Win kaarten voor Appelsap Festival!

Jaja, volgende week zondag (22 juli) is het weer zover en staat er een nieuwe editie van het Appelsap Fresh Music Festival te wachten op jullie! Ook dit jaar staan er weer sterke namen in de line-up van het eendaags festival in het Oosterpark te Amsterdam. Zo staan er optredens van onder andere French Montana, Nebulon, Schoolboy Q, Lil’ Kleine, Ab-Soul, Hydroboyz, Danny Brown, Sjaak en Mr. Polska gepland.

Daarnaast staan er genoeg goede dj’s die er voor zullen zorgen dat je voeten genoeg werk krijgen. Trouwens Amsterdammers die een Stadspas hebben kunnen voor een tientje naar binnen, normale kaarten zijn 32,50 in de voorverkoop! Nu mogen wij van de organisatie 3 x 2 kaarten weggeven voor dit gezellige event, het enige wat je moet doen is de volgende vraag beantwoorden, wat maakt Appelsap dit jaar voor jou zo speciaal? De drie leukste comments zullen twee kaarten ontvangen voor het Appelsap festival!

12 July

105 comments

Leave a Reply

105 Comments Aan "Win kaarten voor Appelsap Festival!"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
MK
Gast
MK

appelsap maakt voor mij speciaal, omdat French Montana er staat. lijkt me dope om hem een keer in t echt te zien.

Brian
Gast
Brian

Appelsap maakt voor mij speciaal, omdat die kleine loodgieter Lilkleine op stage staat!

Rafael
Gast
Rafael

appelsap maakt voor mij speciaal omdat het de 11 keer wordt gehouden en omdat ik uit duketown kom is 11 een bijzonder getal (carnaval)

Mousab
Gast
Mousab

Appelsap maakt het voor mij dit jaar zo speciaal omdat het het 1e optreden van mijn grote helden ScHoolboy Q en Ab-soul is , en omdat 22 Juli ik jarig ben en ik niet een beter cadeau kan krijgen dan vrijkaarten om ScHoolBoy Q en Absoul live tezien optreden…..

Anne Willemstein
Gast
Anne Willemstein

Appelsap maakt voor mij speciaal, dat faberyayo op komt treden, hij is
Een voorbeeld voor me!

Bouba
Gast
Bouba

Appelsap maakt het voor mij dit jaar zo speciaal omdat een Kleine French Schoolboy die ik ken, een Full Crate Yayo meebrengt vanuit Polska.

carlito
Gast
carlito

Appelsap maakt voor mij speciaal, omdat ik met danny brown will smoke blunt after blunt after blunt after blunt after blunt after blunt!

Thareallist
Gast
Thareallist

Wat Appelsap voor mij speciaal zou maken is om er gewoon aanwezig te zijn, ben er nog nooit geweest en wil los gaan op good music.

Joey
Gast
Joey

Appelsap maakt voor mij speciaal, omdat ik nog nooit naar een groot Hiphop event ben geweest,daar treden nog meer artiesten op dan dat het weer veranderd op een dag hier in Nederland !

Yoyo
Gast
Yoyo

Appelsap maakt voor mij speciaal, omdat het de enige event is waar je meer calorieen verbrand dan bij de fitness.

Charles
Gast
Charles

Appelsap maakt het voor mij zo speciaal omdat het de eerste keer zal zijn en omdat we er speciaal voor van België komen!

Jimbo
Gast
Jimbo

Wat Appelsap dit jaar voor mij zo speciaal maakt?
Zieke line up en helemaal los gaan voordat ik het vliegtuigje instap richting het verre zonnetje! En onthoudt ik heb een paardje op me shirt, vogels op me broek, panter op me pet, ik woon bij artis om de hoek!

Jimbo x Appelsap 2012

Lawyer
Gast
Lawyer

Appelsap maakt het voor mij zo speciaal, omdat ik iedere dag van 9 tot 5 tijdens m’n k#tbaan zit te smachten het volgende keihard mee te rappen: ‘Wanna be with a baller, shot caller , can tell by her aura she want a shot caller!!!’ Puna laat me alsjeblieft Frenchie zien, shit is one in a lifetime!

