Win 5 kaarten voor Encore op 27 februari met Sevn Alias, Jonna Fraser, SFB en SBMG

Encore_Monthly-Stuff_27-Februari_Advertentie_1200x628_V2
Op zaterdag 27 februari is het weer tijd voor een nieuwe editie van Encore in de Melkweg in Amsterdam. Dit keer is het wel een hele speciale editie, want er kunnen een aantal live optredens verwacht worden. Encore en Puna.nl presenteren optredens van Sevn Alias, SFB, Jonna Fraser en SBMG. Samen vormen zij een belangrijk onderdeel van de Nederlandse hiphopscene en met de gebruikelijke DJ’s; DeeJay Prime en DJ Waxfiend van Encore zijn ze van plan de Melkweg af te breken.

Jij kan hier samen met je vier beste vrienden bij zijn. Dat is niet het enige, want naast 5 kaarten krijgen jullie ook een zak consumptiebonnen en krijg jij een Daily Paper x Encore jas. Het enige dat je hoeft te doen is ons vertellen voor wie je komt en waarom en misschien win jij dit prijzenpakket.

24 February

164 comments

Leave a Reply

164 Comments Aan "Win 5 kaarten voor Encore op 27 februari met Sevn Alias, Jonna Fraser, SFB en SBMG"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Diego gewoon
Gast
Diego gewoon

Kom daar voor Alias en Fraser. Waarom? ALLES GROOT !

Pat
Gast
Pat

Jonnafraser. Beide 101 keihard, encore geeft sowieso goede feesten.

Great combo tho!

lorenzo
Gast
lorenzo

SFB, boys zijn hard gegaan laatste jaren. wil deze mannen keertje live on stage zien !

Ach
Gast
Ach

Voor Alias, waarom? Ma3lish, weet ik niet jajajajaaaa. Oh ja en Voor Waxfiend man ben elke week daar die man draait te erg!

Gio
Gast

Ik en mijn vrienden willen graag komen voor Sevn Alias, SFB, Jonna Fraser & SBMG. Waarom ? Nou puur omdat dit een van de meest zeer getalenteerde rappers van Nederland zijn en natuurlijk gaan zij het dak eraf blazen, en dat willen wij zeer en zeker niet missen. Bedankt en alvast voor de mensen die gaan en winnen een hele fijne Encore wie weet zien we mekaar daar ik gun jullie het even hard als dat ik het me zelf gun Lovee !

Kdeux
Gast
Kdeux

De nieuwe generatie zien shine

michael
Gast
michael

Ik ben daar voor Sevn Alias de gekste.. moroo nigga en gekke goon in één.. gekke dingen verwacht je tijdens de show. laat me erbij zijn puna kom op!!

Kston
Gast
Kston

Sowieso voor Alias, ik en me boys willen niet meer stressen om die meisjes. Hopelijk leert hij ons dat snapte

Daniël Temmingh
Gast
Daniël Temmingh

Super sick, dikke line-up. Ik zou met mijn 4 beste vrienden heen gaan. Veel van deze artiesten staan nog hoog op ons lijstje!

M
Gast
M

Wij komen hier voor alle rappers, allemaal facking getalenteerd man! Gekke verfrissende stylo, killen de hele scène. Jeweet toch man

Boelerjantje
Gast
Boelerjantje

Omdat er een oppas voor de youngins geregeld moet worden!
Ben zelf 29 wil wel oppassen.

mike s
Gast
mike s

Omdat Sevn mijn #1 rapper staat, SBMG #2, en SFB #3. Het lijkt me echt kapot dik om hun allemaal in 1 avond te zien. SFB heb ik sws nog nooit live gezien maar luister reset the levels 2 helemaal kapot net als twenty four sevn 2 en kan ook echt niet wachten op debuut album van sbmg . Hoop heel wat van deze albums live te kunne horen.

Kayleigh
Gast
Kayleigh

Alle aangekondige artiesten vinden ik en mijn vriendinnen super goed! Zouden ze graag een keer live willen horen 🙂

Martijn
Gast
Martijn

Dit jaar Encore festival wordt de vetste editie ooit! Ik kijk enorm uit naar het optreden van Sevn Alias, hij is momenteel erg hard aan het gaan en wil hem na zijn optreden op Noorderslag zeker op Encore willen zien met 4 vrienden!

Mitchell
Gast
Mitchell

Wij MOETEN hier zaterdag gewoon vanuit Brabant naar toe omdat dit HET dikste feestje van dit jaar op de agenda is!! Sevn is sowieso de hardste rapper van dit moment en aangezien wij wegens omstandigheden zijn geplande releaseparty moesten schrappen zijn wij van plan dit dubbel en dik in te halen zaterdag! Daarnaast waren de vorige 2 optredens van SBMG ook te dik en kunnen we ook niet meer dan superveel verwachten van SFB en Jonna dus deze brabanders gaan hier absoluut een harde banger van maken zaterdag!

Mees
Gast
Mees

Jonna Fraser, omdat deze man een verrijking is voor de gehele Nederlandse muziekwereld.

