Win een prijzenpakket van De Masters film!

02-DeMasters_still_Aziz,Marco&Lloyd kantoor_Guido_van_Gennep
Vandaag verschijnt de nieuwe film ‘De Masters’ in de bioscoop. In de film wil Aziz (Mimoun Oaissa) met zijn rapcrew De Masters alsnog de doorbraak forceren die zij nooit meegemaakt hebben. Met veel pijn en moeite weet hij zijn vrienden Marco (Ruben van der Meer), Lloyd (Willie Wartaal) en Donny (Guido Pollemans) weer bij elkaar te krijgen en samen gaan ze heel ver om alsnog die hit te scoren.

We mogen 3 prijzenpakketten weggeven van de film. Het pakket bestaat uit een hoodie en een pet van De Masters, 2 vrijkaartjes voor de film en een dvd-pakket met titels; Dumb and Dumber To en A Few Best Men. Het enige wat je hoeft te doen is ons vertellen waarom jij graag naar de film zou willen en misschien ben jij 1 van de gelukkigen!

21 May

67 comments

Leave a Reply

67 Comments Aan "Win een prijzenpakket van De Masters film!"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
wakanda
Gast
wakanda

Ik wil gaan, omdat de masters hun eerste single alleen al beter is dan de meeste commercieel/doorbraak-gerichte hip hop momenteel 🙂

Diyar
Gast
Diyar

Ik wil graag naar de film Masters omdat het de realest rap film ever is 8-mile was niks vergeleken met dit omdat ik anders een boeller ben, en tupac weer tot leven komt op de release datum. Puna haters weten niks!

Twan
Gast
Twan

Ik wil gaan, omdat het kan.

equalizer
Gast
equalizer

Ter nagedachtenis van biggie!! Daarom wil ik naar de film om de ekte ekte klassiekers te eren.

OhMyFro
Gast
OhMyFro

Omdat Mimoun de HARDSTE BARZ had!!

Darryl
Gast
Darryl

Ik wil graag naar de film Masters, omdat het mij een dope Nederlandse film lijkt.

jan
Gast
jan

omdat toen ik twintig was het ook wou maken stopte me baan spijt van achteraf dus lijkt me hilarisch om me zelf er trug in te zien

themasters
Gast
themasters

het zou me super tof lijken om naar the masters te gaan puur omdat ze bazen zijn en hun eerste single keihard was!

Sjoerd
Gast
Sjoerd

omdat willie wartaal een baas is. en rubens lines zijn fucking dik

Streetrollaaa
Gast
Streetrollaaa

Ik ben niet door gebroken heb maar 15.000 hits pfff

devlin
Gast
devlin

ik wil naar deze film omdat het laat zien hoe de guys in de hihop/Rapp ervoor strijden om nog een grapje te hit te maken, misschien dat andere Rappers zien dat de Rap game beter moet worden

Doeki
Gast
Doeki

Nederhop is dope! Rappers moeten meer in films/series/programma’s komen! Iedereen moet kunnen eten!

Support your people en ga gewoon zelf!

Shmurda
Gast
Shmurda

Dan kijk ik hun video ook even en hebben ze alweer 22 views.

adsf
Gast
adsf

batraaaaaaaaaaaaaa

Regenboogg
Gast
Regenboogg

Ik moet die film gewoon zien want ooit maak ik ook die nummer 1 hit jwz

Jeroen Kroes
Gast
Jeroen Kroes

Ik moet deze film zien omdat dit de film is die hiphop gaat redden. Niet 2Pac (of hij nou leeft of niet), niet Lil B, niet Kendrick, nee. De masters. Zijn gaan de hele hiphopgame op z’n kop zetten. Kendrick kwam aardig ver met zijn Control verse om iedereen wakker te schudden, maar deze film mattie, deze film gaat alles overtreffen. Nothing was the same.

JJ S
Gast
JJ S

Ik wil graag naar de film, omdat er geen boek over The Masters is. Was deze er wel, dan wilde ik natuurlijk alsnog tantoe graag naar deze Nederlandse topfilm. Want dat is het toch? Zo niet, dan hoef ik mijn geld niet terug te vragen. Nee, want een gegeven paard ga je niet in de bek kijken. Je bent gewoon blij met je bek als je iets gewonnen hebt. Dat dus. Daarbij zijn een hoodie, een pet en het dvd-pakket meer dan master. NatĂșĂșrlijk niet meer dan The Masters zelf, maar dat spreekt voor zich. OkĂ©, zinin!

Flo
Gast
Flo

Je weet toch wat ze zeggen, If you ain’t going to The Masters it’s too late. Shout out naar drake man.
Hahahah ik zou deze film gewoon echt willen zien, daarnaast als ik die hoodie heb…Kan ik me een beetje voelen als Ruben…

NorthSide
Gast
NorthSide

Ik wil gaan omdat het kan! En puur omdat deze videoclip al meer laat zien dan het gemiddelde van NL, ik verwacht er heel veel van.

armani x givenchy
Gast
armani x givenchy

Omdat deze kino hopelijk kapot grappig is.

