Win kaartjes voor Buma Rotterdam Beats

Wil jij gratis naar de releaseparty van Hef? Wil jij gratis naar 2 Chainz? Wil jij gratis naar Joey Bada$$ & Pac Div? Gratis naar Dope D.O.D & Kraantje Papi? Gratis naar Hudson Mohawke? Wij geven je de kans! Vertel ons waarom jij vindt dat je kaartjes verdient voor Buma Rotterdam Beats. We mogen 3 keer 2 passe-partouts weggeven, dus reageer snel en wees creatief!

12 November

64 comments

Leave a Reply

64 Comments Aan "Win kaartjes voor Buma Rotterdam Beats"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Nick
Gast
Nick

omdat iedereen een kaartje heeft, maar ik te skir ben..

Jordy
Gast
Jordy

omdat het kan

YungErty
Gast
YungErty

Ik verdien het puur omdat ik moves maak, ik huil niet voor je en ik maak de kluis open in een stoomtrein, get money omdat ik dope rijm

kevin
Gast
kevin

faka lezer geef me die kaartje en ik ben blij goeie reden tog?

delano
Gast
delano

Omdat Hef voor papier-werkt, 2 een paar Chainz had, Joey een Bada$$ is, D.O.D dope is en Kraantje loopt als een pappie en Hudson een Mohawke heeft.

B
Gast
B

Omdat er te weinig hiphopfestvals zijn, en als ik er bij ben stijgt het bezoekersaantal. En zodra t bezoekersaantal stijgt, komen er waarschijnlijk/hopelijk meer hiphopfestvals.

delano
Gast
delano

Omdat Hef voor Papier-werkt, 2 een paar Chainz had, Joey een Bada$$ is, D.O.D dope is, Kraantje loopt als een pappie en Hudson een Mohawke heeft.

(Vorige was verkeerd email adres)

Julian
Gast
Julian

Omdat ik zware tentamens heb gehad. En het nu tijd is om te party’en! En als ik de kaartjes win kan ik een maand fatsoenlijk eten! haha

Pony speck
Gast
Pony speck

Ik verdien de kaarten omdat ik daar een schatje heeel erg blij mee kan maken, en dan gaat ze me echt hard vinden, en dan gaat ze me hoofd geven.. So dont be a cock blocker…

lennerth savert
Gast
lennerth savert

omdat ik vorige week nog bij hef en turk thuis op hun workshop was en omdat ik sinds die dag anders naar me leven kijk

hip hop
Gast
hip hop

JOEY BADA$$ OMDAT HIJ MIJ DIE VIBE GEEFT VAN DE JAREN 90 EN HIJ MOTIVEERD MIJ OM HIP HOP TE MAKEN EN ZOU ER MEER MOTIVITIE ER KUNNEN HALEN ALS IK HEM LIVE ZOU MEE MAKEN | HEF BUNDY TJAA SPREEKT VOOR ZICH | 2 CHAINZ GEEFT MIJ GEWOON EEN BOUNCE SFEER !!!

Dimma
Gast
Dimma

OMDAT 2CHAINZ EN HEFBUNDY DE BESTE RAPPERS ZIJN IN DE WERELD IK MOET ABSOLUUT MET 2CHAINZ OP DE FOTO. TRUUUUUU

Dennis
Gast
Dennis

Puur omdat ik steeds meer in de hype rondom Joey Bada$$ steeds begin te geloven en die man met eigen ogen moet zien. 1999 behoort tot één van de betere debuutalbums van de afgelopen jaren, no doubt!

senzh
Gast
senzh
Hef, omdat ik hem altijd een irritante straat rapper heb gevonden, maar hij me nu heeft met zn nieuwe tracks van Papierwerk. Kraantje Pappie, omdat het de vetste, dopeste, hardste partyrapper is van NL. Dope DOD, omdat ze zo gigantisch groot zijn in het buitenland en het me heel tof zou lijken om dit live te zien. 2 Chainz, omdat ik hem nooit goed heb gevonden, maar hij in 1 keer een goeie rapper zou zijn als hij me live weet te pakken. In Joey Badass zie ik wel een talent in de nummers die ik van hem gecheckt heb.… Read more »
Bob
Gast
Bob

Ik zou de kaartjes graag willen winnen, niet per se voor mijzelf (hoewel het natuurlijk altijd geweldig is om zulke uitstapjes te maken) maar voor een maat van me die het een beetje moeilijk heeft. De laatste jaren ging het niet zo goed met me, maar hij stond er wel altijd wanneer ik hem nodig had. Het zou geweldig zijn als ik de kaartjes dan op kon dragen aan onze vriendschap.

zjoe
Gast
zjoe

ik heb speciaal m’n baard laten staan voor deze!

hefje
Gast
hefje

waarom niet?