Shahina
Gast
Shahina

Allemaal zooooo goeie rappers ookal rappen mijn neven en ik alles mee in de auto willen we het graaaag live horen. We kunnen dit gewoon niet missen!! Omdat we al heel lang fan van SFB, SBMG, Sevn zijn en ze eindelijk een keer allemaal met zn allen kunnen zien! Het zou een leuke verassing voor mijn neef zijn omdat hij het erg moeilijk heeft. Wil een leuk avondje en met deze rappers word dat het zeker?

Abuu
Gast
Abuu

Ik heb nix met de artiesten maar ik weet wel dat er veel kippe zullen zijn en het kippenhok gaat worde zou graag met 4 vrienden gaan kippe vangen

Jojo
Gast
Jojo

Simpel, omdat ik hou van nederhop met een S: SFB, SBMG en ALIASSS.

Carlos
Gast
Carlos

Beste puna ! Ik kom voor de gezelligheid en vrouwen waarom hou van uitgaan en deze lineup is sterk

edwin
Gast
edwin

Ik en mijn vrienden zouden hierbij moeten zijn omdat het een cadeau voor mijn vriend is en het is de eerste keer dat hij uit gaat

Mike van Eijk
Gast
Mike van Eijk

Sowieso voor Jonna Fraser !
Nog 1 keer in het Nederlands los gaan met mijn vrienden voordat ik voor een aantal maanden naar het buitenland ga !

Mike van Eijk
Gast
Mike van Eijk

en SEVN uiteraard ! Sbmg om los te gaan…
Allemaal dik !

Ayyoub
Gast
Ayyoub

Sevn Alias, omdat hij de hele hiphopscene op slot heeft gezet in NL. Jua jua #sevnvoice

Xafierce
Gast
Xafierce

Wrm? Omdat die line up beestachtig is dhuu !! En m’n meiden en ik keihard gaan genieten van deze dag. #wienietgaatiseenbobbo

Marvin
Gast
Marvin

Simpel! Omdat ik “nu hier sta” voor SFB, ik SBMG wil laten zien dat ik wel kan “dansen”, terwijl ik me totaal niet stress voor die meiden (kifesh metjou!? als je dat wel doet). En ik net zo “Famous” wil worden als Jonna Fraser en Frenna. En ook omdat ik helemaal uit Belgie voor ze kom!

Didier Stroop
Gast
Didier Stroop

Sevn Alias, Sevn is een van de beste rappers van Nederland! Ik was al fan van Sevn Alias toen hij nog KM heette. Bovendien de andere rappers die komen zijn ook kei hard!

#TwentyFourSevn

Lusz
Gast
Lusz

Ik geen nederhop meer luister sinds de komst van de nieuwe generatie. En de smaak weer te pakken krijg als ik live ga zeggen me vrienden. Miss toch maar een kansje geven.

eebybaB
Gast
eebybaB

Ik wil graag de mogelijkheid krijgen om samen met me vrienden op zaterdag 27 februari er een onvergetelijke nacht van te maken. Mijn beste vriend is onlangs vader geworden, en heeft al een tijdje de mogelijkheid niet gehad om samen met zijn vrienden uit te gaan. Ik zal mijn neef speciaal laten overkomen vanuit Noord-Brabant, en hem tevens gelijk kennis laten maken met encore op zaterdagavond! Verder is het een speciale gelegenheid om al deze moderne nederlandse hip-hop artiesten van dichtbij live on stage te zien!!

#MakeItHappen 🙂

SjorsvanSjimmie
Gast
SjorsvanSjimmie
‘Kifesh’, je vraagt voor wie ik kom? ‘Dat is een keuze’, maar niet een erg moeilijke, dat moge duidelijk zijn, ik kom voor Sevn Alias. Deze man zet eigenhandig de hele Nederlandse scene in ‘Beweging’. Al met D-boyz en als Odje Taylor komt hij dermate hard en is hij op zijn ‘Hossel’. Maar na zijn 101 sessie van afgelopen zomer maakt hij pas echt ‘Stappen’. Deze man blesst letterlijk elke track, dat is gewoonweg ‘Niet normaal. Elke keer wanneer het internet verreikt wordt met een nieuw meesterwerk brengen mijn vrienden en ik elkaar via onze ‘Tellies’ op de hoogte; genieten… Read more »
YJW
Gast
YJW

ik wil graag dat jasje

Punanimeer
Gast
Punanimeer

Ik kom voor iedereen sowieso, al deze boys zijn hard. Maar ik wil mn vrienden verrassen met gratis kaartjes voor encore, omdat ze altijd zeuren dat ze naar shit zoals encore en appelsap willen gaan maar er te skeer voor zijn. En die jas is natuurlijk ook niet verkeerd!

Niko Dirk
Gast
Niko Dirk

Graag zou ik voor iedereen willen gaan. Mijn vriend is 2 weken geleden zijn oom verloren waarmee hij elke dag naar rappers luisterde en zijn oom vertelde waarom hij deze rappers bewonderd zijn oom kon er altijd wel om lachen. Het zou een eer zijn om hem en zijn broertje mee te kunnen nemen naar encore met deze geweldige rappers. zodat zijn oom van bovenaf kan zien hoe mijn vriend bounced op deze rappers.

luCASH
Gast
luCASH

Ik kom voor SBMG want ik had vorige keer optreden van hun gemist omdat ik naar optreden van Sevn Alias ging.
Struggle is real….

