Young Thug suggereert dat hij het Ja-woord geeft in een trouwjurk

young-thug-no-my-name-is-jeffery
In een interview met Billboard suggereert Young Thug dat hij in een trouwjurk wilt trouwen. “There will be two brides” zijn Thuggers exacte worden. Hiermee hoopt hij jongeren te stimuleren om uit de door de samenleving opgestelde ‘gender roles’ te stappen.

Eerder haalde Young Thug al alle headlines, omdat hij voor zijn albumcover No, My Name is Jeffrey een jurk aantrok en poseerde hij voor Calvin Klein in vrouwenkleding.

9 September

7 comments

Leave a Reply

7 Comments Aan "Young Thug suggereert dat hij het Ja-woord geeft in een trouwjurk"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Cpt. Kush
Gast
Cpt. Kush

Jeffery*

chesterfield
Gast
chesterfield

Really nigga??

Jagga
Gast
Jagga

Get the fuck outta here man nu is het klaar, alle tunes gaan eruit wat young thug betreft

brocolli
Gast
brocolli

leuk voor je. de tracks van thugger blijven aan, volgens mij ben je een beetje homo omdat je het zo erg vind dat young thug een jurk aan wilt doen, je hoeft tog niet met hem over straat?

zeno
Gast
zeno

Zijn muziek is wel goed vooral als je stoned bent maar dit slaat nergens op ze willen die gay agenda pushen zodat het gwn normaal lijkt kijk niet op naar deze rappers voor je t weet loop je ook in een jurk en draag je meiden handtassen en nagellak kk bitches !!

SupaStonedGoku
Gast
SupaStonedGoku

Ik vind dit wel te ver gaan hoor. Kijk heb niks tegen mannen die zich ‘feminin’ willen kleden, zal niet direct iemand gay noemen voor dat ( ik bedoel Prince, biggest pimp ever :P) maar Young Thug moet hier echt mee ophouden want wat hij . Wat mij stoort is dat hij zichzelf neerzet als een ‘thug’ en dan vervolgens met dit soort shit komt. Als hij niet bekend zou zijn dan hadden ze hem zowieso al gehit in de ‘thug’ wereld.

reth
Gast
reth

wtf is dit man, zoon van will smith, nu young thug.. tja als ik miljoenen krijg wil ik het ook wel doen maar ga toch wel… trouwen in een jurk.. mafkees

wpDiscuz