Baksteen
Gast
Baksteen

Jaa, ik val op mannen dus zou wel dope zijn als ik daar mocht zijn.

Suhooli
Gast
Suhooli

Wat maakt Appelsap zo speciaal dit jaar , door de line up waar mijn 2 helden ScHoolBoy Q en Absoul op staan , verwacht ik dat ik helemaal los gaa , en aangezien ik overgewicht heb zou het wel fijn als ik gratis en leuk een groot deel calorien kon verbranden op tracks al “Druggy With Hoes Again ” en “There He Go ” ,

Francico
Gast
Francico
hoi MVG, (jammer dat het anoniem is want je scjfihrt een mooie bijdrage),Ik kan me in sommige delen van uw betoog wel vinden, maar in sommige niet echt. Ik wil graag benadrukken, dat het met al die levenslange kwaaltjes wel meevalt. Mensen worden nog steeds elk jaar gezonder en leven ook nog es langer dan ooit. Onze grootouders gingen VEEL eerder dood aan allerlei ziektes. Dus I count my blessings’ en ben blij dat ik nu leef.Waar ik me WEL in kan vinden is dat iedereen kritisch moet nadenken over alles wat je hoort/ziet. De minister kan je zeker niet… Read more »
Bobby brasco
Gast
Bobby brasco

Ik ben een baller, een shotcaller ik mix hennesy met appelsap en voor de rest i dont give a fuck!
Ik ben ook maar n schoolboy, en voor deze twee artiesten moet ik er zijn als je snapt wat ik bedoel boy!

Stille
Gast
Stille

Appelsap is Altijd dope, elk jaar weer een feestje, alleen nu is het een skeere tijd en ben ik dus bang dat ik er niet bij kan zijn:( Please help a nigga out!!

mandy
Gast
mandy
Ben sowieso nooit naar Appelsap geweest (how did I miss that?!) maar wat t zo speciaal maakt voor mij?…my nigga french! Shot caller! I know me nd my girl will be bouncin our ass to that! Heb liefde voor Nebulon..zwart licht stagediven niemand pleurt op zn bek’ *mocromaniac voice moshpits..goin nuts like I took somethin but they already know me haha! Hydroboyz o my goshh im gonna be kinda broke in tha building but I sure hope Ill be there! Schoolboy q is gonna be there guys..say what?! Great line up all the way! Dat wordt timetable in de gaten… Read more »
Girlygirl
Gast
Girlygirl

In additie tot dope artiesten van Nederlandse bodem, ofcourse ……….SCHOOLBOY Q !!! Te Tof, internationaal still but still semi underground, ruff, real hiphop, Once again is Nederland one step ahead of the game, en natuurlijk wil ook IK bij zo een groundbreaking festival aanwezig zijn! Live for HipHop

Jamal
Gast
Jamal

Voor mij is appelsap zo speciaal , omdat ik en alle aanwezigen voor het eerst ScHoolboy Q live kunnen zien , wij zijn dan de eerste van heel europa , daarom wil ik hier graag bij zijn , en omdat ik pas 12 ben kan ik die 32.50 niet ophoestenn

Yassin
Gast
Yassin

Voor mij is Appelsap speciaal, omdat ik daar mijn grote helden Faberyayo, Vic Crezee, Lil’ ‘Ciske de Rat’ Kleine, Schoolboy Q, French Montana, FS Green en Disclosure live kan zien. Ook zou ik het als een kans zien mijn grote jeugdliefde Maura eindelijk eens mee uit te kunnen nemen.

Tim Rijkse
Gast
Tim Rijkse

Vooral Curry, Mayo en uitjes maakt appelsap speciaal

Pepijn Wildbret
Gast
Pepijn Wildbret

Appelsap is niet speciaal maar gewoon dé standaard voor hiphop minded Amsterdam! Zie het als Ajax, de wallen en stroopwafels.. Baas boven baas. Simpel like that.

erkut
Gast
erkut

waarom special ? het naam en idee is gewoon goed hydroboys ? appelsap zoiets zou je nooit verwachten en dat sef er ook bij is hou het groen net appelsaap saaaaaapieeetssss

Benjamin
Gast
Benjamin

Omdat de appelsap lineup nog gladder gaat dan pingu.

