Win een 'Fvck De Ibahesj' shirt van Kempi!

Kempi is terug een heeft gelijk een cadeautje voor zijn fans. Hij lanceert vandaag samen met The Wildcard zijn ‘Fvck De Ibahesj’ T-Shirts. De shirts zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via de site van The Wildcard en om de lancering te vieren geeft Kemperveen 3 shirts weg. Vertel ons wat jouw favoriete Kempi track is en waarom en misschien win jij 1 van de shirts.

IMG_8892-1 kempi-fdi-2

7 January

66 comments

Leave a Reply

66 Comments Aan "Win een 'Fvck De Ibahesj' shirt van Kempi!"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Brian
Gast
Brian

Not human ft. Keizer. Gewoon omdat dat je zulke rap laatste tijd weinig ziet. Respect

Joey C
Gast
Joey C

Kempi – Hij is er weer.

Nog steeds een hele aparte beat en naar mijn mening de dikste track van zijn debuut mixtape, en de enige uit die tijd waar ik ( ondanks dat dit voor geen ene meter klinkt ) nog steeds spontaan mee begin te schreeuwen bij het luisteren. Respect naar de mannen van THC maakt deze track voor mij helemaal af.

Rikk
Gast
Rikk

Denk je dat ik doof ben, hij killed die beat daar helemaal!

g loss
Gast
g loss

3 gedachtes. Genoeg plek tog

surii
Gast
surii

Kempi – stratiblues omdat kemp daar praat over real dingen en dit is ook wat er speelt op straat het is niet alleen money maken met zogenaamd geen stress maar de meeste mensen zien dit allemaal niet en daardoor denken ze dat het niet bestaat in nederland. Door dit liedje heeft hij me door moeilijke tijden heen weten te slepen thanksss

Ronny Perez
Gast

lobie vo me niggaz vind ik de beste pokoe van kempi heb nog een tattoe met een tekst van die pokoe gezet .

Malcolm
Gast
Malcolm

Zoveel Stress.
Ik heb ook best wel veel stress in myn leven.

Dezel
Gast
Dezel

Kempi – Trug ben

Gekke shitt man kempi sws 1van de beste rappers van NL heel lang weggeweest die man, ik heb hem paar keer gezien in me wijk Mariahoeve hij woonde hier tijdelijk. Echt respect voor die man wollah.

Erick
Gast
Erick

Kempi – Rozay ( PPB – PeterPanBoy

Nog niemand is zo hard gekomen op een track dan Kempi! Ik vind het gewoon veel de hard voor woorden!

Bzzz
Gast
Bzzz

Zoveel stres is mijn favoriete track omdat hij daarmee heel NL op zn kop zetten ik weet nog in die tijd dat gabbers in lonsdale kleren die shit pompte met deze track heeft kemperveen ook zijn strepen verdiend in de scene een contract bij topnotch en is hij tot nu toe nog steeds de godfather van de nederlandse rapgame

Brrr grammaboys

seb
Gast
seb

kempi – mama huil niet , omdat er zo zo zo ontzettend veel gevoel in de beat en lyrics zit

Jean-Luc Habiyambere
Gast
Jean-Luc Habiyambere

De titel is ‘Familie Lobi’. Master track!

Mike
Gast
Mike

Wakker in du cel, want dat was de eerste track die sochtends in me hoofd kwam toen ik wakker werd op het bureau.

Edu
Gast
Edu

Kempi-buschaffeur ,gemende gevoelens bij luisteren naar de clip en brengt de goeie memories back in faya tijden! Probz voor die!

kevin
Gast
kevin

Al sla ju nu dood.

Eerste nummer wat ik van hem hoorde. Ver voordat hij tekende bij topnotch.
Muziek uit t hart, geen bitches money en al die andere poespas
Een nummer wat nooit echt groot is geworden ( tv , radio enz )
Maar ik nog altijd vaak luister.

kevin
Gast
kevin

Mu*

Oussie
Gast
Oussie

Kempi : lucifer dat liedje raakt me echt hij voelt gwn wat ik ook voel en hij rapt ook gwn goed en houd het positief respect voor hem ❤

Vaakklaas
Gast
Vaakklaas

Kempi – Eindhoven.

Middelbare school in Eindhoven, maatje van me komt met zijn 128mb mp3-spelertje naar me toe. ‘Jo, check dit man, deze kerel ishard bezig’. Samen in de klas luisteren en sindsdien hooked. Kempi – 3 gedachte’s, voor du hosselaars, kut systeem, damn mooie tijden.

