Yung C – Ik Doe Het (Prod. Silent-Man)

De Amsterdamse rapper Yung C is momenteel als gastartiest op tour met ROTTZ, het label van DuvelDuvel, en dropt een nieuwe track online als dank aan de fans voor alle liefde en steun van de afgelopen periode. De track heet Ik Doe Het en is geproduceerd door Silent-Man. Shroom is verantwoordelijk voor de mixing. Mocht je Yung C verder willen supporten kan dat via zijn twitter of kom hem aanstaande zaterdag in Middelburg checken tijdens de ROTTZ tour.

5 April

15 comments

Leave a Reply

15 Comments Aan "Yung C – Ik Doe Het (Prod. Silent-Man)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
$tack €uro$$$
Gast
$tack €uro$$$

nice man beetje die old Dipset feeling,Nice Yung!!!!

jaja $t@ck €uro$$$!!!!

Cees
Gast
Cees

eerlijk = eerlijk deze shit is hard paps !!!

jawel
Gast
jawel

wow volgens mij word er geslapen op de beste man hard!

hmmm
Gast
hmmm

sorry maar ik vind dit echt wack, kan die man niet diggen man
hij probeert het naar mijn mening zooo hard, maar neee

Balhaar
Gast
Balhaar

Hhahah Hij dist Royston Drenthe..

Tjalling
Gast
Tjalling

hmmm: sorry maar ik vind dit echt wack, kan die man niet diggen manhij probeert het naar mijn mening zooo hard, maar neee

Word!
Ja en komt die man nou uit Damsko of isj ie komuh lope uit Dehaag….

Mo Micz
Gast

U allready know!! Yung c gaat hard door zelfs in t Nederlands, lekkere Euro-swagg eraan, sick beat, dope punchez, does what he does! dude goes in!!

barry
Gast
barry

jong c

chico
Gast
chico

Dope track big up yaself!

Bleach
Gast
Bleach

Yung C is baas respect that…Silent zijn beats zijn mega ILLLLLL i need me some of that shit right there..

PW13
Gast
PW13

Nee man, dit is het voor mij weer net niet. Het is totaal niets vernieuwends als ik het ga relativeren met wat er de afgelopen maanden is neergezet. Er zullen vast wel mensen zijn die het wel vet vinden maar verder dan dat komt het denk ik ook niet.

Love.

P
Gast
P

Zelfde sample als die track van Jay-Z op Kingdom Come geloof ik… Beetje hinderlijk gebruikt hierzo

P
Gast
P

Het album kingdom come, niet de track

Joduh
Gast
Joduh

als je dit nie voelt ben je gewoon hater nik #damsko #joduh

P
Gast
P

niet verwacht dat ik dit zou diggen na al die andere tracks van rotz, maar deze dig ik wel man.

wpDiscuz