Sanchez
Gast
Sanchez

De line up van Appelsap ROEPT mij om te komen..! Horen jullie het ook..? 🙂
Gewoon keihard festival, I would love to be there!!!

Anch
Gast
Anch

2 woorden: FRENCH MONTANA

Marr
Gast
Marr

Appelsap maakt mij zo speciaal omdat er verschillende ariesten komen optreden die verschillende muziek maken. En het is zo tof om te zien hoe ze performen voor je eigen neus met verschillende stijlen.

Davy
Gast
Davy

Appelsap is gewoon dope

Max
Gast
Max

Appelsap maakt het voor mij speciaal omdat ik net als Hydroboyz hindabuilding wil zijn.

Maarten Boks
Gast
Maarten Boks

Wat Appelsap voor mij speciaal maakt is dat het echt een ontzettende kutnaam heeft, maar toch elke keer weer een dope line-up brengt. French zien, in ons eigen NL, are you kidding me? Daarnast zijn daar te weinig blinde lelijkerds dus paas die kaarten.

van der Laan
Gast
van der Laan

Appelsap is dit jaar zo speciaal omdat ik er voor het eerst met m’n meisje naar toe kan!

Bas
Gast
Bas
Appelsap is voor mij erg speciaal, de ritmische muziek vormt hier het bindmiddel tussen publiek en artiest. Het houd de hiphopcultuur in leven en brengt de mensen die deel uit maken van deze cultuur bij elkaar. Deze mensen hebben hiernaast ook vaak te maken met problemen. Deze problemen lopen vaak uiteen van kleine tot grote problemen. Muziek zorgt bij problemen vaak voor verzachting, uitlaatklep of troost. In dit geval kunnen jullie er voor zorgen dat ik wordt verzacht en getroost op financieel gebied. Ik had erg graag een kaartje willen kopen voor Appelsap, maar mijn financiën lieten het dit jaar… Read more »
Kazue
Gast
Kazue
Ik denk dat men eenvoudig een doetkr zal kunnen vinden die bereid is om eventuele schade te betalen, als hij ook wordt betaald voor alle schade die door het vaccin wordt voorkomen. Eenzijdig alleen een risico lopen wil natuurlijk niemand. Een gerelateerd statistisch verschijnsel: hoe minder meisjes worden gevaccineerd, hoe belangrijker het wordt om je eigen dochter wel te laten vaccineren. Als iedereen wordt gevaccineerd is de kans op een infectie na een zekere tijd gering, maar als de opstand succes heeft wordt de kans op infectie niet kleiner en is er dus des te meer reden om immuniteit te… Read more »
fqtlpxoss
Gast
fqtlpxoss

7Ho00R jimyagtframm

kiko
Gast
kiko

Appelsap is voor mij dit jaar zo speciaal het feit dat FRENCH MONTANA komt optreden maakt appelsap voor mij speciaal dit is hele andere niveau shit ik vind dat ik met m’n vriendin urenlang naar verschillende optredens ga kijken en heerlijk ga genieten Ik verwacht goeie performances van Sjaak Sef & Lil Kleine en FS GREEN. Ik heb al mn money gespend aan wat MMG albums en ben vergeten money over te houden voor appelsap als jullie mij dit gunnen kan ik samen met mijn PUNAnani genieten

LOVE LOVE LOVE LOVE.

Max Bolink
Gast
Max Bolink

Ik heb voor Drerrie United en Lil Kleine gestemt op Facebook, zodat ze op Appelsap staan. Ik wil die mensen zien. Ze zijn tegek, te crazy, ik ben fan.

LOOOOOOOOOOOOOWF

Sam
Gast
Sam

Appelsap is tantoe rustig. Nee serieus.. Sicke line-up. Als ik uit het zuiden naar A’dam kom reizen moet het heel tof zijn. Kannie wachten tot ik Ab-Soul en ScHoolboy zie! En ofcourse onze FS Green -Kan eigenlijk de hele line-up wel noemen..- Brabantse groeten! XXX

