Win kaarten voor een unieke showcase van Rico & A.R.T

Ze kondigden het een tijdje geleden al aan, maar het reggae album ‘Irie’ van Fakkelteitgroep mannen Rico en A.R.T zit er nu echt aan te komen. Om liefhebbers alvast warm te maken zullen de heren een unieke showcase doen op dinsdag 14 januari in het hoofdkantoor van Top Notch / Universal Music. Om het allemaal mooier te maken zal ook de video van de eerste single ‘Naaktslak’ voor het eerst te zien zijn.

Wij van Puna.nl mogen voor deze speciale showcase 10×2 kaarten weggeven aan onze trouwe bezoekers. Wil jij hierbij aanwezig zijn? Geef dan in een comment op dit bericht aan waarom jij dit absoluut niet mag missen.

8 January

70 comments

Leave a Reply

70 Comments Aan "Win kaarten voor een unieke showcase van Rico & A.R.T"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
LoisInes
Gast
LoisInes

WHO RUN THE WORLD? GIRLS! Ik vind dat een vrouw ook een keer een ‘hiphop’ prijs mag winnen dus kom maar op.

Davor
Gast
Davor

Dit gaat een ongekend moment in de Nederlandse hiphop gaat worden. Back 2 the roots met 2 godfathers van de Nederlandse scene!! Big up naar Rico & A.R.T. voor deze!!!!

R O
Gast
R O

WHO RUN THE WORLD? MEN!!! Ik vind dat deze boy dit verdiend omdat hij al lang genoeg (naar eigen beleving) een trouwe fan is van deze mannen (ook sprekend over Sticks). Wie het eerst komt, wie het eerst maalt? 20 kaartjes, mag ik dan ook als tweede malen? No begging

R O
Gast
R O

correctie: davor was me voor (dat rijmt hoor). Maar ik maal dan wel als derde (nu hopelijk als vierde )

bassie
Gast
bassie

ik mag dit niet missen.

Psyl
Gast
Psyl

Rico is naar mijn mening de beste rapper van Nederland. Ik was ook aanwezig bij de DMT release in Zwolle en zou mij een groot genoegen zijn als ik bij deze showcase aanwezig mag zijn.

droopy
Gast
droopy

Omdat ik sinds vloeistof al wacht op een solo album van rico. Toen kwam dmt maar die stelde mij teleur door de te drukke beats van kubus. Daarom ben ik heel benieuwd hoe dit project word.

talitth
Gast
talitth

omdat naaktslakken mijn lievelingsdieren zijn <333333333333

Mo
Gast
Mo

ik ga winnen omdat ik snoop dog ben of moet ik zeggen LION

Wauf
Gast
Wauf

‘IRIE’ betekent vrij vertaald: ‘in het reine komen met jezelf’. De grondleggers van de Rastafari beweging hadden dit als absoluut streven. Nu ben ik alles behalve een Rasta, maar ik wil absoluut helemaal in het reine komen met mezelf. En alleen jonko’s roken is niet genoeg om dat te bereiken, daarom heb ik die kaartjes nodig.

Sandor
Gast
Sandor

Dit mag ik absoluut niet missen omdat Rico en A.R.T. daar een ongelofelijk feestje van gaan maken en de naaktslak mijn lievelingsdier is!

De Onderzoekers
Gast
De Onderzoekers

Omdat ik ook het ook heerlijk vind om mn huisje even te laten voor wat het is, zodat ik even kan glijden op vloeistof als jezus deed op water. ART en Rico (Sticks) zijn de grondleggers van mijn liefde voor hiphop (lees: leven) en dus de iconen van mijn religie. Voor zo’n unieke kans moet ik uit mijn schulp kruipen, want ik zit op het moment naakt en bloot. Een paar gratis kaarten zorgen ervoor dat het bij deze naaktslak niet in de koude kleren gaat zitten.

GM
Gast
GM

Ik wil dit winnen omdat ik Rico al enorm lang volg en support en gewoon enorm benieuwd ben naar nieuwe classics van deze man! Ook moeten we nog eens samen een brief naar Snoop schrijven.. want waar die gekke man mee bezig iss.. Rico is Nog steeds een van de grootste in NL HipHop en ben erg benieuwd naar Irie… Ooit is meteen al een superlekker nummer! Laat me er op bouncen gek!

Peace

caaaaspeeer
Gast
caaaaspeeer

Omdat ik te jong was om naar de Buiten Westen tour te gaan en dat het grootste gemis in mijn jeugd is geweest, ondanks dat ik Buiten Westen – De Film ontelbaar vaak heb bekeken.

Albert
Gast
Albert

Wil er graag bij zijn! Ik vind Rico een top artiest waar ik graag na luister. Wacht al lang op dit album, ben erg benieuwd en wil het graag horen!!

