Win 2 kaarten voor Woo Hah Festival! met o.a. Big Sean, Travi$ Scott, Fresku en Cho

woohah_
Nog even en het is weer tijd voor Woo Hah! festival. Op 4 juli vind het festival voor de tweede keer plaats in de Spoorzone in Tilburg en wij hosten net als vorig jaar weer een stage. Op het festival kun je optredens verwachten van onder andere Big Sean, Travi$ Scott, Run The Jewels, Joey Bada$$, Fresku, Cho, Mocromaniac, Freddie Gibbs, The Underachievers, Vince Staples en Deux Deux. Jij kan dit alles gaan meemaken, want we mogen 2 x 2 kaartjes weggeven. Vertel ons welke artiest jij absoluut wil zien en waarom en misschien win jij 2 kaarten voor Woo Hah!

WOOHAH_eflyer_final_web

8 June

133 comments

Leave a Reply

133 Comments Aan "Win 2 kaarten voor Woo Hah Festival! met o.a. Big Sean, Travi$ Scott, Fresku en Cho"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Thibo Bleys
Gast
Thibo Bleys

Big Sean. Ontdekt door gewoon zijn single te laten luisteren op Kanye West. Maakt nu singles met Kanye West en is van de grootste Amerikaanse artiesten geworden. Lijkt me heerlijk om hem, net als Kanye West dat doen deed, live aan het werk te zien!

nando
Gast
nando

Fresku! Ik heb hem gezien bij Paaspop, hierbij deed hij als eerst zijn nieuwe single ‘ik wil’. Dit was echt te hard, dit moment heb ik bij weinig artiesten meegemaakt. De hele zaal was 1. Iedereen kei harde kippenvel. Dit wil ik graag nog een keer mee maken!

Gé Geurtsen
Gast
Gé Geurtsen

Big Sean is natuurlijk het meest geliefd hier, maar ik zie ook genoeg andere artiesten die ik graag eens live zou horen!

kro
Gast
kro
Ik moet Travi$ Scott zien man. Zijn shows zijn altijd compleet gekkenhuis. Gister nog bij Summer Jam, dat hele publiek ging harder dan ooit tevoren. Zeker nu net z’n eerste single van Rodeo is gedropt vandaag, en het gewoon weer belachelijk lekker klinkt, moet ik hem zien. Days Before Rodeo staat nog dagelijks aan en dit is mijn kans om hem live te zien na hem gemist te hebben op Appelsap vorig jaar. Oh ja en daarnaast is ongeveer de rest van de line up ook een must see, maar als ik iemand moet kiezen dan ga ik straight up… Read more »
Mr.Gossie
Gast

Joey Bada$$, zodat ik hem n print kan overhandigen van mijn illustratie van hem.

Joren
Gast
Joren

Joey Bada$$ zou heel dope zijn. Hij had een van de betere albums van dit jaar en ik ben benieuwd of hij het live ook waar maakt!

Kevin Matitawaer
Gast
Kevin Matitawaer

Big Sean of Joey Badass, beide al heel bekend in the States.. met name Big Sean. Maar ik vind dat meer mensen hier in Nederland hun beter moeten leren kennen, want als je echt van rap houdt.. dan moet je sowieso naar hun luisteren! En het zou tof zijn om dat te kunnen meemaken bij Woo Hah!

Angelo
Gast
Angelo

Cypress Hill! Deze mannen zijn legendarisch. Ik heb dit jaar met oud en nieuw als enige goede voornemen dat ik veel meer Hip Hop shows zou gaan bekijken. En daar kunnen deze boys zeker niet aan ontbreken! Woo Hah festival wordt Insane in the Membrane haha!

Stijn
Gast
Stijn

Ik ga toch zeker voor Travi$ Scott en Big Sean zoals de meeste, maar het gaat mij om het geheel. Het idee dat Hiphop steeds groter wordt in Nederland en dat het zal blijven groeien, mede mogelijk gemaakt door zo’n gruwelijke line-up. Daarbij hoop ik dat Cho en Fresku de optredens van hun bij Paaspop zullen overtreffen en de status waar zullen maken. Verder vind ik het geweldig dat Winne, Feis & Ecktuh Ecktuh aanwezig zijn om toch de echt diepgaande Nederlandse hiphop kunnen te vertegenwoordigen.

