Zanillya heeft haar sound gevonden en ging naar Brazilië om nieuwe muziek op te nemen

In 2011 won Zanillya de Grote Prijs van Nederland en daarna belandde haar leven even in een stroomversnelling. Na een periode van shows, tv programma’s en een overvol schema, wist de artiest even niet meer wat ze wilde doen. Na veel experimenteren bracht ze in 2014 haar Electricity & Drums EP uit en inmiddels zegt ze haar eigen sound gevonden te hebben. Ze kreeg de kans van Converse om in het kader van het Rubber Tracks programma muziek op te nemen in een professionele studio in Rio de Janeiro in Brazilië. We zochten haar op in het atelier waar ze aan haar eigen kleding werkt en vroegen haar naar haar ervaringen, haar muziek en haar kledinglijn. Ook gingen we met haar naar de Converse Rubber Tracks studio in Amsterdam.

2 February

6 comments

Leave a Reply

6 Comments Aan "Zanillya heeft haar sound gevonden en ging naar Brazilië om nieuwe muziek op te nemen"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Okee
Gast
Okee

Ik kijk deze videos omdat ik het wel interessant vind hoe hun over bepaalde zaken denken. Maar het valt me wel op dat het alleen maar zaken zijn over het verleden van de negeroïde mensen.
Laat hun, Djiggy en vooral Akwasi ook eens praten over punten waar de blanken mensen tegen aan moeten lopen. Of ze dan ook zo reageren. Dat vraag ik me zelf wel is af..

Okee
Gast
Okee

Ik zie dat puna automatisch is door gegaan naar de volgende video/pagina. Deze reactie was voor een andere video bedoeld.

Randy
Gast
Randy

Tegen wat moeten blanke mensen dan aanlopen? Jullie hebben meeste kans op gebied van huisvesting, educatie, baangelegenheid etc. Jullie zijn nooit op geen enkele wijze, stelselmatig onderdrukt.

Boehoe, wat heb je het toch slecht…

no use for a name
Gast
no use for a name

“Jullie zijn nooit op geen enkele wijze, stelselmatig onderdrukt.”

Er zijn meer blanke slaven verkocht aan Noord Afrika dan zwarte slaven aan blanke landen, maar ik bemoei niet..

wack01
Gast
wack01

wack

zoo york
Gast
zoo york

tijden veranderen , hiphop word gekaapt door allerlei randfiguren, het is beschamend

wpDiscuz