Sk8notslip
Gast
Sk8notslip

To much Appelsap will make me use the bathroom 🙂

Luiz
Gast
Luiz
we’re getting sowerheme. Eigenlijk kan ik het met een groot deel van je stukje eens zijn. Inderdaad, de wetenschap c.q. evidence based medicine is mensenwerk, en verre van perfect. Politieke en persoonlijke motieven en beperkingen spelen helaas mee. Inderdaad, wetenschappers hebben bruikbaarheid van resultaten’ lang niet altijd op nummer 1 van het prioriteitenlijstje staan. En inderdaad, er gaapt soms een pijnlijk gat tussen wetenschappers die hun mitsen en maren koesteren en artsen (politici, publiek etc.) die zekerheid eisen. Wetenschap is nu eenmaal geefnstitutionaliseerde twijfel.Maar zijn dit fouten van het wetenschappelijke systeem?Dat niet-wetenschappelijke belangen meespelen in het publiceren van onderzoek is… Read more »
Floris de Wit
Gast
Floris de Wit

Appelsap zwordt alleen speciaal als die kaarten win.. m’n monnie is na een prijzige vakantie nogal laag en ik moet nu binnen 10 dagen aan een kaartje zien te komen. Ik wil Yayo’s nieuwe album live horen en Schoolboy Q zien. En ik wil natuurlijk van de Appelsap-vibe smullen (voor de eerste keer).

Ski ski
Gast
Ski ski

Appelsap is voor mij dit jaar zo speciaal, omdat de enige echte FRENCH MONTANA komt. En dit een van zijn eerste optredens is buiten de USA en ik daar een deel van wil uitmaken!

anja
Gast
anja

omdat het de 11 keer appelsap is en dat het het enigste goede is uit 020
xxx

leonne L.
Gast
leonne L.

Wat het voor mij zo speciaal maakt, is dat mijn vriend helemaaaaaaal gek is van french montana en ik helemaaal gekkkkkk ben op me vriend. Wil hem een ontzettend leuk cadeau gevene n dat zijn kaartjes voor dit geweldige festival, waar hij elk jaar de afgelopen 3 jaar aanwezig is geweest!! Help me hem te verassen!

xxx

Maus
Gast
Maus

Waarom Appelsap: Appelsap is zo uitgegroeid tot een van de gezelligste parkfestival waar je de lekkerste sapjes uit de appel haalt zoals: French Montana,LiLklein,Sjaak,goeie dj’s!! Kort om deze speciale sap uit de appel mag je ik niet missen en vele andere met mij ook niet!!

C-rooked
Gast
C-rooked

Appelsap is speciaal omdat: ik 2 jaar terug m´n vriendin leerde kennen op Appelsap en we vorig jaar dat niet konden vieren daar omdat ik in t ziekenhuis lag met een hersenschudding.

Benno
Gast
Benno

22 juli ben ik jarig! Appelsap zou een leuke manier zijn om mn verjaardag te vieren 🙂

Woodz
Gast
Woodz

Wat appelsap dit jaar voor mij speciaal maakt is het feit dat ik via een vette actie van puna.nl twee kaarten gewonnen heb en nu eindelijk eens een keertje Hydroboyz live kan zien hindabuilding.. Let’s Go!

roger
Gast
roger

wat appelsap zo speciaal maakt is omdat mijn favoriete band er zal spelen BBNG ( bad bad not good , google that shit sons of bitches). zo hoorde ik dat ze er onlangs ookal waren en kwam ik daar helaas te laat achter. nu wil ik wel echt gaan!!! ook omdat de heren van TDE er zijn , schoolboy Q alias “nappy chin hairs” en ab-soul. ook is s’werelds favoriete junk er , danny brown.

michele
Gast
michele

french montana, schoolboy q, rustie, hydroboyz.. do I need to say more? 🙂 de zieke line-up maakt dit festival voor mij speciaal

dennis
Gast
dennis

Appelsap maakt voor mij speciaal, omdat appelsap meestal koud beter is

Chris
Gast
Chris

Appelsap maakt het dit jaar voor mij zo speciaal omdat het niet om te drinken is

Quincy
Gast
Quincy

Wat appelsap voor mij deze keer zo speciaal maakt is dat het de eerste keer is dat ik erheen wil/ga , de line up is deze keer ook gewoon te sick voor woorden daarom moet ik er wel bij zijn.. je bent nikksss als je hier niet bij bent

wpDiscuz