ze hebben allebei dezelfde muziek smaak. Ze heeft een to do list weten op te maken met behulp van haar mentor en dit festival is 1 van haar favoriete to do wensen op haar bucket list. hou er wel rekening mee dat ze een downie is en het hardstikke fijn weliswaar spannend en leuk gaat vinden als zij de gelukkige happy de peppy winnaar zou zijn .. Ze heeft heel veel zakdoekjes moeten opvouwen in haar leven en heel veel kleurplaten kunnen… Read more »
FettyWapZooVier1738RemyBoyz
Gast
FettyWapZooVier1738RemyBoyz

voor mij want elke fissa maak ik gaande

Senga
Gast
Senga

Het is dan de laatste week voor mijn examen en wil dan even kunnen genieten van alle artiesten die ik dagelijks beluister op een stage. Het zou tof zijn als ik win 😉

Narek
Gast
Narek

Ik wil heel graag bij zijn. ik wordt maandag uitgezonde naar me vaderland en wil dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan.
ik wil die kaartjes om nog 1 keer los te gaan.

Joël Pasanea
Gast
Joël Pasanea

Mijn vriend gaat van de zomer naar Bali toe, vandaar heeft hij niet genoeg stacks om hier naartoe te gaan.

Vladik
Gast
Vladik

Omdat ik al heel lang van hiphop hou, een dag zonder muziek is een dag niet geleefd, en zou geweldig zijn als ik de leukste festival van me leven heb meegemaakt!!!

Sam
Gast
Sam

Geen van deze faggots verdient het

rolex d d
Gast
rolex d d

omdat ik nog 3 boetes moet betalen en gewoon skeer ben maar het niet wil missen kort maar krachtig

BSL
Gast
BSL

Ik zou ze heel graag willen, omdat jullie gewoon 1 comment eruit trekken (en niet kijken naar wat wij schrijven), tijd is geld, ook bij Puna, eerlijk is eerlijk, haha

ik neuk jullie allemaal de kont
Gast
ik neuk jullie allemaal de kont

Die sukkeltje die savonds op de kleiweg in Rotterdam als een stoephoer staat te schreeuwen vlak bij shoarma jaffo. Want werelds domste crimineel verdient ook een liefdadigheids prijsje. en voor die homofiele gast die werkt bij drank en spijslokaal Lust in hillegersberg rotterdam. Die krijgt op een dag een zware mishandeling naar zn kop toe gesmeten. De groetun van Melanchtonweg.

Kimberley
Gast
Kimberley

Ik kan zoals iedereen zeggen dat t top is en k van hip hop hou en dat is ook allemaal zo. Maar dit zal een top ervaring zijn voor mij en mn vriend. We gaan bijna ander half jaar en hebben allebei dezelfde muzieksmaak en dit zal super zijn om het te vieren en natuurlijk om van mn to do list af te strepen so.. Mischien wel he 😀 😀

mike
Gast
mike

Omdat ik iets moet doen om het goed te maken met me vriendin en dit zou me probleem verhelpen.
Help a brotha out

Jeffrey
Gast
Jeffrey

Jullie zouden mij zo blij maken met deze kaarten! De line- up is alles waar ik van gedroomd heb, al mijn idolen staan op het podium! Ik zie het al voor me: Ik sta daar op die prachtlocatie met een big smile op mijn gezicht helemaal waus te gaan op de nummers van Adje! De Groeten en hopelijk tot daar!

Wouter
Gast
Wouter

Omdat mijn beste vriend 20 mei een zware operatie krijgt en daardoor niet mee naar de costa brava kan gaan feesten dit jaar.Daarom zou ik hem graag blij willen maken met dit festival om toch nog de feest sfeer te kunnen proeven. Hopelijk tot daar!

Robin
Gast
Robin

Serieus? In fucking Walibi. Niceeeee man. Ik verdien wel 2 kaartjes inderdaad. Waarom? Gewoon te lang geen fissa gepakt en deze lijkt me wel echt fucking dope. Suport jullie sws altijd en Stalk de site dagelijk en shitt. Gun ieks man!! Blowtje roken mag wel toch daar anders word het lastig hehe. Lets hope so men. Succes PeepS!!!

Jnn
Gast
Jnn

Omdat het voor mij als student zijnde al veel te duur is en daar komt bij dat dit toch wel heel dik is een eigen stage van puna.nl!!!! En een buitenfestival het seizoen begint dan echt! (En ook meteen goed!!!!!!)

Kanye West
Gast

Ben gwn te broke zoals meeste studenten.
Help a brotha out here…

Gamba
Gast
Gamba

omdat encore festival nog veels te lang duurt en dit naast encore het vetste festival gaat worden

Cole World
Gast
Cole World

Om onze dag compleet te maken, wij gaan ‘s avonds namelijk nog naar J.Cole. Perfecte hiphopdag

Kimberley
Gast
Kimberley

Ik kan zoals iedereen zeggen dat t top is en k van hip hop hou en dat is ook allemaal zo. Maar dit zal een top ervaring zijn voor mij en mn vriend. We gaan bijna ander half jaar en hebben allebei dezelfde muzieksmaak en dit zal super zijn om het te vieren en natuurlijk om van mn to do list af te strepen so.. Mischien wel he 😀

ps: wanneer word het bekend gemaakt? 😀

wpDiscuz