Yung C. – Op De Kaart (prod. Track Pros)

Rapper Yung C uit Amsterdam was niet zolang geleden samen met Jayh en Lioth te horen op de track ‘Bulletproof’ van de PUNA.NL Propaganda mixtape. Nu dropt hij een solo track genaamd ‘Op De Kaart’ met de Amerikaanse producers Track Pros op de beat. Dit jaar zal rapper Yung C. nog een mixtape droppen, wanneer is nog niet bekend, maar tot die moet je het nog even met ‘Op De Kaart’ doen..

Download de track hier

15 April

8 comments

Leave a Reply

8 Comments Aan "Yung C. – Op De Kaart (prod. Track Pros)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Melanie
Gast
Melanie

Dikke pokoe man! Te erg gewoon :w00t:
Yung. C. is steeds meer in the picture men! If you dont know him, now u know! Amsterdam Rotterdam metaforisch kapot hard heerlijke flow leuke kop. :kissing: Ik hou deze man zo ie zo in de gaten. Nu ist even wachten op die mixtape. :angel:

Keep it up Ceezy

(L) Mel

bimre
Gast
bimre

beetje simpel die lines

HipHop
Gast
HipHop

Had inderdaad wat van m gehoord op die Puna tape. Ook deze track is nice, dope concept!

“…Het aantal haters beschouw ik als graadmeter want ik elke Steeg loert er wel
een Sneek als de Korte Pijp…”

big up!

ER
Gast
ER

erg deze man maar doe niet hef en adonis na man met praat money kom met wat nieuws die punchline van ben opzoek naar een koningin net als de beatrix laan dus chicks bieden zich aan erg gewoon Maar ey stop die facking ik praat money kk naaper is die shit die refrein was kk erg hard als je niet zei ik praat money push de euro op de zqwarte markt net als versace neee wat je doet mattei maar stop met ik praat money

Dutcher
Gast
Dutcher

ik ken deze man niet, maar hij draagt een ajax shirt dus respect

Ayo
Gast
Ayo

deze beat ken ik, of tenminste komt me bekend voor, weet iemand van wie deze is?

MAINE
Gast
MAINE

“Ik zet de game op slot….Ik heb de keys net als Sloten………”

!!Ceezy!!

EFFESERIEUS
Gast
EFFESERIEUS

@ ER jij bent niet helemaal lekker in je bovenkamer denk ik met je bullshit dat ze hef en die dikke papzak van een adje nadoen … aub zeg jij bent echt een Ezel

wpDiscuz