Naomi
Gast
Naomi

Fresku = sowieso dope!! Ik wil voor allemaal gaan maarrrr moet ik kiezen dan is Big Sean toch The Cherry/Icing op die cake,Dope artiest die eindelijk echt stijgt en zijn credits krijgt en dat zou voor alle artiesten moeten zijn op die flyer. Woo hah Daar wil ik heel graag bij zijn!!!!

decks
Gast
decks

Run The Jewels! Zij staan er om bekend dat hun shows altijd keihard zijn en dat als een show van bijv. een uur geven dat heel het publiek dan ook dat hele uur keihard los gaat. Hun shows zijn van wat ik gehoord heb vol vuur en energie vanaf het begin tot het eind! Ze weten amper van ophouden. En dat wil ik graag een keer mee maken.

Nicky Verderosa
Gast
Nicky Verderosa

Fresku!!! Fresse fresse want hij brengt je altijd op een nader level!!!Hij is De Meester en luister graag naar de les!!!

nowazevad
Gast
nowazevad

Welke van deze artiesten zou je nou niet willen zien?! Ik kan eigenlijk niet kiezen man, maar omdat ik moet kiezen ga ik voor Cypress Hill. Fucking legends, moet gewoon een keer meegemaakt worden. De rest ga je (denk ik) nog vaker de kans voor krijgen om te zien. Sowieso hou ik al m’n hele leven van HipHop, dus een festival als deze zou ik niet willen missen.

Ludwig
Gast
Ludwig

Travis$ Scott!! Omdat hij op weg is om een van de grootste te worden en dit wellicht de laatste optie is om hem in een festival setting als deze te zien!

Nataly
Gast
Nataly

Big sean omdat de alleeeer liefste vriendin zo’n fan van hem is en ik dood word gegooid met zijn teksten en ondertussen ben ik stiekem ook fan geworden en nu heb ik ontzettende spijt dat ik niet naar zijn concert ben geweest!!

Antonie
Gast

Cypress Hill wil ik graag live zien aangezien ik hem vette unieke hiphop vind maken, en hij een echte oldskool rapper is die al vele jaren actief is en veeeeel muziek heeft uitgebracht. Dus dat heeft wat te betekenen met een live show!

Arnout de Vries
Gast
Arnout de Vries
Run the Jewels. Omdat mijn vriendin en ik er samen op uit ons dak kunnen gaan. Omdat Killer Mike me raakt als mens, met zijn oprechte activisme, en zijn passie, samen met zijn humor. Omdat El-P één van de beste hiphopproducers ooit is, die ondertussen gerust naast een DJ Premier mag staan. Omdat mijn vriendin en ik ook allebei een enorme liefde voor katten hebben, en daarom het Meow the Jewels-project geweldig vinden. Bovendien wonen mijn vriendin en ik sinds kort samen, en moeten we het zuinig aandoen, en doen we dit jaar daarom helemaal geen festivals en nauwelijks concerten.… Read more »
Droopy
Gast
Droopy

Sowieso Cypress hill. Ooit gezien in het voorprogramma van Eminem in 2003 in de arena. Show was legendarisch en heb helaas nooit meer de mogelijkheid gehad ze te zien. Dus deze kans moet ik aangrijpen. Daarnaast moet ik joey zien. Keiharde nieuwe lichting 90’s rap.

Leyla
Gast
Leyla

Joey bada$$!
Waarom? Omdat zijn muziek dope is. Unieke stem en heerlijke beats.

Arnout de Vries
Gast
Arnout de Vries

Ehm, Antonie… Cypress Hill is niet één persoon, het is een groep.

Benno Baksteen
Gast
Benno Baksteen

Travi$ Scott! Ik heb hem vorig jaar helaas moeten missen bij Appelsap omdat ik eerder weg moest! En ik ben fan… Heb er zoveel spijt van gehad, wil die guy echt zien! Please Puna gun iets op een whiteboy! Ik pak ook al ooit in Holland… Ik heb een taaie libi.

Magreet
Gast
Magreet

Er zijn zoveel namen die ik graag nog wil zien! Maar vooral Fresku en Run the Jewelz ben ik benieuwd naar! Fresku meerdere malen al gezien maar Run The Jewelz nog nooit en wil ze graag een meer live mee maken.

