Yellow Claw – Krokobil (Charmante Kloodzakken Miami Ass Remix ft. Poke & Big2)

De Charmante Kloodzakken, bestaande uit Be Charm’d en Lood De Kloot, maken een remix van de mega zomerhit ‘Krokobil’. Totaal in een nieuw jasje gestoken met featurings van Big2 en Poke. Download de track hieronder.

Download: Yellow Claw – Krokobil (Charmante Kloodzakken Miami Ass Remix ft. Poke & Big2)

8 July

22 comments

Leave a Reply

22 Comments Aan "Yellow Claw – Krokobil (Charmante Kloodzakken Miami Ass Remix ft. Poke & Big2)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
KJa
Gast
KJa

Handje bij artwork is goud

Partyinmntrousers
Gast
Partyinmntrousers

Ongelovelijk bad dit

Verses
Gast
Verses

Puna…ik vind het tof dat jullie nieuwe artiesten willen promoten, maar ik vraag me soms af of jullie zelf wel luisteren naar de nummers of alleen kijken naar wie het gemaakt heeft?

Want dit valt bij verre na niet in de categorie ‘muziek’!

Colin K.
Gast
Colin K.

Dikker dan ik

Maikel
Gast
Maikel

Echt pure kk zooi man

Scrotum
Gast
Scrotum

woord>

Biters
Gast
Biters

hun stelen wel echt alles nu proberen ze een hele movement te jacken
in america heb je the likable assholes. beetje jammer dit binnenkort komen de shirts let maar op

gozer
Gast
gozer

kk herrie

maxi
Gast
maxi

check die beentjes van die kill, eerst erge tattoo’s dan chickie zo van aight, daarna migri beentjes. had je weg kunnen knippen..

america
Gast
america

gewoon slecht, klaar.
origineel is al slecht, dit is nog erger..

jonko met T
Gast
jonko met T

is poke een nijmegenaar?

hahah kijk dit; “een remix van DE MEGAZOMER HIT Krokobil”
op puna was het het vorige nummer ook al lekker gehaat dus zeker geen hit

Bram
Gast
Bram
Jonko, Ik begrijp de opmerkingen, maar je doet je huiswerk niet goed vriend. Puna beslist niet of het een zomerhit wordt maar dat doet de top 40. En daar gaat het origineel best hard moet ik zeggen. Ongeacht dat hij afgemaaktr werd op puna. Maar de echte hiphop heads vinden dit gewoon niet tof. Ik vind dat puna de keuze moet maken stay underground voor alleen jullie of zet er alles op. Maar underground blijven levert ze weinig bezoekers op, want die mensen kunnen eigenlijk alleen maar zeiken of het moet precies in hun straatje passen en kwalitatief heeeel goed… Read more »
Hip Hop
Gast
Hip Hop

@Bram

ik wil toevoegen dat het gemiddelde nivo van muziek in het algemeen zwaaaaaar is gedaald… dus is wel relatief dat jij denkt dat het heeeel goed moet zijn.. mensen die weten hoe muziek 10 jaar terug klonk weten dat de hardste tracks van tegenwoordig vroeger werden bestempeld als middelmatig.. alles wordt gewoon slechter maar mensen weten dat echt goede muziek wel degelijk kan en dat dit trieste gedoe totaal overbodig is

Super Haze
Gast
Super Haze

niet zeuren en gewoon luisteren bitches.

henk
Gast
henk

> moeilijk luisteren naar zulke takke herrie

Frenkie Oceaan
Gast
Frenkie Oceaan

Luister dit op een goede soundsystem en het is wel degelijk hard. Voor in de clubs is dit gewoon top.

024jonko in me bier
Gast
024jonko in me bier

> hou je bek man homo

C.
Gast
C.

poke is echt het toppunt van niet kunnen rappen

Bram
Gast
Bram
@hiphop Klopt idd, maar dat doet het internet. Over smaak valt te twisten en goed te begrijpen dat een hoop mensen dit niks vinden. Maar je kunt er niet onderuit dat mix & master technisch deze track wel heel goed in elkaar zit. En geloof me, er zijn er heel veel die dit toch dope vinden. Het niveau is echt niet gedaald, je moet iets verder zoeken dan je neus lang is. Er zit voldoende kwaliteit in de hedendaagse muziek, nog wel meer dan vroeger. Maar doordat er heel veel wordt geplaatst op internet moet je toch iets verder speuren… Read more »
Jonko met T
Gast
Jonko met T
ja een aantal jaar terug was alles beter, en dan krijg je zinds 1,5jaar deze nieuwe swaghype door al dat twitter gedoe en is het allemaal swagswag snapback enzo. ik ben inderdaad op youtube een paar “betere nummers dan er hier worden gepost geluisterd” maar dat is ook schaars en ik kan er niet voor zorgen dat die shit op puna komt, en wat je zij over “””want die mensen kunnen eigenlijk alleen maar zeiken of het moet precies in hun straatje passen en kwalitatief heeeel goed zijn.”” 90% hierop puna houdt/wilt dezelfde muziek horen. zoals vroeger maar dan actueler… Read more »
JONKOBOY
Gast
JONKOBOY

Sowieso Bram

Je hebt zoveel kkr goeie underground, mensen die dit niks vinden moeten is een keer mutiaraTEC gaan luister, cartes en kleine jay; vooral t album wie wat bewaart. Zo heb je nog kkr veel goeie nederlandse hiphop maar je moet niet al die mainstream shit opzoeken.. daar moet je gewoon van poepen. Zoek echte shit en support die motherfuckers

Rust!

Tranen van Verdriet
Gast
Tranen van Verdriet

Huilen dit.

Met de snapback op, lol.

wpDiscuz