Win een exemplaar van Kanye’s nieuwe album!

[media id=”590″ height=”321″ width=”500″]

Tenzij je de afgelopen weken geen contact met de aarde hebt gehad, weet je vast dat Kanye West een nieuwe plaat heeft uitgebracht. Na dertien weken lang steeds gratis nummers online te hebben gegooid, verscheen vorige week eindelijk zijn ‘My Beautiful Dark Twisted Fantasy’. Het album werd lovend onthaald door critici en was zelfs een gespreksonderwerp bij De Wereld Draait Door. Om het album van een extra dimensie te voorzien, maakte Kanye de korte film Runaway, waarin muziek van het album te horen was.

Van Universal Music mogen wij 5 exemplaren van ‘My Beautiful Dark Twisted Fantasy’ weggeven! Wil je hier kans op maken? Vertel ons dan waarom jij het album van Kanye West zou moeten winnen!

Plaats je antwoord als comment en op 6 december zullen wij de winnaars bekend maken.

4 December

136 comments

Leave a Reply

136 Comments Aan "Win een exemplaar van Kanye’s nieuwe album!"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Jordy
Gast
Jordy

Omdat ik een grote fan van hem ben en al z’n nummers ken!

e.p.
Gast
e.p.

ik MOET hem hebben omdat ik die plaat al compleet grijsgedraaid heb en heb dus een nieuwe nodig …

mn058
Member

Ik moet natuurlijk wel weten hoe het ervoor staat met mijn concurrentie, daarom moet ik hem winnen.

guido holtman
Gast
guido holtman

Moeten is een groot woord, maar aangezien ik in een flat woon (en Sinterklaas dus niet door de schoorsteen kan), ik met kerst moet werken en ik 23 december jarig ben vind ik dat ik best Kanye’s nieuwe album mag krijgen.

George
Gast
George

Ik zou graag dit album willen winnen omdat ik van veel mensen hoor dat het echt een te gekke album is van 1 van de beste rappers momenteel. Ik heb een paar tracks ervan gehoord en ik wil die album echt hebben! Jullie zullen mij echt blij maken met My Beautiful Dark Twisted Fantasy!

Levi030
Gast
Levi030

Ik heb hem al, maar ik wil er 1 cadeau doen aan mijn vader.
Hem bij brengen wat echte muziek is.

jord
Gast
jord

Na 2 slechte albums (808’s & Heartbreaks, Graduation) weer een album die in het rijtje van The Late Registration en The College Dropout past. Alles klopt aan dit album, een echt album, elke track past in het album. Het album begint meteen geweldig met Dark Fantasy, geweldige intro. En Kanye komt met hele goede lyrics hier 🙂 ”Look like a fat booty Celine Dion, Sex is on fire, I’m the King of Leon-a Lewis, beyond the trues”. Een heerlijk album, dit is gewoon het beste album van 2010.

Kim
Gast
Kim

Omdat ik even zijn Beautiful Dark Twisted Fantasy wil weten.

yauw
Gast
yauw

omdat ik, al vanaf dat kanye doorkwam met producties op the blueprint van hove vind dat hij een echte artiest is en zoveel meer kan dan alleen een verse droppen!

Delars
Gast
Delars

Ik zou hem graag willen , omdat ik hem besteld had , en na een week hem nog niet gekregen had. Uiteindelijk bleek het dat hij uitverkocht was en eerste week niet meer leverbaar, daarom zou dit heel erg goed uitkomen!
Ook was hij in de winkel niet te vinden, maar dat komt waarschijnlijk omdat Kanye hier niet erg populair is..

ms078
Gast
ms078

ik moet hem hebben omdat ik net mn rijbewijs heb en m dan in de auto kan pompen

ZoMoelijk024
Gast
ZoMoelijk024

Ik luister nu ongeveer 5 jaar hip-hop. Al sinds het begin ben ik een grote fan van Kanye West. Ik heb al zijn Albums op mijn Ipod staan en vind hem echt dope! Hij brengt zijn muziek steeds anders, Graduation, 808s & Heartbreak en My beautiful dark twisted fantasy zijn alle drie zo anders en toch zo tof. Daarom zou ik My beautiful dark twisted fantasy nu ook als CD willen om het thuis door mijn Speakers te kunnen pompen!

