Win een Bacardi cocktailbar op je eigen huisfeest!

Stel je voor je geeft een fissa bij je thuis. Je wilt dan uiteraard een huis vol mensen die superlekker gaan. Behalve muziek, heb je dan natuurlijk perfecte cocktails nodig. Wat dacht je van een cocktailbar van Bacardi inclusief bartenders! Je vrienden zijn nog nooit op een feest geweest met zoveel swag.

Het enige wat je hoeft te doen is ons vertellen hoe jouw perfecte Bacardi huisfeest eruit ziet. Wees origineel, gedetailleerd en niet te zuinig en je maakt kans op een van twee Bacardi huisfeesten die wij, van Puna, weg mogen geven. Laat een comment achter met je echte mailadres en maak kans…

11 December

15 comments

Leave a Reply

15 Comments Aan "Win een Bacardi cocktailbar op je eigen huisfeest!"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Naomi
Gast
Naomi
nou laten we beginnen n mattie van me hield zn 18e verjaardag. en t feestje begon dus al vroeg misschien n beetje te vroeg hahah. deze man was gewoon zo zat dat ie zn eigen party knock out gevierd heeft in zn bed. maar met nieuwjaar willen we t overnieuw doen maar nu 100 x harder! zodat deze man alsnog zn party kan hebben t enige wat we nodig hebben zijn jullie! we willen voor hem een party die niet meer te vergeten is genaamd project new year. wij dachten laten we project X na limburg halen en ff laten… Read more »
Nikolai
Gast
Nikolai

Waar moet dat feestje zijn? Hier moet dat feestje zijn! Amsterdam, goede muziek, goede booze en mooie vrouwen. What else?

Swekkert
Gast
Swekkert

Hier in zoetermeer zijn byna alle discotheke failliet of dicht
Dit is de ideale optie om wat te doen voor mijn vrienden en voor
De stad Zoetermeer ! Gun ons die avond om nooit te vergeten
Peaceee swekkert!!

Bronselini
Gast
Bronselini

Een classy houseparty dat uit zal lopen tot een blockparty. Live muziek, entertaintment, a bus loaded bad bitches, strippers en limitless kush.

Rogier Amatkarijo
Gast
Rogier Amatkarijo

kill denk je is fissa?

Door het noodweer is de hele kelder blank komen te staan met water.
dit hebben we er allemaal uit moeten pompen. Maar dat was nog niet het ergste,
het was zo nat dat alles eruit moest en vervangen moet worden voordat we dit gaan doen wouden we een mooi feest in de kelder geven!
er zijn 3 verschillende ruimtes die we kunnen gebruiken de grootste word natuurlijk als feestruimte benut en de andere ruimte als lounge.
maar bij zo’n underground fissa hoort natuurlijk een bacardi cocktail bar.

tot fissa,
Rogier Amatkarijo

De Gastheer v/d Avond
Gast
De Gastheer v/d Avond

Een Bacardi Cocktailfeest is niet voor iedereen weggelegd. Het geven van zo’n party gaat verder dan zomaar swag. Een Bacardi cocktail party staat voor innovatie en klasse. Het gaat om het creëren van de perfecte ambiance voor de meest dierbare personen uit je leven.
Het moet classy zijn.
Nextlevel.
Swag 2.0.

Het gevoel dat door een Bacardifeest verkregen wordt moet onuitgesproken blijven. Het mag niet in woorden te vangen zijn. Men moet er stil van worden en zich laten meevoeren in het moment.
Van een ondergaande zon tot aan de eerste ochtenddauw.

Hoe?
We spellen het voor je.

B.acardi
A.lcohol
C.hicks
A.fterpartys
R.’n B
D.J’s
I.edereen

LAZA
Gast
LAZA
Alle homies weten al dat mijn feestjes altijd H.A.M. gaan. Er is altijd te veel drank, er zijn te veel vrouwen, mensen gaan lekker, mensen sneuvelen en gaan niet weg tot de drank op is en iedereen passed out is. De volgende editie moet er één zijn waar mijn vrienden van @FlowenCo ook even een optreden doen en @MelleBEATS komt wat plaatjes draaien. Om iedereen te kunnen overtuigen van een nog zieker feest wat komen gaat komen jullie bartenders incl. cocktailbar zeer te pas. Laten me weer gezellig met z’n allen naar de klote gaan! En o ja, als je… Read more »
KT
Gast
KT

Eerst lekker barbecue in de lekkere kou en daarna jezelf warm drinken en feesten.
alles wat ik zou doen.