Mecho
Gast
Mecho

Omdat Rico één van de geniaalste en beste rappers van Nederland is, wat de lines
“Heliumballonnetjes zweven over de planeten
en geven zo het zonnetje
na de regenbuien in je leven”
uit ‘Dubdip’ wel bewijzen. Live kan het alleen maar beter worden.

gerben
Gast
gerben

Ik woon op een boerderij en luister naar hiphop terwijl ik de koeien melk. Geef ze.

yo
Gast
yo

omdat ik maar alleen kom, kunnen jullie nog 1 iemand blij maken met 1 kaart. geen 10x prijs, maar 12x!

yo
Gast
yo

omdat ik de clip van job joris en marieke wil zien

Bas
Gast
Bas

RICO = SNOOP DOGG = SNOOP LION = RICO

Tristan
Gast
Tristan
Omdat ik ‘vrij’ ben en on ‘my level’. Ik ga met ‘repelsteeltje’ via ‘de lift’ het ‘spookhuis in’. Geen spookhuis, maar ineens in een ‘TBS’ kliniek, krijg nou de ‘piep piep’. Naast me zit ‘De Freak De Flow’ in z’n ‘zeepbubbel’, helemaal geen troubles. Hij heeft geen andere ‘opties’, want het ‘kraakt’ in z’n hoofd. Het is een ‘flobber’ ofwel ‘de muzikale trip’. Rico vraagt aan de zuster; ‘Mag ik’ mee? De zuster die trouwens ‘Antoinette heet, zegt ja! Als een ‘dubber’ gaat hij mee, hij lijkt net ‘Scooby’ Doo. Hij dagdroomt en ‘beklimt de bloem’ op de ‘Bahamas’ in… Read more »
hou op
Gast
hou op

> haha kaolo even de tracklist van DMT googelen, track 1 tm 21 copypasten, paar bijwoordjes er tussen metselen en klaar is kees.

Erik
Gast
Erik

De Nederlandse hiphopscene is veranderd en it ain’t for the good.
Mooi dat het toch altijd de grondleggers zijn die weer komen vernieuwen.
Terwijl Ali & Yes-R schnabbelen in Telfort-reclames en andere rappers zichzelf overschreeuwen op happy hardcorebeats, gaan Ali en Ricardo terug naar hun Roots…Ik kan niet wachten om dit te horen!

Jascha
Gast
Jascha

OMDAT DIT HET BESTE NIEUWS IS WAT IK IN EEN BEHOORLIJK LANGE TIJD HEB GELEZEN OP PUNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111!!!!!!!!!!!!1111111!!!!!!!!!!1!

Flo
Gast
Flo

Lijkt me tof!

....
Gast
....

moet er naar toe om te vragen of hij al antwoord heeft gekregen op zijn brief aan snoop lion

Al Hussein
Gast
Al Hussein

Ik moet er zijn omdat dit voor mij bestemd is.
Ik heb al heeel lang puna.nl niet bezocht omdat ik lang niks meer interessants hoorde. Nu kom ik weer een keer…. kan ik kaarten winnen van mn favo rapper.
Het kan niet anders zijn dan dat ik dit onbewust voelde of dat het gewoonweg mijn lot is. Laat mij winnen anders verstoor je mijn lot en zal ik bad eindigen.

Angelo22
Gast
Angelo22

Ik moet daar heen voor de freako Rico frikandellen ver voorin de frituur.

Dude
Gast
Dude
Waarom ik hierheen wil? Rico is in mijn ogen samen met veel andere zwolse boys één van de weinige legendes die Nederlandse Hip-Hop ooit gekend heeft. Te veel rappers kunnen niet tippen aan dit hoge niveau. Rico is niet iemand die gaat voor brag and boast, hij gaat voor harde filosofische lines die menig man versteld laten staan. Hij hoeft ook niet te brag and boasten, want hij weet (en terecht) dat hij één van de besten van Nederland is. Het niveau van de meeste Nederlandse Hip-Hop ligt op dit moment erg laag. Veel jonges willen zich bewijzen door te… Read more »
Le Seton
Gast
Le Seton

Ik wil weer zien dat die zich bewijst. Ik was vanaf de kinderschoenen fan van Rico maar door de jaren heen is die zichzelf ergens kwijt geraakt en hopelijk vind die zich nu weer in deze tak van de sport samen met A.R.T.

Rickert
Gast
Rickert

Omdat ik de hele FTG en ook Rico en A.R.T. al lang volg en support. Ik heb een try-out in Leiden gezien en was gelijk verkocht. Sinds dien leur ik al enkele keren via twitter of er al een datum bekend is van de plaat. I love it. I need it.

Mezon
Gast
Mezon

is dat nou een cracker die op een bankje hangt?

