Winnaars prijsvraag Fakkelteit Groep

Er zijn veel reacties binnen gekomen op de Fakkelteit Groep prijsvraag. We mochten 15 exemplaren van het verzamelalbum Vol. 1 weggeven aan de mensen die het beste de mindstate en een quote van één van de groepsleden kon beschrijven.

De Fakkeldragers hebben meegelezen en de volgende comments gekroond tot winnaars:

Big poppa                                                     Nimma024@wannez
Pappie bronko                                            Fakkelbrigadier nr 4
Jurre                                                              Echt een vieze
Rikkert                                                          Toko bali
Mas                                                                Morrits
Camei                                                            Robbin den die
Rubendenhamer                                         Jasperrt
Zoe

Allemaal gefeliciteerd. Top Notch neemt per e-mail contact op met de winnaars, via het adres dat bij het plaatsen van de comments is ingevuld.

9 March

16 comments

Leave a Reply

16 Comments Aan "Winnaars prijsvraag Fakkelteit Groep"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Rikkert
Gast
Rikkert

#YUH

Echt een vieze
Gast
Echt een vieze

misschien is dit een domme vraag, maar hoe weten jullie eigenlijk mijn gegevens als ik alleen mijn naam heb in getoetst? of word dat nagetrokken via je IP adres. Ik ben namelijk 1 van de winnaars alleen ik heb alleen mijn naam neer gezet. Dus ik was wel benieuwd hoe ze dat wouden doen.

BigPoppa
Gast
BigPoppa

Yeah, thanks Puna!!

TokoBali
Gast
TokoBali

@ Echt een vieze

Wil je die cd wel hebben dan? Je vond het toch zo'n (en ik citeer) "zo'n wacke tape". Oh, en Puna en FB bedankt, een cd is altijd toffer dan losse mp3tjes.

Echt een vieze
Gast
Echt een vieze

haha ja klopt, ik was ook net zo verbaasd als jou toen ik zag dat ik had gewonnen! maarja ik ben blij weetje, die rico track dubdip ga ik kapot draaien echt heerlijk nummertje en het is nooit verkeerd om iets te winnen……plus dat ik mijn mening had gegeven over hun en mijn mening is dat de formatie opgezwolle harder kwam en ook beter….het lijkt nu wel poezie

Echt een vieze
Gast
Echt een vieze

ik weet niet wat het is, maar ik vind het wel humor dat ze mij ook hebben gekozen! misschien willen ze mij wel overtuigen dat ik ongelijk had door mij de cd te geven zodat ik hem goed kan luisteren! hoe dan ook…..Dankjewel Puna & FB

Robbin
Gast
Robbin

Thanks Puna.nl

Echt een vieze
Gast
Echt een vieze

ik heb voor de zekerheid mijn mail adres nog even ingevuld want ik had nog geen bericht gehad. En ik weet niet of ik hem destijds heb ingevuld.

Nimma024
Gast
Nimma024

weet iemand waarom er achter mijn naam @wannez staat? ( kijk bij winnaars).
Fakkelteit Groep en PUNA heel erg bedankt!

groetjes

050 jawel
Gast
050 jawel

omdat jij een andere persoon bent als die winnaar?

P U N A
Gast
P U N A

hahah helaas voor jou jonge geen email geen tape

Echt een vieze
Gast
Echt een vieze

Hey mail me maar hierop, beetje raar emailadres maar ik ontvang daarop

Echt een vieze
Gast
Echt een vieze

wat denk jij nou!! dat ze alleen een naam gaan checken ofzo, ze checken mijn IP adres wel dus droom verder

bolle
Gast
bolle

jaa precies man en jouw ip adres is natuurlijk gelijk je hotmail account

Rikkert
Gast
Rikkert

Duurt wel lang voordat ik um in huis heb …

nimma024
Gast
nimma024

ik heb hem nog niet. iemand anders al wel??

wpDiscuz