Grootste Fan.
Gast
Grootste Fan.
Mijn ouders zijn opgegroeid in Peckham, de destijds meest geweldadige buurt in Londen. Ze leefden een ghetto leven en mijn vader is in zijn 28e levensjaar doodgeschoten. Ik was toen net geboren. Mijn moeder en ik verhuisde naar Nederland. Dat was geen makkelijke periode. Ik leerde kennis maken met Nederlandse Hip-Hop. Ik luisterde het iedere dag. Mijn oom in Engeleland werd ineens heel erg ziek, ik had een sterke band met deze man, hij was als een vader voor me. Niet veel later ging hij dood. Nog geen twee maanden daar op werd ik gebeld met het nieuws dat mijn… Read more »
Bart
Gast
Bart

omdat ik men vrienden jaloers wil maken

Ykaddouir
Gast
Ykaddouir

Omdat ik nooit geluk heb en nooit een prijsvraag heb gewonnen..
Laat dit me eerste keer zijn!

ILja
Gast
ILja

Omdat papierwerk nederlandse hiphop album van het jaar word en ik bij release moet zijn!!!

Naudd
Gast
Naudd

Omdat ik ook eens wil winnen!

Tjeerd
Gast
Tjeerd

Omdat ik uit Friesland kom. Swag

De Sc
Gast
De Sc

Omdat ik skir ben en ik wil nog graag naar rotterdam beats. Als ik kaartjes van jullie krijg hoef ik geen honger te lijden voor de rest van de maand.
Real talk!

Rocks
Gast
Rocks

Omdat ik standaard gewicht hef en belastinggeld in een kluis bewaar. En op de snelweg ben ik snel weg van Brielle naar Dordt langs Hoogvliet, gezocht.
Na die kaartjes naar Rotterdam beats, omdat ik beats als Pluk van de pettenflat tief… En check http://www.soundcloud.com/mdd-2 omdat je heee bent en strooit me je kaartjes omdat ik alleen ben

Shaggy
Gast
Shaggy

Ik scheer me kop kaal, als ik gratis kaartjes krijg!

Coen
Gast
Coen

Omdat ik vrijdag de papierwerk releaseparty van bundy ga checken, op zaterdag na de big show van codeine cowboy 2 Chainzzzzz A.K.A. Tity boy, met 2 kettingen om de show van brooklyns finest joey bada$$ ga checken, hierna blijf ik chillen in tha mini mall voor pacific division (Pac Div), dan rush ik naar Worm voor groningen (Dope D.O.D. En Crane). Lijkt me wel leuk als ik kan gaan dus, HIPHOP.

Zwart Wit
Gast
Zwart Wit

Het is altijd een nieuwe uitdaging om buma beats Rotterdam te beleven.
ik ben der zelf nooit geweest en het zou me plezieren om deze acts
in echt te kunnen zien Hef heb ik wel meerdere keren gezien
maar de andere acts uit Amerika heb ik nog nooit gezien dat zou wel een heel leuk zijn en een passe – partout die kans word je zelf niet altijd gegunt denk ik dan zelf.

Groetjes

Zwart wit

Maniac
Gast
Maniac

ik verdien ze omdat het Vies is #papierwerk

Chill
Gast
Chill

Gun een Belg een lekkere Hollandse jonko & goeie muziek, fix me 2 pasjes voor Buma Rotterdam Beats!

Juliandro
Gast
Juliandro

Omdat hef een van de beste rappers in nederland is
Ik luister al zijn muziek
Volg hem op twitter
Vind zijn nieuwe 101 barz: studiosessie 158 Killer!
En wil er gewoon bij zijn anders mis je ‘n gebeurtenis in de rap geschiedenis

jelmer
Gast
jelmer

wat tjeerd zegt haha, fryslân boppe alles!
zou ze graag willen winnen maar als iemand anders wint is het hem of haar gegund!