BBB
Gast
BBB

Als Ik Val ft M.Bizz

Geweldige beatkeuze, kempi wisselt per couplet van stemgebruik: laat twee manieren van rappen horen die zo typerend zijn voor Kempi( het wat ingetogenere donkerdere geluid tegenover het helder voluit rappen in het tweede couplet) en het refrein van M.Bizz mag er natuurlijk ook wezen:)

Nng
Gast
Nng

Kempi – spookradio

This shit kan ik mee doen van begin tot einde haha #classic

markkkW
Gast
markkkW

Haat en verraad van zijn album du zoon. kan me herkennen in de teksten en zijn delivery is sws on point gewoon. vandaar deze keuze

Keltone
Gast
Keltone

Kempi -buschauffeur blijft een mooi liedje love❤

kevin
Gast
kevin

Haat en verraad for sure ! You must like kemp one of the best rappers from nl No doubt ! Love from belgium.

Marc
Gast
Marc

sowieso de track nigga ft Winne en feis man. Die man spit daar keihard en de flow is unstoppable man!

joey
Gast
joey

lul wat je wil.

me pa die liet me de track voor t eerst luisteren nog voor kempi was geëxplodeerd.
hij kent erik tabak ook ;).
dus wist meteen dat je realer than life was.

Rafael
Gast
Rafael

Kempi – Huilen is voor jou te laat.
Ik weet nog goed dat hij deze track performde tijdens Ali B op Volle Toeren. Pff de emotie die hierbij kwam kijken, was zo intens. Het begon allemaal met kippenvel, maar het eindige uiteindelijk met tranen. Ik zat zelf toentertijd ook in een rumoerige periode. Moet er ook bij toegeven dat geen enkele episode dit emotionele gehalte ooit meer heeft bereikt, chapeau voor “eindje gramma boy”.
T-shirt maat L btw 😉

willem b
Gast
willem b

Kempi – wakker in de cel
Toen ik 13 was en vast zat in hunnerberg nijmegen jeugdgevangenis kwam deze constant op de radio en deed iedereen ze radio voluit in de ochtent deze hielp iedereen van ons op mijn afdeling door ze tijd heen daarom wakker in de cel

loons
Gast
loons

Kutsysteem .

Zeer oude track maar wel een track die nu nog steeds flink gedraaid word . een track die iedereen wel kent die overigens hartstikke dope is . kan niet voor ieder praten maar hier heeft kutsysteem een standaard plek in me playlist jaren lang.
Al kon ik de tijd draaien was t nog niet anders # kemp

Dinar
Gast
Dinar

Vo du Hosselaars !!! Luister na al die jaren heel die Tsss Kempi mixtape en ben het nog steeds niet beu.. Nou doe de buttaflyyy

tay
Gast
tay

Kempi – larger than life

Luister die nummer en dan weet je genoeg

freebird
Gast
freebird

Kempi – buschauffeur

Maurik
Gast
Maurik

Haha die oude van kemp zijn sws beste van nederlandse bodem ever, maar ‘Terug ben’ heeft betekenis toch, hij laat weten van er komt meer aan.

skuurrr
Gast
skuurrr

Kempi – Revolutie (remix) ft. outlawz
no doubt, zeg me een nl rapper die een pokoe heeft met legendes zoals outlawz.
kemp big up

skuurrr
Gast
skuurrr

en trouwens buiten dat, kempi bosst die hele track!!!

Bart
Gast
Bart

Kempi ft. Wudstik – Schijn Dan, net als eigenlijk heel de ‘tegen k4nker ep’ omdat het voor jong en oud zoveel impact kan hebben. Je beseft gewoon hoe blij je moet zijn met alles wat je heb omdat alles in 1 x kan veranderen, en dat je never echt never alleen bent. Ben zo trots op de man dat de de ep heeft gemaakt en zelfs het geld over heeft gemaakt naar KWF-Kankerbestrijding. Het heeft mij ook geholpen met alles dus daarom ook dankjewel kemp!