Petie
Gast
Petie
Mijn perfecte huisfeest? Het moet zo’n feest worden, dat als het opgenomen wordt, het gewoon uitgegeven zou kunnen worden als film. Het moet zo’n feest worden, waarbij iedereen de volgende dag opnieuw weer in een deuk ligt, om de vreselijk vette dingen die zijn gebeurd. Dingen die een plekje verdienen in ieders memoires. Het moet een feest zijn met zowel een dosis échte bekenden, en wat minder bekenden: Zodat er nog wat geregeld kan worden, met wat nieuwe praat. Alles en iedereen verzorgt zichzelf tot in de puntjes. Swag x Casual x Dressed is the look. Er worden extreem lekkere… Read more »
AR
Gast
AR
Bij de deur staan 2 lekkere chicks in Bacardi outfitjes alle bacardi uit te delen en binnen is alles versierd met Bacardi vlaggen en de lichten maken sfeer. Muziek pompt vanuit alle hoeken en op tafel zie je allemaal Bacardi flessen staan gesorteerd op smaak. Boven elke rij van smaak staan er adviezen waarmee je het kan mixen om iedereen genoeg idee te geven voor een lekkere glas Bacardi. In de keuken aan de bar zijn er ook twee prachtige vrouwen die aan de mensen vragen wat voor mixdrankje/cocktail ze willen. Natuurlijk gaan mensen ook gebruik maken van het advies… Read more »
Etienne van de Weijer
Gast
Etienne van de Weijer

Deze bacardi cocktailbar heb ik al eens ergens anders gezien op een feestje. Echt heel vet hoe het eruit ziet en hoe ze een perfect drankje voor je serveren. Ik wilde dit zelf eigenlijk ook doen voor mijn verjaardag die er aan komt, maar nu ik deze actie zie laat ik deze kans natuurlijk niet schieten!

Mijn perfecte Bacardi huisfeest ziet er gezellig uit met alle mensen om mij heen die ik lief heb en natuurlijk met deze prachtige Bacardi cocktailbar!
Een superavond onder het genot van verschillende drankjes, lijkt me heel gaaf!

Niels van Eijndhoven
Gast
Niels van Eijndhoven
ik heb vorig jaar een feest gegeven met alles erop en eraan. Dj, chicks, drank en heeeel veeel mensen. Het enige nadeel was dat er alleen bier en wijn geschonken werd. Maar met een Bacardi Bar wordt het helemaal compleet en gaan we voor HET vetste feest van 2013, namelijk Project B(acardi). Hoe ik het voor me zie? uuhm echt ziekelijk vet. Heel veel flessen Bacardi Razz en Bacardi Dragonberry verspreid over de hele feest ruimte. Een Dj die er een ziek feest van maakt doordat iedereen niet op een glaasje meer of minder bacardi heeft gekeken. Kortom Project B… Read more »
Roland Jacobs
Gast
Roland Jacobs
Ik wordt 40 dit jaar en voor de stoere , vettste party heb je RUM nodig, by the way mijn favoriete drank, bacardi black !!! Ik ben in 2006 op Cuba geweest en heb een rondleiding gehad in de bacari fabriek en de havanaclub familie fabriek, erggg gaaf !! Ik denk aan een proeverij van de verschillende bacardi rumsoorten, laat mensen kennis maken met de vele mogelijke smaken van rum en hoe verschillend en bijzonder ze zijn. Als Coctails, shooters, mixjes en digestieven, totaal feestelijk en uiteraard gepaard met sigaren, swingende ladies en barshakers. 4 uur lang, RUM, party-party, lekkere… Read more »
Haidy
Gast
Haidy
Nou ik word 45 op 7 maart en ik wil eindelijk eens een feest geven voor mij zelf . Na jaren van feesten organiseren voor de kinderen mijn man en familie leden heb ik nu een gevoel van , en IK dan.? Ik wil ook een keer in de belangestelling staan en ook een keer verrast worden . Ik heb t altijd geroepen en nooit gedacht dat je een coktail bar kon winnen ,en nog wel van Bacardi :0 wauw . Dus waag ik ook maar een poging en zal mijn vingers kruisen 🙂 op hoop van zegen dan maar… Read more »
Haidy
Gast
Haidy

Sorry het is 27 maart hahhaha typfoutje maar ik was zo enthousiast

wpDiscuz