DeZoonVanDeVader
Gast
DeZoonVanDeVader

Omdat ik van Chaos hou en weet zeker dat die beats uit de hemel vallen!!
Waarop je echt kan vliegen!!! #Vliegtuig!!!

lady030
Gast
lady030

Omdat er zeker ook een leuke chick moet zijn bij dit hiphop event?
Holla!!!

Mike
Gast
Mike

Omdat ik Joey Bada$$ echt moet zien, de kid die hip hop komt redden met zijn ondergewaardeerde teksten en eentonige flow die toch meesleept. Ai ik moet hem zien.

Sem Merce
Gast
Sem Merce

Omdat iedereen om mij heen geld heeft maar ik niet, maar toch ben ik gezegend door GOD

Sem Merce
Gast
Sem Merce

Omdat iedereen om mij heen geld heeft en naar concerts gaat maar ik niet, maar toch ben ik gezegend door GOD

bundy
Gast
bundy

omdat ik slippers ga …

iedereen
Gast
iedereen

daarom

Brokke Jord
Gast
Brokke Jord

Omdat ik net nog de at las, van het pad was in Bagdad, bang ben voor ladesh en bundee jump door de Randstad. Rotterdam beats, zo van onderkant leasebak, ik feun je poes en ik lik dr weer nat aan de plakrand.

Broliath… geef 2 passe-partouts aan David, me kat is moe, me lang is vloe, ik schots en scheef de Maas in. Brokke zoekt z’n z’n bazin, misschien dat ik dr daar vind, ik verdien die kaartjes omdat ik nu nog op de maan zit.

Jonaa010
Gast
Jonaa010

Omdat ik in het weekend 18 jaar oud word !!! En het een fantastisch cadeau zou zijn !!

neeknikker
Gast
neeknikker

gewoon omdat ik Onkel Omar ben, ik doe dingen en sla bitches. All up in je bitch.

juliandro
Gast
juliandro
Ik zie mensen allemaal domme dingen vertellen van: daarom, omdat ik het ben, ik ben jarig, voor ‘n vriend enzo Maar ik wil die kaartjes gewoon voor mezelf Zodat ik kan chillen, luisterend naar HEF!! Ik wil ook alleen maar gaan voor hef&2chainz de rest vind ik niet zo lauw Ik verdien die kaartjes omdat: (Ik zal gewoon eerlijk/straight zijn met jullie,) Ik wil er gewoon bij zijn, ik weet da je iets(het) gaat missen als je er niet bij bent Gratis kaartjes iedereen wil ze, Typend kan je niet zeggen hoe graag je er bij wilt zijn Dus wacht… Read more »
davor
Gast
davor

Omdat ik bezig ben met een eigen hiphop stichting. Buma beats heeft een congres waar veel genetwerkt wordt. Hier zou ik allereerst bij willen zijn om mijn persoonlijke netwerk uit te breiden.
Natuurlijk zijn de dope shows van 2chainz, Hef Bundy, Joey Badass en Pac Div ook een main reason om te willen meedoen.

Zou dope zijn.

Bless

Ashwan
Gast
Ashwan

Omdat BUMA Rotterdam meer is dan alleen Beats!

Shay
Gast
Shay

Omdat ik graag wil ervaren hoe BUMA, Rotterdam omtovert in een stad vol Beats.

Max
Gast
Max

Ik wil kans maken op vrijkaartjes omdat, het me nog niet is gelukt om in 2012 vrijkaartjes te winnen, voorheen won ik hier zowat alles..

Goeie slagzin dan nog;

Beter twee kaarten naar het zuiden van het land, dan ze te deponeren bij een gangster met een gat in zijn hand. Daarnaast kom ik niet voor de chicks, maar hudson en hef met zijn bricks.

Armani
Gast
Armani

VIES

LT
Gast
LT

een hiphopfeestje is niks zonder dames, en zeker niet zonder dames uit Brabant!

Martijn Bijlhouwer
Gast
Martijn Bijlhouwer

Omdat ik altijd win

wpDiscuz