Douchebag
Gast
Douchebag

Omdat ik een douchebag ben

bremdie
Member

Ik moet dit album gewoon hebben. Ik ben fan, zelfs mijn hondje heb ik Kanye genoemd! Sommige mensen verklaren mij voor gek, maar ik kan het niet helpen. Het is gewoon zo een goed album en zo een goede artiest. Ik zou het album dolgraag winnen!

Sjoon
Gast
Sjoon

Om toch

sanderbros
Member

Ik wil het album heel graag hebben omdat het me motiveert om dingen te doen. Ik luister hem thuis heel de dag op de computer, als ik het luister krijg ik energie. Helaas hebben we op t werk geen computer, maar mag je wel een cd meenemen. Ik kan Kanye’s energie wel gebruiken op t werk. Zodat ik, maar ook mijn baas tevreden is.
ik zie licht in zijn dark fantasy!

Luuk
Gast

Omdat ik zo belachelijk veel cd’s koop dat ik er ook wel eens eentje gratis mag krijgen verdorie!

Nils
Gast
Nils

Ik fantaseerde hier over ergens in Nijmegen..
Mijn beautiful dark twisted fantasy is dat ik dit album win.
Wat die fantasy so beautifull, dark en twisted maakt? Ik kan dingen met albums.
Groeten!

nrd
Gast
nrd

omdat ik hem anders misschien ga downloaden………

Volkan sancar
Gast

zijn creativiteit, originaliteit en schijt inspireert mij.

Jeffrey W B
Gast
Jeffrey W B

Kanye West is voor mij de meest voorbeeldige student.

Hij wordt er vanaf getrapt en flikt het daarna om toch als
afgestudeerde zijn school te beeindigen. Vanaf dat moment
ben ik op Kanye West gaan letten en zijn muziek heeeft sinds
die periode mijn aandacht altijd genoten.
Nu deze album gedropt is ben ik toch benieuwd in welk wereld
hij nu leeft , en daar kom ik niet achter als ik het album niet heb!!

Puna I want this one

Cml
Gast
Cml

Ik moet hem winnen, omdat ik 3 jaar geleden naar zijn concert wilde dat werd afgelast en nu nog steeds geen concert van Kanye heb gezien.

tyu
Gast
tyu

Omdat ik graduation en late registration heb gekocht, en ik dus al zo’n 20 euro aan Kanye heb uitgegeven in mn leven en de gene die uiteindelijk gaan winnen dat niet hebben gedaan.

Vincent
Gast
Vincent

Omdat Mp3tjes zo slordig staan naast die twee andere albums in mijn kast!

C Dilla
Gast
C Dilla

Omdat ik mijn kaak op dezelfde manier heb gebroken als Kanye (en z’n album hard vind).

Boy Dani
Gast
Boy Dani

Geachte Puna,

Jullie maken me dagelijks blij met jullie posts.
Om me nog meer op te vrolijken zouden jullie me een gratis cd kunnen geven.
Dat zou me namelijk positief kunnen afleiden van de kou die mijn humeur flink omlaag haalt.
Dus Puna, maak aub mijn huis warm met de cd!

Dankje

Jochem van der Vlugt
Member

Ik MOET dit album hebben omdat ik bijna geen internet heb, ik geen geld heb voor de CD en alleen maar een discman in mijn bezit heb!!!

Jochem van der Vlugt
Member

Ohja en ik moet deze plaat ook hebben omdat ik te dik ben om in de strakke kleertjes van Mr. West te passen en dit de enige manier is waarmee ik me met hem kan verbinden…

Paul
Gast

Ik had iets heel origineels en grappigs bedacht waarom ik dit moet winnen maar na het lezen van alle reacties boven mij twijfel ik. En bij twijfel altijd doen dus doe mij maar de cd.

edzer
Gast
edzer

Omdat Kanye West een van de hardste rappers is die ik ken! Niet alleen om zijn geweldige muziek, maar ook om wie hij is. Niemand anders dan hij zou zoiets doen als bij de EMA’s 2009, om Taylor Swift te onderbreken en de hele wereld te laten weten wat hij vond.
Respect voor deze man!

