Video: Winne – Kampioen

Het is een tijdje geleden dat we iets solo hoorden van Winne. Vorig jaar bracht hij in samenwerking met Jiggy Djé en Sticks een album uit onder de naam Great Minds. Winne heeft echter niet stil gezeten en daarom is vanaf vandaag de videoclip van de track ‘Kampioen’ te zien.

31 March

30 comments

Leave a Reply

30 Comments Aan "Video: Winne – Kampioen"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
NVE
Gast
NVE

Keihardd!!

jeff
Gast
jeff

Advertorial?

jesperveltman
Gast

Hm, Coca cola?

monk
Gast
monk

zwak nummer, maar de echte zwakte zit in de sponsoring door die vieze cola. winne man, tjeez.

edje
Gast
edje

Meer een reclamefilmpje, adidas / coca cola

awotjes
Gast
awotjes

wojoow winne, van een van de beste en meest gerespecteerde rappers van nl kom je nu met een coca cola reclame, heb jij je ziel verkocht ofzo doe normaal man. Ben je tracks als geef 8, proost, lotgenoot, zegevieren vergeten pff

Lucas
Gast
Lucas

Hij wil gewoon money maken, ik geef hem geen ongelijk

Pep
Gast
Pep

Buiten dat het een reclame nummer is (wat voor een keer best begrijpelijk is) is het gewoon erg matig. Ik vond Winne vroeger top, maar vooral door zijn delivery en flow. Als je eerlijk bent heeft die man nog nooit een nummer uitgebracht met enige diepgang. Je hoeft zijn nummers altijd maar 1x te beluisteren en dan weet je al precies waar het over gaat. Nederlands hiphop wordt er de laatste jaren niet beter op.

niggi
Gast
niggi

the champ blackpower Winne is back

DeezR
Gast
DeezR

kan niet wachten op zijn nieuwe solo album, begrijp me niet verkeerd great minds was master. Maar winne is solo op zijn best. ecktuh ecktuh!

guy
Gast
guy

gaar man sorry

Harkibal
Gast
Harkibal

Ook winne al commercieel, zonde man

HipHop liefhebber
Gast
HipHop liefhebber

mmm die boys moeten leren flows te switchen.. word heel eentonig

jop
Gast
jop

refrein zeker commercieel, maar geef Winne geen ongelijk, benieuwd wie van al deze criticasters zijn cd heeft gekocht. Voorderest paar harde verses van W i dubbel n eee oa die over quasimodo.

winn
Gast
winn

hahaha PEP luister zn album dan is, wat een onzin kraam je uit

Young T
Gast
Young T

YO WINNE.

FUCK DIE REACTIES MAN!
We wachten op je nieuwe solo album!:)

Bless

djoey
Gast

Diegene die kritiek hebben op deze move moeten begrijpen dat je als rapper lange dagen maakt in de studio en amper iets verdient. Verdienen doe je als je een keer iets scoort zoals een hit of een sponsording zoals dit, voor de rest is het droog brood..

Ikben
Gast

Jij bent volgens mij de enige hier die er iets van snapt

Marc
Gast
Marc

Geef hem eens ongelijk man. Deze man verdient meer dan zo’n lame sponsor deal..

Perc
Gast
Perc

Deze is echt dope Coca cola. Slimme move en ook gelijk maakt hij een money hiermee. Slim

Henk
Gast

wat een kutnummer winne

AFCA0299
Gast
AFCA0299

Winne heeft een colatje met ali gedronken

Fabianus Maximus
Gast
Fabianus Maximus

Laat de haters maar praten en de sponsors maar zaaien want de enige diepgang die de haters kennen is de diepgang van hun darmkanaal

SJAAKIE
Gast
SJAAKIE

joden kampioen

Waarder NL Artiesten
Gast
Waarder NL Artiesten
pffff zo kan je weer zien aan de comments dat nederlandse hiphop nooit gewaardeerd wordt eindelijk wordt er deals gemaakt en commercials met nederlandse hiphop artiesten zitten mensen hier te klagen over ze track en ziel verkopen!! Als jij werk voor een baas heb je ook je ziel verkocht want je werk voor hem en niet voor je zelf hij wordt rijk jij krijgt een zielige pensioen. eindelijk dat de nederlandse hiphop gezien wordt door grote bedrijven als coca cola dan kunnen de nederlandse hiphop artiesten eindelijk wat verdienen! Stop bitching en laat zien dat jij het beter kan zo… Read more »
fifty
Gast
fifty

Haten op cola maar jullie kopen zijn album niet eens dus gun de man een andere weg!

Pim
Gast
Pim
Waarder NL Artiesten heeft gelijk, doordat commerciële bedrijven zoals coca cola de Nederlandse hip hop gaan gebruiken voor marketing campagnes, opent dit veel deuren voor de artiesten en voor ons als het publiek. Wees blij dat er mensen zoals Winne en Ali B in de hiphop scene rondt lopen, want die geven het een beter imago dan dat bijvoorbeeld Kempi dat doet, los van het feit dat Kempi een goede rapper is. Daarnaast vindt ik het nummer wel erg veel inhoudt hebben. Het nummer gaat over de jeugd van Touzani, hij droomde ervan om profvoetballer te worden, maar toen hij… Read more »
Ali
Gast
Ali

schandknaapjes, weten niet beter dan geld pakken. eer en echte mannen zijn niet meer zo vanzelfsprekend tegenwoordig

Patrick
Gast
Patrick

Iedereen roept maar ‘commerciele rap is slecht’. People, deze mensen doen dit ook om brood op de plank te brengen. Een voetballer die zwaar gesponsord wordt is toch ook geen slechtere speler? Het is maar net wat je ermee doet. Voor mij is dit Winne op z’n best, Rotterdam promoten in z’n clip en vlijmscherpe lines waar de rest van de ‘niet-commerciële’ rappers alleen maar van dromen.

Cenzow
Gast
Cenzow

Winne is al niet meer zo interessant sinds kapitein Mo zn beats niet meer maakt… hype is allang over man.. mensen blijven hangen..

wpDiscuz