Win 2 kaartjes voor KLEAR met o.a FS Green, The Flexican, SIROJ en Vic Crezée

30f4117b-4d38-4556-914f-6f912989ca86

KLEAR bestaat 13 februari alweer twee jaar en daarom belooft de volgende editie extra leuk te worden. KLEAR bracht al eerder artiesten zoals Kaytranada, STWO, Sango en Snakehips naar de Marktkantine in Amsterdam. Dit keer zullen Maribou State(UK), Sam Tiba (FR), Gravez (US), The Flexican, FS Green, Jarreau Vandal b2b Full Crate, SIROJ, Vic Crezée, Wantigga b2b Gurney-Champion, Jengi Beats en Mairo Nawaz de club overnemen.

Zou jij hier graag bij willen zijn met een vriend of vriendin? Dat komt mooi uit, want wij geven 2 x 2 kaartjes weg. Beschrijf in de comments waarom jij hier bij moet zijn en wie weet ben jij er de 13e bij.

2 February

10 comments

Leave a Reply

10 Comments Aan "Win 2 kaartjes voor KLEAR met o.a FS Green, The Flexican, SIROJ en Vic Crezée"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
partaay
Gast
partaay

Gewoon omdat ik altijd met prijsvragen mee doe en nooit win T_T

rux
Gast
rux

Ik moet hier bij zijn omdat ik al fan ben van FS Green en SirOJ sinds day 1. Slumgullion en State Magazine beattapes met Hayzee en die dingen. Om deze boys samen met de nieuwe generatie aan het werk te zien zou supertof zijn en een goede reden voor een dope party.

Roland Gbe
Gast
Roland Gbe

On dat de zon schijnt, ergens

KoenV
Gast
KoenV

Dat is natuurlijk zo klaer als een klontje. Klaer is kees.

Jordy Veldhuis
Gast
Jordy Veldhuis

Ik moet hierbij zijn omdat ik flexican 3 jaar geleden op het strand in Albufeira zag. Ik riep net zolang FLEXIE, totdat hij reageerde. Daarom verdien ik het om opnieuw een keer flexie te kunnen schreeuwen bij een optreden van hem.

Naamveld
Gast
Naamveld

Gewoon omdat als bladeren van bomen vallen ik in de club moet vallen

basonko
Gast

gun een tata

Rukkie
Gast
Rukkie

Kan geen zielig verhaaltje bedenken op dit moment. Help een arme student 😉

Sanne
Gast
Sanne

Ik neem graag mijn zus mee naar deze editie van Klear! Een aantal artiesten hebben wij al gezien bij BBQ in de Bitter, maar de Marktkantine staat zeker nog op ons lijstje. En met deze line up die gegarandeerd staat voor goeie muziek kunnen wij dit feestje niet missen!

Madbeat
Gast

Omdat ik fan ben van Flexican, FS Green, Full Crate en SIROJ. Omdat ik de andere artiesten wil ontdekken.

En omdat ik de eerste en enige subscriber ben van Klear op Youtube!

wpDiscuz