Jordan
Gast
Jordan

Gewoon iedereen die komt man, woohah is iets wat ik niet wil missen. Helaas vorig jaar niet kunnen gaan vanwege vakantie

Marijn
Gast
Marijn

De prijsvraag welke niet was beter geweest. Maar als ik moet kiezen zou ik voor Joey Badass of Fresku gaan. Ik luister elke dag B4da$$ en Fresku omdat zijn live performance heel leuk is.s

Bart vd hout
Gast
Bart vd hout

Degene die ik moet zien is cypress hill. Oldskool hiphop. Daar kom Ik voor. Gewoon rustig relax. Kick snare hi hat. Zware bassen en vette flows. Klaar.

Sem
Gast
Sem

Cypress Hill. Al sinds ik klein ben werden deze mannen geblazen in de auto tijdens lange autoritjes samen met mijn vader, en nogsteeds hoor ik ze dagelijks door mn headphones. Nostalgie zal tot leven komen in tillie!

Wu-Hah Aint Nothing To F*CK With
Gast
Wu-Hah Aint Nothing To F*CK With

Nadat ik RTJ, Cypress Hill, Joey BadaSS heb gezien op Woo Hah wil ik gewoon lekker los gaan op Dr.Moons Fluff Disco. Tussen al het serieuze Hip Hop geweld gewoon ff lekker los op Wu-Tang Affiliate Tilburgs Own Dr.Moon (hopelijk in combi met Sticks en consorten).

Matthijs K
Gast
Matthijs K

TRAVI$$ FUCKING SCOTT!!! Die gast is compleet gek in z’n hoofd, iets wat je moet zien. Nadat ik zijn optreden op youtube had gezien op Appelsap wil ik sindsdien een keertje bij z’n live act zijn. Ik ben een moshpitter in hart en nieren en volgens mij kan deze man der wat van. Zijn muziek gaat trouwens ook als één speer door HipHop wereld, die alle moralen kapot snijdt. Het zou een klein droompje zijn die uitkomt als ik er naar toe mag. LETS FUCK SHIT UP!! 🙂

the notorious Vladimir
Gast
the notorious Vladimir
Big Sean, Mocro en Cho. Paar jaar geleden ging ik vaak naar optredens/hiphop festival maar de laatste tijd niet meer door geld problemen. Big Sean z’n laatste album luister ik de laatste tijd dood dus lijkt me erg tof om hem te zien. Maniacs en cho heb ik nooit live gezien. Komt omdat ik niet echt down was met hydro maar nu hij solo die gruwelijke mixtape heeft gemaakt vind ik m fucking dope. En cho is die jonge hele meneer, check m sinds knock knock 1 dus ben ook benieuwd naar hem. Jullie zouden mij erg blij maken als… Read more »
q
Gast

Ik zou graag die kaartjes willen winnen omdat mijn vriendin een superfan is van Traviss Scott en Big Sean ! ze geeft veel hoofdpijn omdat we niks doen, Ik zou haar daarmee heel blij maken “GUN IETSS” want ik ben fucking SKEEEERR!

Max B
Gast
Max B

Joey Badass, de man waarvan ik dacht dat ik hem pas laat ontdekte. Maar hij bracht gewoon echt die oude sound terug alsof hij een van de beste was in die tijd. Als ik de vinyl van B4da$$ pomp stroomt hiphop door de aderen. Live meemaken zou een droom zijn!

Pinda
Gast
Pinda

Fresku, omdat hij na een vrij lange tijd weer echt harde nummers aan het droppen is. Daarnaast lijkt het me ook wel zeer tof om Cho live te zien. Misschien wel hé

Sebastiaan Dessaux
Gast
Sebastiaan Dessaux

Joey Bada$$, ik wil hem graag mijn linker tietje laten signeren zodat ik het in de dichtstbijzijnde tattooshop kan laten vereeuwigen.

Amila
Gast
Amila

Cypress Hill omdat hij er ook niet jonger op word en nog steeds dope is

Tom
Gast
Tom

Deux deux natuurlijk. Want 2 x 2 vrijkaarten, dat kan geen toeval zijn. En natuurlijk omdat die mannen kei en keihard zijn. WOOHAH

basedgod
Gast

Travi$ scott, omdat ik wil moshen

Esmee
Gast
Esmee

Big Sean, Travi$ Scott en Joey Bada$$. Gewoon tijdloos.

