Win een Street by 50 koptelefoon!

50_headphones

Als 50 Cent naar z’n eigen tracks luistert wil hij natuurlijk de beste kwaliteit geluid. Toen hij niet de ideale headphones kon vinden besloot hij zelf een merk op te zetten om die te ontwikkelen. Met zijn merk ‘SMS Audio‘ geeft hij jou nu ook de kans om zijn aankomende album ‘StreetKing Immortal’ in de door hem gewenste kwaliteit te luisteren.

Je kon de headphones al zien in clips zoals ‘First Date‘ en ‘Money‘ en om te vieren dat ze nu ook in Nederland verkrijgbaar zijn mogen wij twee ‘Street by 50’ over ear wired headphones weggeven. Vertel ons wat je favoriete track van 50 Cent is en waarom en maak kans op één van de twee headphones met Thump Enhanced Bass.

17 December

247 comments

Leave a Reply

247 Comments Aan "Win een Street by 50 koptelefoon!"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Steef
Gast
Steef

Mijn favoriete track van 50 is My Life met Eminem. Omdat ik die kop telefoon focking master vind qua kwaliteit tot design. Let me know

Pieter
Gast
Pieter

> het beste nummer van hem komt van ze oudere album get rich or die tying.
het nummer is window shopper.
hier kwam die nog orgineel met wat die had meegemaakt dit was zijn beste tijd met rap.

Global
Gast
Global

Candy Shop. Geweldige track van ‘m, ik weet nog hoe ik er elke dag naar luisterde en hem ook altijd afspeelde in zijn game Blood on the Sand!

50centforever
Gast
50centforever

21 questions.. heeft mijn zomer van 2003 gemaakt.. heb alle meids die zomer gewiept op die song… zodra die song begint krijg ik flashbacks van al die meids… thanks 50 je hebt me zomer van 2003 gemaakt

AlbanianboysINC
Gast
AlbanianboysINC

> hahahahahahahahahah snapje

Rare Villains
Gast
Rare Villains

Dus mijn favoriete track van 50 cent is “Heat”. Hier hoef ik niet veel woorden aan vuil te maken. Deze beat bestaat voor 100% uit gunshots. Beste 50 track ever.

Feit
Gast
Feit

Mijn favoriete 50 track is N*ggas Be Schemin , omdat et helaas zo is elke dag weer

Bram
Gast
Bram

Gotta make it to heaven , for going trough hell!! Lekker toepasselijk voor mij, na alle shit die er afgelopen jaar gebeurd is in mn leven mag er wel weer eens wat moois gebeuren 🙁

Stefan
Gast
Stefan

Hustler’s Ambition: het beste niet poppy nummer uit de tijd dat 50 nog kon rappen.

guga
Gast
guga

mijn favo track van 50 cent is ART of war.
dit weekend was ik met vrienden op een oud ziekenhuis graffeti (art) aan het spuiten tot dat de beveiliging kwam en wij moesten rennen (war). jammerlijk kon ik mijn headphone van marshall in alle chaos meenemen, toen we later terug kwamen was die weg. art of war thats why

guga
Gast
guga

niet meenemen>

hoi
Gast
hoi

mijn favoriete track van 50 is Many Men, pure rauwheid. door dat nummer raak je altijd hyped up. geweldig nummer!

Santo
Gast
Santo

Curtis 187, al een wat oudere track. Een track waarop 50 uitlegt hoe die als klein jochie dacht over de mensen die hem dwarszaten en hoe hij altijd al het wou maken in het leven . Goeie beat goeie hook, track laat je voelen alsof je zelf in Southside leeft. De honger en de motivatie straalt ervan af. En dat zelfde geldt nu ook voor 50’s nieuwe songs en zijn headphones.

