Winnaars Beat The Street contest

Jongerencentra The Mall uit Rotterdam, Place2B uit Almere en Satirius uit Amsterdam gingen de strijd met elkaar aan. Voor het ‘Beat The Street’ project hebben de jongeren in samenwerking met Joshua Nolet, frontman van Chef’Special, een rap geschreven over hun ervaringen in het verkeer en de winnaar is jongerencentrum Place2B uit Almere geworden. De winnende rap kan je hier beluisteren. Hier kan je checken hoe Satirius en The Mall het er vanaf brachten.

21 November

5 comments

Leave a Reply

5 Comments Aan "Winnaars Beat The Street contest"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Zengene
Gast
Zengene

Kijk logisch van de next mc daarachter

i rap that
Gast
i rap that
Van dit soort rap-wedstrijden moet ik nog erger kotsen dan lil kleine. De enige reden dat ze hebben gewonnen is de politiek-correcte tekst die 0% overeenstemt met hun eigen ervaringen, leven of gedachten. Hier zit geen gevoel in of een andere eigenschap wat rap, hip-hop maakt. Het is dus simpelweg een opdracht waar je zo lief mogelijk een veilig-verkeer-rap maakt met lieve rijmpjes en zo braaf nep mogelijk rijmt. Het is nep en bereikt dus het doel niet waar naar gestreefd word. Tenzij er oprecht lief gerapt word wat niet het geval is hier. Pak eerst alcohol, telefoons, de infrastructuur,… Read more »
i rap that
Gast
i rap that

z’n actie als deze heeft simpelweg geen zin, er is namelijk geen concrete oplossing voor.
mensen zijn geen computers waarbij bugs uit kunnen gehaald worden.
ongelukken gebeuren, en door het bespreekbaar te maken verander jij die alcohollist/onoplettende bestuurder er niet van om achter het stuur te gaan zitten.

Dam
Gast
Dam

Wauw, jij moest zeker even je verhaal kwijt …

i rap that
Gast
i rap that

het zit me dubbel & dwars

wpDiscuz