Niels
Gast
Niels

Cypres hill en underachievers!! Omdat ik ze allebei heb gemist op dour 2014 omdat ik op camping D stond en daardoor op zo’n driekwartier lopen van het festivalterrein, waar ik nog regelmatig van baal 🙁

Brandon Smeets
Gast
Brandon Smeets

Fresku en Cho allebei superhard in hun eigen manier. Totaal verschillend maar hou van allebei. Come onnnnn gun iets #teamsmeets

Pepper
Gast
Pepper

Travi$ Scott motherfuckers! Zijn optredens zijn zo kaolo hard, vrienden van mij waren naar appelsap geweest vorig jaar, kon helaas niet mee, maar kreeg natuurlijk wel filmpjes gestuurd en het zag er super lauw uit. Hij zorgt er tenminste voor dat mensen echt los gaan! Luister inmiddels al 1,5 jaar naar hem en moet hem gewoon zien!

markkkw
Gast
markkkw

Vince staples, een van de meest belovende artiesten naar mijn mening. Stolen youth heeft veel indruk op mij gemaakt en hij is niet voor niks 1 van de 10 artiesten die XXL magazine heeft gekozen als beste nieuwkomers.

Wilco van Vorstenbosch
Gast
Wilco van Vorstenbosch

Tourist Le MC! Na veel te hebben gezien/gehoord van Safi & Spreej, en ook de vlaamse Seba & Karma live te hebben gezien, ben ik samen met wat maten best wel hooked geraakt aan vlaamse hiphop ondanks het feit dat we allemaal volbloed Brabo’s zijn. Tourist Le MC is echter een artiest waar we niet veel van kennen, maar waar we wel ontzettend nieuwsgierig naar zijn. Daarnaast zou ik ook Fresku ontzéttend graag willen horen, puur om te zien hoe hij zijn teksten live kan spitten.

Puck
Gast
Puck

Big Sean omdat ik de vorige keer dat hij in Nederland was al wilde gaan maar toen niet kon en ik hem graag live wil zien optreden!

Uden
Gast
Uden

cypress hill
breal is een baas

Senga
Gast
Senga

Travi$ Scott. Want zijn optredens zijn TURN UP! Nog 26 days before rodeo bij de WOO HAH festival. Met de 2 kaarten neem ik mijn vriendin mee die graag Cho live wilt zien 😉

Ik vind het overigens tof dat puna vaak van zulke acties heeft met het weg geven van kaarten. Ciao 😉

lekkergaan
Gast
lekkergaan

Young Thug is a god. Één manier on iets van die goddelijkheid waar te kunnen nemen is door Travis Scott live te kunnen zien. En btw dit is gewoon 1 van de ziekste line-ups ooit in Nederland pfff. Dit kan niet anders dan een legendarische dag worden????????

jawohl
Gast
jawohl

Ik wil Fresku zien! sowieso 1 van de hardste artiesten van Nederland. heb hem lang niet live gezien en ben ontzettend benieuwd naar zijn nieuwe muziek. niet alleen fresku ook Joey Badass en bijna alle andere artiesten spreken me aan. tofste festival van NL!

Jarno
Gast
Jarno

winne! Hij is altijd mijn favoriete artiest geweest maar heb hem nog nooit live gezien. Dit zou echt een droom zijn die uitkomt.

KK2
Gast
KK2

Cho want ik verdien wel een een Beloning in deze Rainy days. Ik ben nu al aan het Dromen over Sjeek je A$$ schreeuwen Shawty ze gaf laatst nog die Lady message, Ze is alleen op het festival en haar Planning is Bombay drinken.

Dino
Gast
Dino

Cannibal Ox, omdat hun eerste plaat ‘The Cold Vein’ uit 2001 één van de meest ondergewaardeerde hiphopplaten van de afgelopen 15 jaar is, daarnaast werd er jaren gezegd dat er nooit een tweede plaat(die inmiddels uit is) zou uitkomen en is de kans groot dat dit de laatste keer is dat ze als de twee mans formatie nl aan doen voor een show.

Leuk weetje; de plaat The Cold Vein werd volledig geproduceerd door El-p(Company Flow, Run The Jewels)

wpDiscuz