Win een exemplaar en kaarten voor Fakkelteitgroep vol. 3 + Luisterpaal

Aanstaande donderdag (26 mei) brengt de Fakkelteitgroep haar derde compilatiealbum digitaal uit. De afgelopen weken hebben jullie al enkele snippets gehoord, maar vanaf vandaag staat de plaat op de Luisterpaal van 3voor12. Dus voor iedereen die niet kan wachten tot donderdag kan de plaat hier beluisteren.

Zoals je van Puna.nl gewend bent doen wij meestal iets speciaals rond grote releases en Fakkelteitgroep mag niet ontbreken in dit rijtje. Daarom mogen wij tien albums én 5 x 2 kaarten weggeven voor de releaseparty in de Tivoli te Utrecht en Petrol te Antwerpen. Hoe maak je kans op een prijs? Heel simpel, geef in een comment antwoord op de vraag: “Waarom kijk jij al zo lang uit naar de release van de Fakkelteitgroep vol. 3?“. De winnaars worden donderdag bekend gemaakt!

24 May

120 comments

Leave a Reply

120 Comments Aan "Win een exemplaar en kaarten voor Fakkelteitgroep vol. 3 + Luisterpaal"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
loco12
Gast
loco12

het nieuwe album komt eraan, stay f*cking tunedddddddd

elcapuccino
Member

Zodat ik hier op puna een exemplaar + kaartjes kan winnen voor de releaseparty!

TMS81
Gast

CUZ I AM A POOR FCKNG KID

Quiickz
Gast
Waarom ik uitkijk naar FTG 3? De Opgezwolle tijd van sticks en rico met beatmaker delic kennen we allemaal wel neem ik aan. Daarbij op kwam de buitenwesten tour met Duvelduvel, winne, jawat typhoon etc. Nadat Opgezwolle eindigde ( Grote teleurstelling ) kwam gelukkig Fakkelbrigade met 2 extra leden erbij genaamd James en Typhoon en damn wat een goede keuze was dat he. Iedereen van de FB dropte keiharde tracks en albums waardoor ik veel luisterplezier heb gehad van hun. Toen FTG werd opgericht dacht ik eerst dat het niets zou worden, maar het tegendeel bleek Sticks heeft keiharde artiesten… Read more »
Jan
Gast
Jan

Omdat ik klaar ben met de teletubbies.

RickySluys
Member

Omdat vol. 1 en 2 ook gruwelijk waren, moet vol. 3 ook weer gruwelijk zijn!!

Bas
Gast
Bas

omdat FTG 1 en 2 ook al Classics waren!!

marcwvf
Member

Ik kijk er al zo lang naar uit, omdat ik elke dag met m’n verrekijker uit het raam kijk of die er al is.

Finch
Member

Damnn die ‘Seven League Beats’ beats zijn zoooo heerlijk

thijs
Gast
thijs

Dit is gewoon een complicatiealbum is waar alleen de rappers in zitten waar ik naar luister.
Examens zijn voorbij en dit is het cadeau!
Alleen maar FTG

Daan vd Berg Jeths
Member

Omdat een release van FTG garant staat voor classic shit!
Nadat ze boef en de aap hebben getekend is alles nog breder geworden, de dope flows van Rico en Sticks en de uiteenlopende stijlen van ZM & Boef en de Aap.
Mensen die hun eigen kijk op hiphop hebben en hun stijl niet veranderen door de mening van andere, sick!
Ook omdat Evenwicht erop staan, die mannen zijn baas!

Peace.

Matthias
Gast
Matthias

Nieuwe fases in’t leven hebben nood aan nieuwe kwaliteitsmuziek, hoe kan je anders de examens,boetes en stress bolwerken? Die FTG3 komt er geen minuut te vroeg, maar ook weer niks te laat ( getimed als punchlines van rico ) ik heb gewoon die verse kwalitatieve shit nodig, en geen brandstof maar kerosine om door te knallen in dit gekkenhuis en er iets van te maken…. Bedankt FTG, tot in Tivoli en/of Petrol , hangt er van af of er donderdag een gekke belg wil rijden tot Utrecht. Peace

Harmen
Gast
Harmen

Omdat ik bij alle 2 de andere releases ben geweest, en ik FTG1 en FTG2 cd’s origineel heb en daar wil ik die 3e graag aan toevoegen!

