Win 2 kaarten voor Woo Hah Festival! met o.a. Big Sean, Travi$ Scott, Fresku & Cho

woohah_
Nog 2 dagen en dan is het weer tijd voor Woo Hah! festival. Op 4 juli vindt het festival voor de tweede keer plaats in de Spoorzone in Tilburg en wij hosten net als vorig jaar weer een stage. Op het festival kun je optredens verwachten van onder andere Big Sean, Travi$ Scott, Run The Jewels, Joey Bada$$, Fresku, Cho, Mocromaniac, Freddie Gibbs, The Underachievers, Vince Staples en Deux Deux. Op het laatste moment mogen wij nog 2 x 2 kaarten weggeven voor het festival. Vertel ons waarom je Woo Hah absoluut niet mag missen en misschien win jij op de valreep nog 2 kaarten.

WOOHAH_eflyer_final_web

2 July

39 comments

Leave a Reply

39 Comments Aan "Win 2 kaarten voor Woo Hah Festival! met o.a. Big Sean, Travi$ Scott, Fresku & Cho"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Seppe
Gast
Seppe

Cypress Hill, Run The Jewels, Joey Bada$$ & Gangsta Gibbs samen in 1 line up te Tilburg lijkt gewoon te mooi om waar te zijn? Dit moet ik met m’n eigen ogen gezien hebben!

Woohahgotuallincheck
Gast
Woohahgotuallincheck

Omdat het een echt hip hop festival is en de sfeer erg goed is. En het weer is prima en de line up en het eten ook.

Gotcha
Gast
Gotcha

Deez nuts

Kevin Matitawaer
Gast
Kevin Matitawaer

Kijk naar de mensen die komen + die hele gekke line-up, daar bovenop nog eens die weer!! Wie wil daar nou niet bij zijn. Namen zoals Cypress Hill & Big Sean, dat MOET je gewoon meemaken!

Mac Westmaas
Gast
Mac Westmaas

Ik kan Woo Hah niet missen want anders tel ik niet en ik wil ook graag freddie gibbs en cypress hill live zien optreden.

mira van doorslaer
Gast
mira van doorslaer

Omdat al deze namen samen niet de line up vormen van welk festival dan ook in België, dus reden genoeg om naar Woo Hah! te komen!

Dimitri
Gast
Dimitri
Omdat ik hiphop leef en hier een Legende als Cypress Hill live zou kunnen zien tevens als een van de top van de newskool Big Sean. En los van de grotere Amerikaanse artiesten komt hier ook naar mijn mening de diepte en een van de lyricaalste rappers van Nederland: Fresku hier. Die mij zelf ook inspireert in muziek en waardoor ik ooit ben begonnen zelf ook muziek te maken in hetzelfde plaatje Winne &!! Feis. Hier komen ook artiesten waarbij je weet dat het los gaat als Cho en Mocromaniac ik ben zeker benieuwd naar hun shows, dat wordt zeker… Read more »
Dimitri
Gast
Dimitri

Lekkere line up met the finest in hiphop, fijne chickies, all day sunshine & wat booze erbij. Als ik dit mis vergeef ik het mezelf nooit 😉

Chelsia
Gast
Chelsia

Because i’d love to see Joey Bada$$ and Travi$ Scott! Zaterdag helemaal niks te doen ook met mijn vriendin dus het zal leuk zijn om erbij te zijn!

hiphoprevolution
Gast
hiphoprevolution

WOOHAH! vorig jaar was ik ook geweest, na definitie van hiphop was ik erg blij dat er nu ook een hiphop festival met buitenlandse namen, zoals vorig jaar meth en red, mos def en yg en meer. ik zou heel graag dit jaar weer willen gaan. waarom? cypress hill(legends) joey badass(legend in the making) en verder een dope line up, heerlijk weer en veelste veel zin om niet te gaan!

Al Hassle
Gast
Al Hassle

Never seen Cypress Hill live on stage! Need I Say More

Westcoast
Gast
Westcoast

Omdat ik B-Real ben tegengekomen in Los Angeles in 1999. We raakte aan de praat en hij nodigde mijn broer en ik uit om naar hun show te komen. Helaas vertrokken we dezelfde nog terug naar huis.

Het zou echt master zijn als ik m’n broer alsnog mee kon nemen naar hun optreden!

Wat La Flame betreft.. Hij is de toekomst! Ik heb zijn liveshows altijd youtube bekeken en die energy is amazing!

Yaëll Campbell
Gast

Omdat HipHop mijn leven is!!! Alle elementen van breakdance tot mc’ing ✌????

Ik denk dat niemand zoveel gaat genieten als ik✊

Yaëll Campbell
Gast

Omdat HipHop mijn leven is!!! Alle elementen van breakdance tot mc’ing ✌????

Ik denk dat niemand zoveel gaat genieten als ik✊

chesterfield
Gast
chesterfield

why ? because its WOO HAH!

WOO HAH
Gast
WOO HAH

Omdat hier gruwelijke artiesten komen, die je echt niet mag missen. Gibbs, big sean, joey badass en underachievers en veel meer… Dat moet je eigenlijk gewoon checken als je de kans krijgt. Ik zou er echt belachelijk graag heen willen, en als ik zou winnen wordt het ruzie tussen vrienden over wie ik mee zou nemen maar daar kom ik wel uit. Zou super tof zijn!

Gé Geurtsen
Gast
Gé Geurtsen

Jaaaa hier wil ik heen! Neem het lekkerste festivalweertje mee!

Merijn
Gast

De line-up is fucking ziek en het contrast tussen Nederlandse en Amerikaanse artiesten is groot en daarom zou ik naar Woo Hah festival willen!