Master Kiddo
Gast
Master Kiddo

als ik dit win zal ik vallen in de bios met me SQ als de flex god,
met een twerkende dame voor wereld vrede.
de staat naait me met studie dus geen donnie voor de bios toch XD

Jimbo
Gast

Omdat ik wil winnen, daarom wil ik heen

Max
Gast
Max

Ik wil graag naar De Masters omdat ik het tof vind dat er ook rappers aan meewerken. Die krijgen hier weer de kans om een groter publiek te krijgen in heel Nederland. Zoals de soundtrack Vallen in de Club zorgt voor meer fame voor Ronnie, Jandro en Lijpe. Ook vind ik Ruben van der Meer gewoon kapot tof, en WiWa is een van de realest rappers van Nederland ! Ook ben ik te arm om zelf filmkaartjes te kopen en op deze manier kan ik toch nog wat leuks doen met mn vriendin.

ladygaga
Gast
ladygaga

Ik wil er ook graag heen omdat iedereen wil. Ik ben een meeloper, een schaap je weet tog. Voor de rest kan ik alleen maar zeggen: hou je kk muil

Sander
Gast
Sander

Ik wil graag naar De Masters omdat ik de film graag wil zien

Samovic
Gast

Ik wil naar de film omdat ik net zoveel swag wil als ruben

RDT
Gast
RDT

Ik wil naar de film omdat het me te gek lijkt om Ruben van der Meer te zien rappen! Verder houd ik wel van een grappige film en deze film is zeker grappig!

junk
Gast
junk

Omdat het master zou zijn..

glassa
Gast

OMDAT IK HET MAASTER VIND OM ME ZEBI TE PROPPEN IN JE MAÂŽS STER #youssef voice

Luuc
Gast
Luuc
Het lijkt me echt een hele toffe en grappige film, Mn vriendin en ik lachtte zich rot toen we de Mockumentary zagen, en nog veel meer toen de clip uit de film uit kwam haha. Buiten dat vind ik de acteurs ook buiten de film ook grappig. Ik zou hier graag met mijn vriendin naar toe willen gaan, omdat het ons zowiezo al een hele toffe film lijkt. ookal winnen we niks, zou ik toch met veel plezier naar “de Masters” gaan. Ik wens jullie succes om een gelukkige uit de comments uit te zoeken. Ik hoop dat diegene er… Read more »
Aaltjekanibaaltje
Gast
Aaltjekanibaaltje

Ode omdat ik zelf maaaassssterr ben G

DE MORRE NATION
Gast
DE MORRE NATION

De reden waarom ik naar deze film wil gaan zijn; De films van Mimoun zijn altijd geweldig geweest, Marathon, snitchel paradijs en natuurlijk de internationale film the devil’s double. En dit dan ook nog met een combinatie met Ruben van de Meer is al gewoon Master!!

GĂ©
Gast
GĂ©

Ik vind Willie Wartaal altijd zon coole positieve gast, ben benieuwd hoe die het als acteur doet!

Maikel
Gast
Maikel

De trailer was al hilarisch! Het wordt ook wel weer eens tijd dat we flink kunnen lachen in de bios, want het komedieaanbod was erg matig de laatste maanden. Oh, en Ruben van der Meer is natuurlijk een held!

Dikkiedik
Gast
Dikkiedik

Ik wil graag gaan om de examens te vergeten!

Stephan
Gast

Geweldig lijkt me echt vet!

Karin
Gast
Karin

lijkt me een erg leuke film

Jan
Gast
Jan

Lekker ertussenuit met deze top film !

Hanane
Gast
Hanane

Lang niet gelachen.Wordt tijd om eens iets leuks te doen.

ilsiee prins
Gast
ilsiee prins

Gaaaaf zeg! Toen ik zag dat deze film in de bios kwam, heb ik direct mijn zus gevraagd of ze mee wou. Dit lijkt me echt een geweldige film. Daarom wil ik graag heen, en daarbij een zussenavondje gezellig in de bios.. Super toch?! Fijn weekend groetjes ilsiee

Nicky
Gast
Nicky

Dat wordt sowieso in je broek pissen van t lachen denk ik!

Robin
Gast
Robin

Echt een film om in de bios te zien deze, ff lekker een avondje lachen!

Anna
Gast
Anna

Lijkt me een super grappige film… â˜ș

dfgdfg
Gast
dfgdfg

ik wil graag naar deze kut film omdat hij kankerhard zuigt

Larissa
Gast
Larissa

Omdat ik alleen de trailer al negen keer heb bekeken. Het niveau van New Kids Turbo, maar dan voor mij een persoonlijk beter verhaal en leukere types! Heerlijk, Nederlandse ‘hiphop’ film. Ik kan niet wachten. Bakkie M&M’s erbij en we kunnen twerken in de bioscoopstoel.

Melanie K.
Gast
Melanie K.

eindelijk weer eens sinds lange tijd een goede/grappige Nederlandse komedie. Veel goeds over gezien en gehoord. Nu wordt het eens tijd dat ik er ook over mee kan praten.

Anita te Gussinklo
Gast
Anita te Gussinklo

Lijkt me een leuke film en ik ben al in geen tijden meer in de bios geweest.

wilmsen anita
Gast
wilmsen anita

ik wil naar de film omdat het ons favoriete uitje is

marielle
Gast
marielle

leuk, hoe de lama- mannen zo popijopi zijn geworden lig met ieder programma om hun in een deuk dus dit moet haast wel leuk zijn ….

wendy
Gast
wendy

Zou graag naar deze Geweldige film willen gaan.

wpDiscuz