Mark
Gast
Mark
FTG 3 Opgezwolle daar begon het voor mij allemaal stick rico en delic spuugdingen,vloeistof etc je kent ze wel. Opgezwolle uit elkaar shit geen rico en sticks meer naar veel optredes alle cd’s gekocht en nu stoppen ze. Toen dropte sticks en rico FT dope dope dope. nu hebben we FTG samen met typhoon die in die tijd ook al een paar track met opgezwolle had. de stotteraar met de harde lijns. FTG vol 1 en vol 2 waren dope 3 via de luisterpaal net geluisterd dope. Nu hoop ik dat ik deze cd kan winnen omdat ik niet kan… Read more »
vennie
Gast
vennie

Sinds solar aan het wachten op een optreden van alle helden. Maar nog steeds niet voorgekomen. Vervolgens naar sticks art in de mezz geweest wat formidabel was. Nu nog steeds aan het wachten om eindelijk weer al die helden te zien. En ook nog met nieuwe tracks. Tevens hopende dat ze solar dit jaar aankwamen wel zwart licht maar ftg over tref je niet

davor
Gast
davor

Omdat de FTG groep laat zien dat goede muziek niet uitgestorven is. De leden van deze groep zijn niet alleen een inspiratie voor mij om met muziek bezig te zijn en de movement te supporten maar ook om gewoon je leven te leven.
De muziek neemt me vaak mee naar ongekende hoogtes zowel met of zonder fakkel. Daarom kijk ik zo erg uit naar een nieuwe FTG release. Het brengt kleur in je leven.

Big UP FTG.. Keep Going Strong!!!

1

Coen
Gast
Coen

FTG is de movement, op alle vlakken. Harde Tekst, harde beat en gevoel wordt door alle verschillende artiesten op de tracks gedropd.

Maus
Gast

“Waarom kijk jij al zo lang uit naar de release van de Fakkelteitgroep vol. 3?“. De winnaars worden donderdag bekend gemaakt

Omdat ik de Vol1 en Vol2 Van fakkelteitgroep release party niet heb meegemaakt, maar ze zeggen 3x is scheepsrecht dus hoop dat het waar is!!!

Thomas
Gast

Omdat FTG staat voor wat Nederlandse Hip Hop is en altijd zou moeten zijn. De beste artiesten op 1 plaat in een perfecte mix. Van wat ik van de previews heb gehoord is het alleen maar beter dan de eerste twee FTG’s. Hier moet ik bij zijn!

brn6
Member

Ik kijk al zolang uit naar FTG3 dat ik deze zomer verhuist ben van Nijmegen naar Zwolle om naar release party te gaan. FTG iedereen is hard en iedereen heeft een eigen style. Dat maar FTG zo gruwlijk. En ik type dit terwel ik hem luister

Phixion
Member

Damn de beats van A.R.T. vallen zwaar tegen, jammer man. 7League en Henning klinken dope.

Murstratus
Gast
Murstratus

FTG is kneiterhard. Jongens zijn zichzelf gebleven en doen hun ding zoals ze het horen te doen. Geen trendsetters maar gewoon goede mc’s met de nodige inhoud.

JEWEEETTOOOH!

Lucas
Gast
Lucas

Omdat ik laatst bij Wiz Khalifa aanwezig was, en dit keer naar een écht optreden zou willen gaan!

beoe
Gast
beoe

Lucas: Omdat ik laatst bij Wiz Khalifa aanwezig was, en dit keer naar een écht optreden zou willen gaan!

hahahhahaha goeie!
Woow die track van Typhoon omg

Maikel
Gast
Ik heb enorm uitgekeken naar deze ‘vol 3′ omdat de vorige twee releases ook erg tof waren. De Fakkelteitgroep is een movement met artiesten die samen veel toffe muziek uitbrengen, en verder zijn het stuk voor stuk laidback personen. Ik vind het ook erg vet dat veel verschillende producers de kans krijgen om zich te bewijzen op de tapes. Relatief nieuwe namen als Henning, Professeur, Seven League Beats, en nu dus ook Beatmaster Biggs die er met een toffe beat op staat, naast de wat meer gevestigde namen als Nikes, Boef of ART. FTG3 moet voor mij een soort van… Read more »
Tall Tim
Gast
Tall Tim

Waarom zat ik te wachten op deze nieuwe release…..

Wat dacht je ervan dat het nederlands beste hiphop power group is!!!
Goede teksten, dikke flows, harde beats en goede variatie!!

De vraag zou moeilijker zijn als er had gestaan: ‘Waarom wachte je niet op deze release’
want dan zou mijn antwoord zijn: ‘Geen flauw idee’

Ewoutt
Member

Anderhalve week geleden kreeg ik die ´3e ster´ , nu wil ik die 3e mixtape!

symon
Gast
symon

ik vind de aap harder op “normale” hiphop beats dan die grime

symon
Gast
symon

Weet iemand trouwens welke biggs dat is bij track 2? Ik ken maar een biggie biggs en die komt uit nimma

wukko
Gast
wukko

Omdat ik wel weet wat hiphop is

01JANJAAP
Gast
01JANJAAP

Kijk ik hoef het niet eens uit te leggen spreekt voor zich
Alleen maar FTG alleen maar FTG!

fOnoo
Gast
fOnoo

Omdat Fakkelteit steeds beter word !
Sticks maakt de mannen groot !!

