Win kaarten voor Definitie van HipHop!

dvh-tijdschema
Aanstaande zaterdag 29 november vindt weer het festival Definitie van HipHop in 013 te Tilburg. Op het festival zijn er optredens van Typhoon, Sticks & Moon, Önder, Akwasi, Rico & A.R.T., Dret & Krulle, SBMG, Mocromaniac, Digitzz, Reazun, Fotosynthese, Stropstrikkers, Gikkels, Feis, Diamantairs, Joe Kickass, Josbros, Miggs de Bruijn, Aziz & Ramiks, BRandwerk, Spacekees en Freez & A.R.T. en meer verdeeld over 4 zalen.

Prijsvraag:
Wij mogen 2 keer 2 kaarten weg geven voor het evenement. Vertel ons voor welke artiest jij naar Definitie van HipHop wilt & waarom en misschien ga jij samen met een vriend of vriendin naar 013 voor Definitie van HipHop!

24 November

48 comments

Leave a Reply

48 Comments Aan "Win kaarten voor Definitie van HipHop!"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Bart
Gast
Bart

Ik ga voor Josbros want ik ben ook een Ufo Piloot!

jesse
Gast
jesse

Fotosynthese, Omdat hij weinig heeft uitgebracht sinds Los en hij dus misschien nu wat nieuwe shit gaat performen.

Nando
Gast
Nando

Typhoon, zich zo goed ontwikkeld nog. Zijn nieuwe materiaal is erg tof. Oude materiaal gewoon classic, ben benieuwd hoe die hier de tent op ze kop kan zetten.

Herra
Gast
Herra

Natuurlijk voor de mannen van FTG!! Dit jaar dropte Typhoon eindelijk Lobi Da Basi, meesterlijk album. Net als Les demoiselles van Freez en Irie van Rico! Stick Bukowski was ook een gave EP! Nog nooit bij DVH geweest maar lijkt me gaaf om al die artiesten te zien!

Sander
Gast
Sander

Voor Feis, want ik wil zijn nieuwe album zeker weten live horen! En natuurlijk ook voor de rest van de artiesten, geweldige line-up.

Jan
Gast
Jan

Fotosynthese man! Nog steeds een van de hardste jonge rappers! Daarnaast zal ik er voor zorgen dat een maatje van me beats voor hem meeneemt! WIN WIN SITUATIE!

johnney
Gast
johnney

murda turk , DAAT DOEN WE NIET MEER !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Romy
Gast

Zowiezo elke artiest in de line up verdient er te staan maar dit jaar toch zeker voor Feis. Wat hij dit jaar alleen al bereikt heeft is toch al ziek. Hij zegt dat hij geen superman is maar met z’n album bewijst hij toch een beetje het tegendeel.

Alex
Gast
Alex

Mocromaniac hindabuilding! Deze man heeft zich zo sterk ontwikkeld dit jaar! Op zijn tape Maniac4President killt hij alle oldschoolbeats! Technisch gezien is hij één van de beste rappers op dit moment!

Smokey
Gast
Smokey

Voor de elke rapper die komt optreden want hiphop zit in mijn hart niet alleen tussen je oren

Nederhop
Gast
Nederhop

Feis!!! heb zoo lang op zijn album gewacht en het was het waard. hele toffe plaat HvBGvB!! ECKTUH ECKTUH BABY!!

maxslavenburg
Gast
maxslavenburg

voor iedereen, t is hiphop

Joey
Gast
Joey

Moon en sticks. Nieuwe shit en dan ook nog Live!

Bram
Gast
Bram

Typhoon, Stick en Rico! Dat blijven toch de echte bazen van NL met oude en nieuwe tracks, overigens is Akwasi live ook dik!!

Nicky Verderosa
Gast
Nicky Verderosa

Voor Önder ik wil die Turkse pizza proeven !!!! DAT DOEN WE WEL WEER DVH!!!!!!

TissGiannii
Gast
TissGiannii

Önder , omdat hij echt een goeie feest sfeer kan brengen heb hem al 4x zien optreden, echt keihard iedereen gaat los .

Youri
Gast
Youri

Fotosynthese, deze man inspireert mensen. Lyricale meester. Zou ik graag een live meemaken.

Hidde
Gast
Hidde

Rico & A.R.T., omdat ik de recente clip van ‘Je Weet’ ongelooflijk hard vind en hier spelen ze live met Sticks en Typhoon dus ik denk dat dit aanstaande zaterdag ook wel eens zou kunnen gebeuren… Die live ambiance lijkt me amazing!

jim
Gast
jim

Aziz & Ramiks , pompt prima in een iets te kleine oude japanse waggie , nooit live gezien…. dus.

Siebe
Gast
Siebe

Voor al deze harde Nederlandse hiphop artiesten omdat ik fucking trots ben op wat voor niveau al deze mannen brengen in dit kleine landje!

Rafael
Gast
Rafael
Hoooooooo sh*t wat een line-up.. Ik zou sowieso losgaan op Feis (nieuwe album net binnen, gruwelijk hard), Stropstrikkers (als Utrechter nog nooit live gezien), Typhoon (ken ik ook alleen van de TE zieke liveshow op Lowlands), eigenlijk alle FTG members (want voor de dopeste lyrics en flows moet je bij hun zijn), Fotosynthese (lang niks meer van gehoord, maar draai ‘talent’ en zijn 101 sessies nog steeds), Dret en Krulle (hardste rapduo van NL)… Ik gun het elke hiphop fan om hier bij te zijn, al die artiesten op een rijtje doet me wel weer beseffen hoeveel dope NL hiphop… Read more »
Luuk
Gast
Luuk

Digitzz en Aziz.. Omdat ze dan vanaf Nijmegen met me mee kunnen rijden.