Jelle
Gast
Jelle

Het weer, de stad, de artiesten, de mensen die je wel kent en de mensen die je niet kent, alles. Persoonlijk luister ik voornamelijk Nederlandse hiphop, maar vrienden van mij hebben we al ingelicht over hoe hard sommige van de Amerikaanse line-uppers wel niet zijn! En dat in mijn eigen semi-pittoreske Tilburg!

Asma
Gast
Asma

Ik wil knalleeeeeeuu op de Puna Stage!

Bas
Gast
Bas

Belachelijk vette line-up met hoop verschillende soorten artiesten. Verschillende stijlen, heerlijk festival!

Ramon
Gast
Ramon

Omdat iedereen van de line-up moet kunnen geniet, zelfs als je er niet de financiële middelen voor hebt. Het is belangrijk om voor jezelf te kunnen zorgen, that’s why I wanna learn from Killer Mike & El-P how to make them Run the Jewels!

KD
Gast
KD

Die Nederlandse artiesten gaan backstage op een gekke zoektocht naar die Amerikaanse artiesten om op de foto te mogen. Maar dat laten hun bodyguards niet toe.

Chandni
Gast
Chandni

School maakt mijn hoofd moe en mijn vakantie zal nog wel ff uitgesteld worden door alle nonsens van school. Ik zal me kunnen opladen bij Woo Hah om nog ff door te kunnen strijden. Ben toe aan een oldskool HipHop meets newskool Hiphop event en dat ook nog in Nederland!

Ziefoo
Gast
Ziefoo

Het lijkt me wel leuk om als semi-ouwe lul weer eens een concertje te bezoeken waar ik oldschool en hedendaagse hiphop kan checken.
Best of both worlds!

rick
Gast
rick

ik zou heel graag kaarten willen (heb nog nooit cypress hill en joey badass live gezien waar ik erg van hou) en omdat ik een maat heb die heel graag met me dan mee wil maar er geen geld voor heeft en een hele slechte tijd achter de rug heeft. dit zal hem goed doen. (hij is groot fan van freske haald kracht uit de teksen)

Ais
Gast
Ais

Ik zou graag de kaarten winnen om de sfeer daar nog beter te maken… Ik ben een pitten bouwer eerste klas… Op aftermovies zie je vaak me voorbij schieten ik de pit… Dus gegarandeert feest als ik er ben…

N.
Gast
N.

Omdat er 375K subsidie naartoe is gegaan, in feite heb ik dus al een soort van voor dit kaartje betaald alleen heb ik geen kaartje. Genoeg reden lijkt me:)

Jowwsz
Gast
Jowwsz

Zowiezo vieren met mijn favo artiest dat ik uit die verrotte friendzone ben gekomen.

‘She get low for a brother like me!’ – Joey Bada$$

Ps: tuurlijk daar naartoe gaan met haar 😉

Robin van Deelen
Gast
Robin van Deelen

Dope dat Cypress Hill ook komt, wil ze graag weer eens horen!

henkisdenaam
Gast
henkisdenaam

Nice.

Jaaa
Gast
Jaaa

Super dope artiestennnn! Zou er graag met een vriend heen gaan!

WooHahhhhh
Gast
WooHahhhhh

De eerste editie van Woo Hah was gewoonweg fantastisch. Ik heb daarna een belofte aan mezelf gemaakt om het volgende jaar weer te gaan.
Toen ik deze line up zag sprong ik een gat in de lucht. Ik moet hier wel heen. Wat een namen!
Zou toch tof zijn als ik de kaarten won. Leuk dat Puna dit doet voor de echte hiphop heads.

Bigseanb0i
Gast
Bigseanb0i

De artiesten, de organisatie en de sfeer van vorig jaar maken het gewoon een must-go.
Toen Big Sean als klap op de vuurpijl nog werd toegevoed was het al helemaal chaos.
Zou toch wel geweldig als ik hier met een vriend naar toe zou kunnen gaan.

niels
Gast
niels

Ik zag de line up van woo hah/
en ik zei tegen m’n “clique”: “dit gaan we doen ja”/
geld is op dit moment wel een beetje stressings/
dus als we deze kaarten winnen gunt puna ons “blessings”/
Woo Hah 2015 wordt “Insane in the brain”/
Want alleen Joey is al een B4.Da.$$ in de game/
We willen “Pronto” naar Tilburg, maar we hebben niet veel tijd/
Dus daarom gaan we dit “winne zonder strijd”/

Drake
Gast
Drake
Ik ben echt een grote fan van hiphop muziek en alle nieuwe genres daarbinnen. Kijk ook al vanaf mijn 12e dagelijks op Puna en het verveeld nooit. Dat Puna deze kaarten weg geeft vind ik al heel tof en om ze dan ook te winnen lijkt me echt hard. De line up dit jaar is super dope en als ik zo de time-table zie, kijk ik vanaf het begin tot het einde naar een van mn favoriete rappers. Jammer genoeg hebben vrienden van mij geen geld wegens sparen voor vakantie dus kan ik waarschijnlijk niet naar Woo Hah (wat echt… Read more »
Kings
Gast
Kings

K heb zaterdag niks te doen, k moet ergens mn swen op kunnen roken en wat is daar nou een betere plek voor dan op het mooiste festival op Nederlandse bodem?

Dott
Gast
Dott

De beste acts vd jeugd van deze tijd zijn daar te zien!! I need to see that

Nicky
Gast
Nicky

WIe niet, Cypress Hill ook heel bot!

wpDiscuz