Brian
Gast
Brian

omdat ik ftg vol. 1, 2 constant in me playlist staan, 😛 FTG 2 cover staat zelfs op me bankpas xD ik ben nu FTG3 aan het luisteren en ik denk dat ik de komende maanden wel zoet ben.. 🙂

Mark
Gast
Mark

omdat FTG de nederlandse versie van FTW is..

for the WIN !

Jeffinho
Gast
Jeffinho

Omdat ik de teksten van FTG VOL. 1 en 2 nu wel uit mn hoofd ken is het tijd voor VOL. 3!

Elisia
Gast
Elisia

Waarom kijk jij al zo lang uit naar de release van de Fakkelteitgroep vol. 3?

De reden waarom ik zolang wacht op volume 3 is omdat ik 1 en 2 al te vaak heb gehoord en iets nieuws wilde horen van de enige echt fakkelteitgroep!

Winchell
Gast
Winchell

waarom ik uitkijk naar dit album?

heel simpel, omdat ik wil nieuwe dat ik nieuwe verses die ik nog niet ken van rico de hele dag in me oordopjes wil pompen.

Karel de Leeuw
Gast
Karel de Leeuw

Omdat ik al zo lang wacht op het solo-album van Rico en het nieuwe album van Typhoon. Dit is een stap in een heeeeeeele goede richting

JJ
Gast
JJ

Omdat TFG de hele shit op slot heeft.. Henning koning van de nieuwe generatie beatmakers is.. en je het dus niet mag missen ook al heb ik geen geld…

frenkolijzer
Member

Ik kijk er na uit omdat ik:
met deze kwaliteitshit zelf op de WC ook kwaliteitshit kan maken

djeffrie
Member

omdat de FTG net als drugs is voor me! ze maken van snippets al hits!

Zulumani
Gast
Zulumani

Omdat er niks anders is dan FTG

mark
Member

omdat bij FTG teminste geen circusactiviteiten gedoogd worden!

ikweljijniet
Gast

ik kijk al zolang naar het album uit omdat het album niet kan uitkijken die komt zowieso hard

Lucas026
Gast
Lucas026

Ik kijk altijd uit naar de releases van Fakelteitgroep. Fakkelteitgroep is verniewend en verfrissend. En ze geven vaak nieuw talent de kans om zich voor te stellen aan het grote publiek. Ook zijn de tracks altijd gewoon dope. Harde artiesten, dikke beatz. Daar kun je alleen maar naar uit kijken.

jord
Member

De hele top van de Nederhop op 1 plaat, is toch geweldig. En omdat ik Sticks en Rico al jaren volg qua muziek, en ze blijven boven iedereen in Nederland staan, in de Opgezwolle tijd en nu nog steeds! Daarom.

consumeerder
Member
jo, omdat ik al fan ben sinds de opgezwolle en sticky steez tijd, en toen ftg 1 uitkwam was dat weer een nieuwe kant van het zwolle kamp op ftg 2 waren ook mensen te horen van buiten het zwolle kamp dus het had weer een hele nieuwe sound. ook de andere producers zijn ook tof. ik wacht op ftg 3 omdat het dus weer een nieuwe sound zal zijn. en zoals we gewend zijn moet het ftg 1 en ftg 2 overtreffen. ik heb 1 en 2 ook in mijn collectie van hiphop cd’s en het zou heel tof… Read more »
quetselini
Member

Omdat ik bij bijna al jullie optredens ben geweest en mijn geld nu toevallig op is. En ik moet er bij zijn!!

Rik
Gast
Rik

Ik luisterde FTG 1, en ik dacht bij mezelf, zó dit is echt een gruwelijk goed album, met de beste rappers van Nederland, niks tipt hieraan
Ik luisterde FTG 2, en er tipte dus wél iets aan FTG 1, deze was nog veel harder, heerlijke tracks, die ik nog steeds elke dag wel luister
Nu komt FTG 3, en die MOET ik gewoon hebben, gewoon omdat dit een gruwelijk album wordt, met een grote club bazen!

Robbin
Member

Naast de oude bekenden, ben ik erg benieuwd naar de inbrengen van de wat nieuwere rappers/producers binnen de FTG. Ik heb ze al vaak zien optreden en dan ook vaak dezelfde nummers gezien en gehoord. Nu kunnen ze met iets nieuws komen en dan ook met iets unieks. De life performance worden steeds maar beter en beter.

Ik kan gewoon niet wachten op het nieuwe gemixt met het klassieke goude oude!

wpDiscuz