AEM
Gast
AEM

Old school track ‘Window Shopper’ omdat het een reflectie geeft over een deel van mn leven en ik me zelf er in terug kan vinden in de lyrics, vooral dat he slecht gaat en dan inene goed en je overdrijft en dingen doet/koopt die overbodig zijn waar je uit eindelijk spijt van hebt en weer eindigt met 0..

freddie
Gast
freddie

In da club, meesterlijke beat en een track die godzijdank ook in de normale clubs gedraaid werd. Niks beters dan kei dronken staan met die anthem door de harde speakers!

Jeffrey
Gast
Jeffrey

het nog 1 van de nieuwere nummers maar dit is wel 1 van mijn favoriete tracks geworden van 50
50 cent – United Nations
niet alleen omdat deze beat keihard is maar ook omdat 50 weer keihard komt in deze track
en die koptelefoon is ook nog eens keihard!

Rookie JM
Gast
Rookie JM

Candy Shop. die track blijft gewoon gruwelijk in de club.
Al doe ik hem aan op me telefoon, geheid dat vrienden van me gaan dansen haha, is altijd zo.

hh
Gast
hh

“Many Men” – omdat hij in het lied vertelt hoe en waarom mensen haten op een ander individu die hard gewerkt om aan de top tekomen. Dit werkte zo goed omdat 50 Cent een underdog was, hele toffe track & sterke lyrics !

John
Gast
John

ik vind ‘god gave me style ‘ van 50 1 van zijn heerlijkste nummers.
goed refrein. word erg vrolijk van dit nummer.

en ik hoop dat puna mij nu style gaat geven. doormiddel van die kop telefoon en laat genieten van top kwaliteit muziek uit deze hoofdtelefoon.

peace .
biggup naar Puna Team!

Bleejzing
Gast
Bleejzing

Mijn favoriete track van 50 is ‘ P.I.M.P ‘. Ik spitte deze lyrics al mee sinds is 7 was. Ik stond nog letterlijk in m’n kinderschoenen.
In die jaren was er van goeie geluidskwaliteit nog geen sprake. Ik kan dus niet wachten om 50 door zijn eigen ontworpen speakers te horen!

nz
Gast
nz

Curtis 187, spreekt voor zichzelf denk ik wel.
die beat en lyrics zijn gewoon te ziek voor woorden

AkkA
Gast
AkkA

Mijn favo track van 50 is Get Money omdat die bass tering hard komt en als dj moet je ook een goed koptelefoon hebben

Santana
Gast
Santana

50 Cent – When It Rains It Pours // Alleen die beat al! Het blijft een heerlijke nummer, gewoon een track dat niet verouderd. Een nummer die je gewoon in de auto MOET hebben!

Bas
Gast
Bas

Just A Lil Bit van het album The Massacre, mijn lievelingsnummer die ik als tienjarig jongetje mee rapte. Blijft het beste album.

Aris Baroni
Gast
Aris Baroni

Get Up is mijn favoriete track want die heb ik als me wekker, als ik denk stomme wekker dan hoor ik 50 cent zeggen: I say get up.

clique
Gast
clique

Fifty en eminem: patiently waiting, omdat dit de dopeste collabbo met em is.

Fifthy
Gast
Fifthy

Many Men (Wish Death). Dit is m’n favorite, omdat ik in dit nummer veel aspecten vind waarin ik me kan plaatsen. Het nummer gaat over de haat naar hem omdat hij aan de top staat en het vertrouwen in God. Dit raakt me gewoon omdat ik in dezelfde positie zit, zoals de haat en m’n vertrouwen in God
En daarbij heeft deze track gewoon een lekkere flow. En Fifthy heeft zijn boodschap duidelijk vertaald in zijn lyrics.
…………………………………………………………….
…………

hiphopisdope
Gast
hiphopisdope

Many Men, ik dacht altijd dat 50 nep was en checkte daarom nooit zijn shit. 2 maanden geleden Get Rich Or Die Tryin’ gekocht, praktisch alleen omdat ik die titel erg dope vind. Het album sinds dien helemaal dood gepompt. Many Men is toch wel mijn favoriet van het album: Heerlijke Beat, Goeie Sample, Snoeiharde Verses & Een Hard Refreintje. Het recept van een lekkere pokoe.