SB
Gast
SB

Op nummer één staat Sevn. Op nummer zeven staan de vijf kaarten. Op vijf de 32 andere comments die tot nu toe zijn achtergelaten. On the real, ik luister niets anders dan Twenty Four Seven 2 op de enkele keren dat ik even snel TLOP er doorheen gooi. Daily Paper en Encore mogen er ook best wezen. ❤️ Breng mij die prijs.

Roan Larosh
Gast
Roan Larosh

Het lijkt me geweldig om naar Encore te gaan omdat ik nooit echt naar een concert ben geweest van deze helden. Daarom wil ik erheen samen met 4 goede vrienden. Ik vindt het super als ik die kaarten te pakken krijg. Sevn is mn favoriet en Daily Paper is ook keihard.

Mark
Gast
Mark
Ze zijn allemaal geweldig en ik en mijn vrienden zijn grote fans van hun maar vooral van SFB. Een aantal weken geleden had SFB een show en we zouden met ze alle gaan maar helaas heeft 1 vriend van mij een vriendin die erg lastig deed. Hij vond dit zo jammer dat die niet mocht gaan van haar dat die zo boos werd en het uitgemaakt heeft. Nu zou hij er alles voor doen om die kaarten te krijgen en daarom probeer ik te winnen en hem te verassen met de kaartjes. Dat hij zijn eigen hart breekt voor deze… Read more »
Joszef
Gast
Joszef

Ik moet hier echt naartoe! Ik vind SBMG & Sevn Alias het hardste, maar ik luister naar alle 4 eigenlijk sowieso sinds day1. Heb ze alleen nog nooi echt op horen treden. Hopen dat dit de eerste keer wordt!

GTLI
Gast
GTLI

Ik kom voor al die guys. Ze zijn allemaal hard man echt no joke man.

Jure van de And
Gast
Jure van de And

Ik ben nooit naar een concert geweest, dus zou leuk zijn als dit de eerste keer wordt want de dak wordt er 100% afgeblazen!
Ik ken mensen via app, met wie ik goed ben maar heb ze helaas nog nooit in t echt gezien, het zou geweldig zijn om ze te leren kennen via het concert.

Mini
Gast
Mini

Ga niet veel praten man.. Triangle laatst in maassilo was dik, de line-up van nu, eng! Daily Paper, eng, en encore? Ballin’ als indi

Khay
Gast
Khay

Kort maar krachtig.
Voor Sevn, want ik ben fan!!!

Turkoo
Gast
Turkoo

Speciaal voor Sevn. Ik volg hem als sinds hij Odje Taylor heette en zijn eerste pokoes begon te droppen. Ik ben blij dat hij zo hoog is gekomen na vele jaren. Ik ga niet een hele verhaal typen. Gewoon straight to point, Sevn is DE shit. Zou hem dus ook een keertje live willen zien.

Luca Picavet
Gast
Luca Picavet

Geen gezeik ik wil gwn naar dat concert g

pacielo mooij
Gast
pacielo mooij

ik kom dan voor sevn ik vind hem gewoon echt hard als ik samen met hem een rap kom maken maar dat gebeurt niet dus kom ik maar kijken dus kies voor mij pacielo mooij

Traptraptrapcore
Gast
Traptraptrapcore

Ik kom omdat encore altijd goeie feesten organiseerd

Tq
Gast
Tq

Ik kom voor Jonna op dit feestje… en ben ready voor die action ??

Tim
Gast
Tim

Ik kom omdat dit een super dikke line up is.
Zo moet de avond wel goedkomen, encore organiseerd veel goede feesten.
Daarnaast zijn het 2 talenten en 2 talenten groepen op een feest! dope

Hugo
Gast
Hugo

Ik kom voor Jonna Fraser. Tegenwoordig klinken zoveel rappers hetzelfde ook door dat hele trapgedoe. Wat Sevn en SFB doen is knap, en goed om naar te luisteren, maar later zal er over Jonna gesproken worden als iemand die de game veranderd heeft. Sevn en SFB zijn het hardste ik wat ze doen en SBMG doet ook lekker hun ding. Sowieso wordt het een legendarisch event waar ik graag bij zou willen zijn!

Fabio Deiana
Gast
Fabio Deiana

Sevn Alias, wie anders? Beste nieuwkomer in 2015 met een hele nieuwe sound waarmee hij razendsnel populair is geworden en zichzelf nu op vele podia heeft weten te krijgen. Met als toppunt natuurlijk Encore.

S2802
Gast
S2802

Ik zou graag willen komen omdat ik 28 februari mijn 24ste verjaardag vier. Dit zou een uitstekende kans zijn om dit te vieren en dit te beleven met 4 vrienden op Encore met Sevn Alias! Encore, Do you want more? ??

wpDiscuz