Sid
Gast
Sid

Omdat ik een groot fan van Kanye ben, ik vind zijn producties gruwlijk! Voor mij zeker het beste album van het jaar en misschien ook nog wel van een paar jaar daarvoor.. Gewoon master.

edzer
Gast
edzer

VMA*

Roger
Gast
Roger

Ik volg kayne al heel lang… en ik vond zijn albums “net niet” of matig.
ik vindt dit echt HET album van dit moment. het klopt gewoon, geniale muziek van iemand die gewoon weet waarmee hij bezig is. daarom moet ik zo een exemplaar winnen

JJR
Gast

Omdat mijn Dark Twisted Fantasy hetzelfde is als de cover van zijn album!

Shan
Gast
Shan

omdat ik benieuwd ben of de album echt zo goed is als gezegt.

Dylyayo
Gast
Dylyayo

Because i’ve got a Beautiful Dark Twisted Fantasy!

Rick
Member

Omdat ik anders weer een album door me neus geboord zie worden hier op puna

Bigup naar Puna en Kanye

muss
Gast
muss

ik moet het winnen omdat ik elke vrijdag tot laa op bleef voor de goodfridays track omdat ik alle tracks dope vind omdat ik het dan lekker in de auto kan draaien omdat ik mijn kat verloren heb omdat ik het wil omdat ik fan numero uno ben, herken a brada!!!!

.
Gast
.

dit is gewoon enge shit man luister die teksten wordt wakker asjeblieft. en niet denken dat ik een malloot ben ofso maar dit is gewoon verkrachting van echte hiphop snap niet waarom dit op puna staat. luister die testen van deze man een goed dan weet je waar ik over heb 😉

muss
Gast
muss

en omdat het album art gewoon sick is downloaden is niet voldoende je moet het echt gwn in je handen hebbe.

Sam Remmers
Member

omdat ik cool ben

spendmadoughonnoho
Member

HOEBEDOELJE GRADUATION WAS SLECHT?!
ga weg joh graduation is kapot erg!!

jord: Na 2 slechte albums (808’s & Heartbreaks, Graduation) weer een album die in het rijtje van The Late Registration en The College Dropout past. Alles klopt aan dit album, een echt album, elke track past in het album. Het album begint meteen geweldig met Dark Fantasy, geweldige intro. En Kanye komt met hele goede lyrics hier ”Look like a fat booty Celine Dion, Sex is on fire, I’m the King of Leon-a Lewis, beyond the trues”. Een heerlijk album, dit is gewoon het beste album van 2010.

Bryan
Gast
Bryan

Cant live without real music
I need it

//Beautiful
/Dark
//Twisted
/Fantasy

030
Gast

ik voel me erg depressief
die cd zou me redden

Snapbedoel
Gast
Snapbedoel

Ik MOET er serieus eentje hebben. Ik heb ‘m laatst al gehaald maar mijn broer heeft ‘m nog geen 2 dagen later ‘meegenomen’ om ‘m grijs te draaien in z’n auto… Hij woont ver dus het duurt veel te lang voor ik ‘m terug krijg and I need to play that shit!! So please Puna!!

Badreddine
Member

Omdat ik die beautiful dark and lovely shaken but not stirred twisted fantasy work of thé staggering genius wil beleven.
Als sinterklaascadeautje voor mij namens puna en universal music.

Arnout
Member

Ik moet dit album hebben, omdat Roc-A-Fella, in plaats van mij, Kanye heeft getekend en ik hier wel een troostprijs, in de vorm van een album, voor verdient heb.

Krul
Gast
Krul

Ik zou dit album moeten winnen omdat de manier hoe hij zijn muziek produceert, andere producers/beatmakers (mij) geinspireerd heeft.
De constante manier van het uitvinden van een nieuwe sound met een oude sound is vrij uniek in zijn geval. Kanye West is voor mij een groot inspiratiebron en daarom zou ik dit album moeten winnen.

rrr171
Gast
rrr171

Because Kanye West had one of the best videos of all time!!
(Runaway)

john
Member

?? fout gegaan?

wpDiscuz