Lorenz
Gast
Lorenz

Candy shop, omdat 50 me aan het dansen heeft gebracht op die song! Meids loerde ineens naar me.

Get rich or die tryin
Gast
Get rich or die tryin

De amerikaanse hiphop-scene gaat de verkeerde kant op. Dit komt door mannetjes als Lil Wayne!!
Daarom is mijn favoriete track: ‘Play this on the radio”. Dit is een diss naar onder andere Lil Wayne, omdat Weezy teveel bezig is om zn image hoog te houden in plaats van zijn muziek te verbeteren.
Met deze koptelefoon zet je natuurlijk een statement dat je fifthy hier in steunt.

Miysis
Gast
Miysis

Hold Me Down. Nog niet eens genoemd hier, misschien omdat ‘ie wat onbekender is. Thema, beat en vooral de flow. Zo heb ik hem niet op veel nummers gehoord, terwijl ik daar best meer van zou willen horen!
Verder vond ik z’n tracks met Game ook heel tof.

Top Cat
Gast
Top Cat

Laat mij beginnen te zeggen dat Get Rich Or Die Tryin’ mijn favo album van 50 is, en ook 1 van mijn favo albums in het algemeen. Dus dan spreekt het voor zich dat “Many Men” (1 van de) mijn favoriete 50 joint is. En waarom? Omdat Many Men gewoon een movie was op een perfecte productie en een goeie hook. En dat heeft als een young boy veel indruk op mij gemaakt.

FDA
Gast
FDA

Many Man is een van zijn beste nummers de nummer many man is hij gewoon zijn leven 50 cent! Clips die worden niet meer zo gemaakt.. Wanneer je luisterd naar de lyrics hoor je pas zijn passie voor muziek!

Yoyo
Gast
Yoyo

als ik de eerste lines van ‘i whip your head boy’ hoor. dan rock ik al kippenvel.
2 Niggas in the front, 2 Niggas in the back, Thats 4 niggaz ridin’ strapped in grandpa’s Cadillac” als je fifty dat laat spitten over een verse beat moet je wel verkocht zijn

Hasselhof
Gast
Hasselhof

many men (wish death),

Deze track gaat over dat hij neergeschoten werd en dat 3 weken later die man werd doodgeschoten. die laatste lines zeggen genoeg:

‘In the bible it says, what goes around, comes around
Almost shot me, three weeks later he got shot down
Now it’s clear that I’m here, for a real reason
‘Cause he got hit like I got hit, but he ain’t ****ing breathing’

Oliv4rke
Gast
Oliv4rke

Ghetto Qu’ran is een echte 50 cent classic. Hij praat over dagelijkse dingen die hij doet en hij vraagt God om vergiffenis ervoor. Het nummer is opgenomen voor hij neergeschoten werd dus de echte 50 cent stem is perfect te horen en het verschil is intens! Met die headphones erbij kan je sowiso de volle 50 cent ervaring nabootsen!

Toekie
Gast
Toekie

“How To Rob” want daarmee is hij bekend geworden in de 1ste instantie. Hij was de eerste ooit die de ballen had om de gehele rapscene te dissen in 1 song.

Kimberlo
Gast
Kimberlo

Sowieso ‘In Da Club’ omdat die intro alleen al platina is, maar al zijn nummers zijn natuurlijk lekker!

bryan
Gast
bryan

Ghetto Qu’ran, die vibe is echt sick!

