Win een overnachting op een onbewoond eiland en 2 kaarten voor Grow Festival met o.a. Ronnie Flex, Bokoesam & Hef


Op 24 juni strijkt het groene GROW festival neer op het Utopia Eiland, een plek vlakbij Almere die nu nog onontdekt is, maar binnenkort dé zelfvoorzienende broedplaats voor duurzame innovatie wordt. Het festival combineert een sicke line up met een groen programma en zo kun je tussen optredens van Ronnie Flex met Deuxperience Band, Hef & Crooks, Bokoesam, Yung Internet, Kevin, Yung Nnelg, Mairo Nawaz, Tads Thots, Kid de Blits en Lo-fi Le-vi, jezelf wagen aan allerlei innovaties op het gebied van duurzaamheid. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van een eetbaar huis, schaafijs van onkruid en algen proeven.

Jij kan hier samen met een vriend of vriendin bij zijn, want wij mogen twee kaarten weggeven. Dat is echter niet het enige, want bij de kaarten krijg je ook nog eens tien drankmunten om helemaal turn up te gaan. Ook krijg je de unieke kans om het festivalterrein alvast te inspecteren, want je krijgt een overnachting in een waterbungalow op het Utopia Eiland. Aanstaande zaterdag 10 juni zal de overnachting op het eiland plaatsvinden en kunnen jullie al op expeditie.

Vertel ons waarom jij die kaarten, munten en overnachting wil hebben en misschien zijn ze voor jou! Check voor meer informatie over het evenement de Facebookpagina.

6 June

10 comments

Leave a Reply

10 Comments Aan "Win een overnachting op een onbewoond eiland en 2 kaarten voor Grow Festival met o.a. Ronnie Flex, Bokoesam & Hef"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Etamin
Gast
Etamin

Ik ben die hele groene guy, ik eet bijvoorbeeld alleen duurzaam vlees en scheidt m’n afval. Verder rook ik alleen maar groen, drink ik alleen uit groene flesjes en luister ik alleen via de streamingdienst met het groene logo naar mijn favoriete artiesten, die ook nog eens op het grow festival staan! Verder mag ik als student zijnde nooit een gratis slaapplek afwijzen, dus ik voelde mij geroepen om hierop te reageren!

GROW Festival
Gast

Hi Etamin, gefeliciteerd! Zoals je wellicht hebt gezien heb je de overnachting en festivaltickets gewonnen. Wij hebben jou meer informatie toegestuurd per mail, maar nog geen reactie ontvangen. Laat je ons weten of je de prijs nog wil incasseren? 😉 xoxo GROW

Winnaar
Gast
Winnaar

Waarom zou ik die kaarten niet willen hebben? Ronnie, Bokoesam, Kid de Blits, Yung Internet, Kevin, Yung Glenn en de rest van de SMIB squad zijn artiesten waar ik dagelijks naar luister. Om die combinatie op Utopia Eiland te zien is keihard, en met die overnachting en free drinks erbij is t een meer dan geslaagd weekend. I need this mayne

Luca
Gast
Luca

Ik ben die hele duurzame papi… afval scheidings game on lock; verantwoorde eetings game on lock; tweedehands kleding game on lock. Nu kan ik next level algen gaan eten terwijl ik naar Ronnie en Hef hoor blazen! De Droom!

Tuinsessie
Gast
Tuinsessie

Wil gewoon erg graag.

Sef Prince.jpg
Lanna
Gast
Lanna

Het zou geweldig zijn om mijn 20e verjaardag ff goed te vieren met m’n beste vriendin! Tonnoooop ???

Ruby
Gast
Ruby

Omdat we moeten investeren in de liefde, en het mileu! 😉

Ruby
Gast
Ruby

Milieu*

Mimi
Gast
Mimi

Ik zou die overnachting en kaarten graag willen winnen. Omdat lover in het buitenland werkt en we elkaar niet veel zien. Dus effe terugtrekken op een onbewooneiland met op de achtergrond ronnie flex bokoesam en hef. Its gonna be hot hot hot

Julani
Gast

Ik ben toe aan een vakantie

wpDiscuz