Dude
Gast
Dude

Waarom is mijn comment, met een mooie beschrijving van waarom ik hierheen wil nog niet zichtbaar? Er staat your comment is awaiting moderation?

SalariS
Gast
SalariS

Omdat ik alle releases van FTG origineel in de kast heb staan heb ik het verdiend om IRIE als eerste te horen! En omdat ik Rico enorm respecteer als artiest. Gewoon een tijdje schaven aan zijn platen en niet te beroerd op van het standaard hiphop-pad af te wijken. Deed ie al met Kubus, met A.R.T. weer een hele andere kant op. Enorm benieuwd naar de muziek!

Ruben
Gast
Ruben

Ik kom uit Zwolle, en weet nog goed hoe ik verslingerd was aan brandstof toen ie net uit was, samen met vloeistof uiteraard. Uit nostalgische redenen wil ik fysiek en mentaal aanwezig zijn bij deze sneak preview van twee grootheden. A.R.T. heeft meesterlijke composities, ja composities, het gaat verder dan beats. En Rico grijpt je bij je lurven met lyricale toestanden van heb ik jou daar. Ja, doe mij maar die uitnodiging, wat mij betreft handelen we het ff snel af! Met de groeten van Ruben!

Joost
Gast
Joost

Ik zag gisteren de EO documentaire over pinguïns (overigens een dikke aanrader voor iedereen die zichzelf leuke dingen in het leven gunt), ik vertelde mijn vriendin dat ik ooit bij een interview/show van Rico en Typhoon in 013 was geweest waarbij Rico vertelde dat ‘March of the penguins’ zijn lievelingsfilm was. Toen ben ik een avondje Rico gaan luisteren, omdat het kan. Omdat het nog steeds zo belachelijk hard is. Omdat we te weinig van hem horen het laatste jaar. Dáárom moet ik er bij zijn, omdat het Rico is. Een ongeschreven ‘Great Mind’!

Damsco
Gast
Damsco

ik wil wel komen jonguh

Ali
Gast
Ali

Omdat ik van echte muziek hou moet ik hier bij zijn.

snoephondd
Gast
snoephondd

omdat ik gwn de shizzle ben

wannez
Gast
wannez

FTG op in hier. Ik wil nieuw voer voor mijn hoedenplank. Na shows van Boef & De Gelogeerde Aap, Sticks & Moon en Great Minds ben ik nu wel toe aan iets ieries van Rico A.R.T.

Mems
Gast
Mems

Ik ga geen heel fake verhaal neerzetten.
Ik ben met Hiphop en Nederland grootgebracht, en daar hoort natuurlijk Opgezwolle ook bij.
1 maal naar hun show kunnen gaan omdat het toen alleen mogelijk was en dit zou ik erg waarderen om hier ook bij te zijn.

Brigadiernigel
Gast
Brigadiernigel

Ik verdien dit niet

merel
Gast
merel

Positieve vibes in een negatieve tijd!
Alles tot het positieve draaien met die plaat!

ziza
Gast
ziza

dankjewel!

lala
Gast
lala

omdat naaktslakken aanus zijn, tot soa!

M7
Gast
M7

Fakkelbrigadiers kennen ze allemaal! Ik moet er bij mijn omdat rico buitenwesten shit brengt! Opgegroeid met Zwolle ish!

Nicky
Gast
Nicky

Omdat niks mooier is dan iets nieuws als eerste te zien/horen. Ze hebben mij al vaak geinspireerd en weet zeker dat dat met het nieuwe album weer gaat lukken. Zo benieuwd naar wat ze dit keer weer gaan neerzetten!!! Met zoveel creativiteit die losbarst, kan ik niet anders dan er bij willen zijn.

Jos
Gast
Jos

Eindelijk released: het reggae album van de Phreak, McDougal’s Irie maakt me lyrisch, Tahoeni’s beats zijn te ziek. Ik geef eerlijk toe, ik ben uit op die showcase, spit slijmeriger dan naaktslakken of zoenen op een schoolfeest. In ieder geval door Opgezwolle aan de hiphop verknocht, waren hier kaarten voor verkrijgbaar had ik ze zéker gekocht.

Jurre Henni
Gast
Jurre Henni

Omdat rico samen met sticks aan de top van de Nederlandse hiphop scene staat, en A.R.T echt een top porducer is.
En een concert of iets zoals dat staat al lang op mijn verlanglijstje, maar komt er nooit van.
Voor deze speciale gelegenheid komt ik graag vanuit Friesland richting topnotch!

PVDB
Gast
PVDB

Om dat ik het waard ben 🙂

Okke
Gast
Okke

Omdat ik Rico de hand wil schudden voor het maken van deze plaat.

wpDiscuz