Frenkie
Gast
Frenkie

How to rob, hiermee is het begonnen en hierdoor mag puna deze mooie hedphones weggeven

TristandE
Gast
TristandE

The Glow of a Thug, hiermee is alles begonnen

brammesz
Gast
brammesz
er zijn veel nummers van 50 cent die gewoon geweldig zijn, het is lastig om een favoriet te kiezen tussen al deze nummers, dus ik noem mijn favoriete nummer van de afgelopen tijd, dit is “complicated” omdat hij hier gewoon helemaal terug gaat naar zijn roots, dit nummer klinkt weer als hoe 50 hoort te zijn! En de reden dat ik deze headphones moet ontvangen? als ik muziek luister dan hou ik ervan om alles af te sluiten en helemaal op te gaan in de muziek. deze headphones bieden dat denk ik, en het zou zonde zijn om zulke koptelefoons… Read more »
Mr.HopsC
Gast
Mr.HopsC

Beste Track van fifty is zeker I warned you !
Waarom? 2012 shit maar de beat toont dat 50 toch wel old skool is!

Gladkop
Gast
Gladkop

Mijn favoriete nummer is Money, omdat dit is waar de wereld omdraait en het oldskool gevoel terug brengt!

Koentjuh
Gast
Koentjuh

50 Cent – Your life’s on the line,
Omdat het hem toen al niet interreseerde als je hem niet mocht.
Een rauw nummer met harde teksten die je af en toe een grijns op je smoel geven om de dingen die hij zegt..!

Riquelme
Gast
Riquelme

21 Questions, heerlijke track met de legendary Nate Dogg. Heb Get Rich Or Die Tryin’ helemaal grijsgedraaid en luister m nog steeds, maar bij 21 Questions draai ik nog steeds de volumeknop harder!

eind-ho-ven
Gast
eind-ho-ven

voor mij is de beste fifty nr SO DISRESPECTFUL een diss aan het adres van 2 verraders the game en young buck deze nr laat zien hij ruimt iedereen op die wil fokken met hem hij is een beest!

Ricardo
Gast
Ricardo

Do you think about me is mijn favoriete numer van fifty. Geniet gewoon altijd van die track, heerlijke beat alles.

jk
Gast
jk

Offcourse Lord Forgive Me ft. Proof.
ouwe track van fifty die hij later opnieuw opgenomen heeft met Big Proof (rip).
Hard nummer gewoon, goeie tekst, strakke beat en dikke flows + hook.
Dodelijke comi ook:)

adi
Gast
adi
Candy shop, daar ben ik eigelijk mee begonnen met het luisteren van hiphop dat was een van de eerste tracks die ik hoorde. United Nations track is ook lekker! Dit is eigelijk meer een promo videoclip voor ze Album & Headphones. Vind die dingen qua design master, heb veel reviews gezien vs die van dre monster, en dat die van 50 beter zijn! Helaas vind ik het net iets te duur om zelf z’n ding te halen ik hoop dat ik hem dan ook win omdat ik elke dag PUNA site check. Het ook blijf doen, heb vaak meegedaan aan… Read more »
2907
Gast
2907

50 cent – hate it or love it ft the game | het heeft een mooi moraal in het nummer een destijds had hij ruzie met the game en hij dat bij het concept van het nummer want hij heeft ruzie maar bekijkt alles van een goeie kant , vibe zit er in , goeie tekst , en wat is muziek nou zonder verhaal .

Jochem
Gast
Jochem

Mijn favoriete track van 50 is : Back Down
De titel zegt het eigenlijk al je moet voor niemand terugtrekken. Als je het beste uit het leven zal je voor niets of niemand terug moeten deinzen. 50 heeft met vele rappers ‘beef’ gehad, maar staat nog steeds ergens aan de top van hiphop.

Antho
Gast
Antho

‘Ski Mask Away’ is mijn favoriete 50 cent track, de beat is echt sick en zijn flows vind ik oh zo goed op die track. Maar ook omdat ik deze album luisterde ‘ The Massacre’ met mijn vader tijdens het behangen en ‘Ski Mask Away’ bleef bij ons alle 2 hangen ookal houdt hij niet van rap.

Antho
Gast
Antho

Ski Mask Way is het, correctie>

wpDiscuz