101 Barz: Studiosessie BOEF

BOEF uit Alkmaar ging langs bij Rotjoch en 101 Barz om een gloednieuwe studiosessie te droppen. Bekijk de clip hierboven.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

9 October

17 comments

17 responses to “101 Barz: Studiosessie BOEF”

 1. 18x6 says:

  Jezus wat kut

 2. 040 says:

  jongeeeeee kk op met je onzin en bivakmutsen stelletje rand debielen! wit bruin blauw ibahesj standaard hoertje die zit te blaffen

 3. Boriskovic says:

  Geen eens een shout out naar Rotjoch, Boef?

 4. 1104 says:

  Derde track, refrein “vluchten via zuid weg”.
  Is dat de stem van Lijpe? Past verder ook aardig goed in thema LEVENSLES van Lijpe’s aankomende album.

 5. Yoursupply says:

  Hij geeft een thanks aan Rotjoch op 0:16

 6. Sander says:

  Die guy ‘Koevoet’ is waarschijnlijk de enige van al z’n ‘goons’ die in de gevangenis zit en nu doet hij helemaal alsof iedereen zo erg is..

 7. 182BOYZ says:

  t mooie is dat de inspiratie nu groot is maar moment dat deze guy rijk word kan ie geen muziek meer maken en wilt ie weer skir zijn 🙂

 8. tammer says:

  IJzersterke en mokerharde sessie, beloond met 200.000 views in een weekend. Pluspunt is ook het AZ shirtje. Niet de beste club, maar weinig dingen triester dan een Nederlandse rapper met een shirtje van een buitenlandse topclub.
  Het volgende spelletje begint nu: Over de miljoen kliks op je sessie’s is leuk, maar het echte werk is uiteraard een goede videoclip met een volwaardig nummer publiceren. Dat heeft hij inmiddels gedaan. Zijn behoorlijk goede Monsif producties, maar missen nog de kwaliteit , scherpte en gladheid van Ismo of CHO nummers bijvoorbeeld.

 9. Utrechthitter says:

  geen slechte sessie.. maar haslur vind ik nog steeds 1 van de gekste spitters samen met naffer jammer dat ze niks meer droppe

 10. monk says:

  Zit wat leuke wordplay in, maar dit is toch verder staccato ellende man. Die views lijken me ook minder met de algehele kwaliteit te maken te hebben, alswel met een bepaalde heldenstatus in zekere etnische kringen. En zet me nou niet weg als racist, is gewoon analysetje.

 11. S D E says:

  domme mofokkers denken dat views gelijk staan aan kwaliteit 😛 deze pannenkoek rapt met de woordenschat van een kind van zes

 12. Medina 9dima Strijders 10!9 says:

  Wees uniek in je eigen soort meer heb ik er niet over te zeggen. Chiem (boys)/ Mannen. Hou Mr.Medina uit Damsco in de gaten;) Die man komt binnekort ff een kijkje nemen in de kitches!

Leave a Reply

Your email address will not be published.