Winnaars No JuJu prijsvraag

Het zal weinig mensen ontgaan zijn dat Zwart Licht’s No JuJu EP sinds gisteren in de winkels ligt. En wie regelmatig op Puna.nl komt weet dat wij in aanloop naar deze release een prijsvraag uitschreven voor leden van de website, waarbij een doek van de cover, geschilderd door Joppe Rovers, kon winnen. Hieronder vind je de namen van de 5 winnaars van een fysiek exemplaar van No JuJu én natuurlijk de gelukkige winnaar van het canvas.

Winnaar canvas
antonkarel

Winnaars No JuJu EP
tweenulvoor
crown
gena
nebulonplanet
antonkarel
joekie

Allemaal gefeliciteerd. Jullie kunnen uitzien naar een bericht via het e-mailadres dat je hebt doorgegeven.

30 October

12 comments

Leave a Reply

12 Comments Aan "Winnaars No JuJu prijsvraag"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
antonkarel
Member

Oh bedankt, ik ben hier zo blij mee, hij krijgt een mooi plekje op mijn kamer!

antonkarel
Member

Ook naar derest van de winnaars, gefeliciteerd!

Cor
Member

Niiiiiice!!! Thanks!

nebulonplanet
Member

Aaiiiii!!!:D wanneer kan ik dat mailtje verw8en?

Bob Verheij
Member

sommige bullshit winnaars. zoals wel vaker

Joekie
Member

Beterrrr!!! gefeliciteerd allemaal

waar kan ik jullie reactie terugvinden? ben benieuwd!:D

Joekie
Member

Ik zie ze allemaal al! goed gedaan, veel plezier met het album! ik ga er zeker van genieten 😀

antonkarel
Member

@ puna, Ik kan niks ontvangen op mijn mail dus weet ook niet wanneer ze het sturen, is er een manier dat ik via een andere mail ”bijv. vader’s mail” contact kan hebben met Top-Notch? Of mijn gegevens?

Groetjes

Robbin
Member

Heb nu na lange tijd het album geluisterd na verschillende slechte reacties te hebben gehoord en ik moet zeggen dat ik het ook bagger vindt! Heel de Zwart Licht tune helemaal weg en ze gaan nu maar ff de dubstep grime in met Skinto en XL. Jammer jammer!

Anonymous
Gast
Anonymous

robbin: Heb nu na lange tijd het album geluisterd na verschillende slechte reacties te hebben gehoord en ik moet zeggen dat ik het ook bagger vindt! Heel de Zwart Licht tune helemaal weg en ze gaan nu maar ff de dubstep grime in met Skinto en XL. Jammer jammer!

idd, ben het met je eens. Zie weinig reden om nog naar optredens te gaan. JUJU is erg bagger..

Sid
Gast
Sid

Anoniem:
idd, ben het met je eens. Zie weinig reden om nog naar optredens te gaan. JUJU is erg bagger..

Optredens gaan keihard knallen..

Dylan
Gast

Bagger of niet, optredens gaan los ouwe.

wpDiscuz