Peter
Gast
Peter

Voor Typhoon, want lobi is da basi. zonder liefde is er niks!! ik vind het master dat er mensen met verschillende culturen,afkomsten en achtergronden hun ding doen!!! zowel op stage als publiek

Delano
Gast
Delano

Kom voornamelijk voor Murda Turk want hij is de verassing van t jaar met zn ep en facking vet op stage. Ik moet erheen omdat ik Turk vaak met jiggy heb gezien maar nooit solo. Idem voor spacekees.

Louk
Gast
Louk

Voornamelijk voor Josbros omdat hij echt stappen heeft gezet en dat is ook heel goed te verstaan in zijn tracks die zaal tot zaal plat pompen. Big ups naar iedereen verder, iedereen is great.

Sjors
Gast
Sjors

Typhoon. Zijn shows schijnen legendarisch te zijn met zn liveband. Hoop dat zn optreden net zo goed is als zn album

luukzegers
Gast

Mocromaniac wat een mooie baas is dat. Zijn flow is zo soepel.

y
Gast

diamantairs, sowieso met safi en spreej de belgische top van hiphop. fijn om te zien dat ze dit jaar eindelijk nederland aan het veroveren zijn en nice dat ze optreden daar

Harold
Gast
Harold

Mocromaniac en oldschool 033 broeder Kees.
Mocro is lyrically 1 v.d illest ……

Eelke
Gast
Eelke

Voor Eminem. Ik heb ‘m toen gemist in de Arena in 2005. Of is ie verhinderd?

Mark
Gast
Mark

Typhoon en #hijsbeats! Omdat ze rocken

Brian
Gast
Brian

Dret & Krulle, gewoon 2 bazenn. feest is sws aan

Ais
Gast
Ais

Dret en krulle.. Die hebben een hele dikke show met veel energie… Waar je geheid een moshpit krijgt… Zijn maar weinig shows waar dat gebeurd..

thomas kroon
Gast
thomas kroon

Man man man! Ik wil digitzz, sticks, murda, typhoon, dret en krulle, gikkels, akwasi, rico, MM, aziz, brandwerk, josbros, miggs, freez en feis meemaken!!! Te gruwelijk! Aan de tijden te zien zou het niet allemaal lukken, maar we zullen van zaal naar zaal sprinten!

mnr
Gast
mnr

Aziz & Ramiks, hele verrassende en frisse combo blijkt dat te zijn. En natuurlijk Feis omdat na 6 a 7 jaar het moment eindelijk daar is

BB
Gast
BB

ik ga voor de openmic support your friends bruh kringilli en megas op de beat, future stuur paar kaartjes in deze skeere tijden

sranang
Gast
sranang

dret en kroeloe.. ey boi la me takki dang…. Faya faya faya

Jnn
Gast
Jnn

Feis, na het kopen van zijn album wil ik deze man live zien! Lang op zijn album gewacht laat staan een optreden.

Juicemin
Gast
Juicemin

Om opkomende artiesten in zaal 01 te checken, wil ik gaan.
Om typhoon, meest poetische artiest van deze tijd voor het eerst live te checken, wil ik gaan.
Om de hip hop feeling op te krikken, wil ik gaan
Om los te gaan, op nieuwe platen en op te staan voor nieuwe uitspraken, wil ik gaan.
Om zeker te weten dat hip hop is herrezen wil ik gaan.

Yaowa
Gast
Yaowa

Sowieso voor de hiphop wil ik er heen.
Maar als ik toch een artiest moet noemen, dan Feis. Lang gewacht,eindelijk album, en nog hard ook. ecktuh.

Al Hassle
Gast
Al Hassle

Ik ben dan 3 jaar samen met m’n vriendin, dus vind het een mooi kado om het samen te vieren onder genot van een hoop goede hiphopacts!

steven
Gast
steven

naar feis en thfoon omdat ik niet naar hun releas kan en omdat ik nooit naar een hiphop optreden ben geweest schaamend en met met me mattie erik omdat hij me hiphop heeft voorgesteld … love at first site peace

Danny Broer
Gast

Ik zou sowieso voor meerdere artiesten een kijkje willen nemen. Maar specifiek wil ik Feis benoemen omdat zijn cd echt ongelooflijk hard is en ik dat graag live zou willen aanhoren!

Jonno Vaes
Gast

Nog nooit naar Definitie geweest, Ik vind dat ze dit jaar een ongelofelijk goeie line-up hebben. De Nederlandse scene is weer op level. Deze editie hebben ze gelukkig alle goede NL rappers eruit weten te picken en op 1 festival zetten!!

joost
Gast
joost

voor aziz man. WRIJVING

MDB
Gast
MDB

Miggs de bruijn, hij had tijdens the next mc zichzelf al bewezen en met die 101barz sessies en zonamo in zo’n korte tijd das pas monster

Josephine
Gast
Josephine

Met mijn beste vriend stephan, heb hem 3 maanden terug leren kennen op een afterparty van een technofeestje, geen muziek voor ons maar we kwamen wel samen aan de praat. We kwamen er achter dat we beide dezelfde muziek smaak hebben en dat we typhoon helemaal geweldig vinden !! Nu samen al 3 keer typhoon live gezien en hopelijk morgen mischien ook xxx

Bram
Gast
Bram

Wanneer wordt de uitslag bekent gemaakt Puna? Feestje is morgen al haha :p

wpDiscuz