Wout
Gast
Wout

Ik ben du baas
Murder in the booth

Jim Servaas
Gast

Kempi – Buschauffeur
Rij die waggie achteruit, daarom!

paulo
Gast

Alle tracks van kempi zijn hard ik zit achter mn mattie aan hij moet mijn cd terug geven testament van zanian adamus en snel ook toen ik me osso kreeg was dit de eerste cd die ik kocht lobbi voor kemp wachten op nieuwe albums en tracks. Pies out

Nino
Gast
Nino
KEMPI – DENK DAN AAN ONS, Mijn vader verloor 3 weken terug na 2,5 jaar keihard vechten de strijd tegen Kanker.. Jammergenoeg ben ik niet de enige die temaken heeft gehad met deze vreselijke ziekte. Zijn muziek is mijn uitweg & inspiratie om mijn hoofd omhoog te houden in deze zware periode. ik heb deze plaat helemaal suf gedraaid & ik voel deze tot in de grond van mijn hart. ik heb echt luv voor kemp dat hij zoveel mensen kan raken met zijn muziek & hoop dat hij door blijft gaan zodat hij nog veel meer mensen op deze… Read more »
Pallie
Gast
Pallie

kempi – moordzaak

Weer een nigger in een r&b tshirt
Dezelfde nigger word een r&b tshirt

Toepasselijke line,, maar al zn tracks zijn ergg

Yagila
Gast
Yagila

Kempi – wat ik zie Ze weten niet hoe ik me voel begrijpen vaak niet wat ik bedoel nee maar ik zeg ze niks
Ik hou me mond om dat het beter is

ElmarThierry
Gast
ElmarThierry

Kemp – Hier Ver Vandaan ft. Willy, in mijn optiek Kempi’s best nummer omdat het zo real is, ik heb op jonge leeftijd ook te maken gehad met huiselijk geweld en dit nummer beschrijft precies het gevoel van willen vluchten oftewel naar een plek “hier ver vandaan” gaan. Kempi omschrijft het geweldig en met dit nummer kom ik volledig tot rust. Probs naar Kempi voor deze, nog steeds!

Dave
Gast
Dave

Haat en Verraad ft. Winne & RBDjan, omdat er een dope beat opzit en kempi murderd de track keihard!

niek
Gast
niek

Al sla ju me dood : omdat dit nog steeds past bij kempi. Hij blijft verassen en blijft ook in situaties komen die je je nu nog niet eens kunt bedenken. So many changes in the past 5 years for this straight up G !

Moreno Srisria
Gast

Kempi – Dagdromen.

dit nummer zegt zoveel het blijft en is een geweldig nummer.
de tekst is super goed geschreven door kempi.
gewoon wauw

Isa
Gast
Isa

Kempi – ‘Ik Weet Niet Hoe’

Een van de minder bekende nummers maar toch veel emotie in die track gepompt.
Al vanaf groep 7 luisterde ik naar Kepmi en hij blijft nog steeds hard.

Lobbi.

Save
Gast
Save

Kempi – Zoveel stress, al 7 jaar geleden & ik pomp m nog steeds. & past goed bij dit onderwerp dacht ik!

Scoolboy. G
Gast
Scoolboy. G

Kempi – Lord

Ik vind dit de beste track, kempi wordt vaak door de media negatief in het daglicht gezet terwijl het een jongen is met een goed hart. In dit nummer hoor je de waarheid van hoe het nog steeds gaat in deze maatschappij op sommige vlakken.
Persoonlijk ervaar ik nog steeds gebeurtenissen van discriminatie e.d. wat zeer teleurstellend is voor het jaar waarin wij in leven.
Het lied heeft een harde kern van waarheid wat velen moeilijk kunnen verteren.
Het maken van zo een nummer toont lef, moed en persoonlijke openstelling.

One Love

Kutsysteem
Gast
Kutsysteem
De track ”Kutsysteem” blijft voor mij echt een hele dope track. Er zit alleen maar waarheid in, verhaal en gevoel. Dat is waar HipHop/Rap om draait. Ik was zelf op een leeftijd destijds waarin ik mezelf ook echt kon herkennen in dat soort situaties die beschreven werden in de track. Deze track heeft nederland destijds ook wel laten zien wie Kempi is / was. En tot de dag van vandaag zitten we eigenlijk nog steeds vast in een kutsysteem. We leven in een celletje MET barz en in een celletje zonder die je figuurlijk moet nemen betreft de maatschappij waar… Read more »
Jaja
Gast
Jaja

Kempi ft. Bloedserieus – Geen bloed geen crip. Omdat dat gewoon een harde track plus video is met crazy lines erin

wesley
Gast
wesley

Kempi – tupac back omdat hij gewoon mag doen alsof die tupac is!

Ganjaman
Gast
Ganjaman

Dikke tieten, old but gold

leroy
Gast
leroy

Hier ver vandaan:

Die track heeft zoveel emotie, en berust op waargebeurende dingen. Waar deze track over gaat, komt overal voor. De tekst raakt me, maar tegelijkertijd is het echt op een heerlijke beat gezet. Deze blijft altijd hoog.

wpDiscuz