Win een dagje in de studio met Cho, Ares, Lijpe en Sjaf (Broederliefde)

In februari verzamelt een grote groep rappers en producers zich op het eiland Schiermonnikoog. Daar krijgen zij een week de tijd om een mixtape te maken. Deze week wordt mogelijk gemaakt door de Buma Music Academy en zij verbinden hier een dope wedstrijd aan.




Ben jij een middelbare scholier en schrijf jij je eigen rapteksten? Of hou je je bezig met het maken van beats? Ga dan nu naar www.bumamusicacademy.nl/challenges en schrijf je daar vóór 30 januari in. Jij kunt namelijk met hen in de studio zitten! Daarnaast maak je ook kans om met je hele klas aanwezig te zijn bij de presentatie van de mixtape in Amsterdam.




Schrijf je snel in en wie weet zit jij op 12 februari in de studio naast Broederliefde, SBMG, Bokoesam, Cho, Ronnie Flex, Lijpe, Jonna Fraser, D-Double, Lil Kleine, Crooks, Idaly, Ares & Dennis en SFB. Met de beats van niemand minder dan Spanker, Krankjoram, Garrincha, Ramiks, Denta en Palenko Beats. Tot dan!

16 January

2 comments

Leave a Reply

2 Comments Aan "Win een dagje in de studio met Cho, Ares, Lijpe en Sjaf (Broederliefde)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Money talks
Gast
Money talks

die mixtape wordt zo hard

Dissident
Gast

Die link doet het nie eens G. Ik zit niet op school, ik heb geen vervoer. Maar ik maak texten en rap sinds mijn 15e en ben nu 26. Pik me op en je hebt nog een tallent binnen die jullie tonnen views kan geven 😉 rustig

wpDiscuz