101 Barz: Studiosessie BOEF

BOEF uit Alkmaar ging langs bij Rotjoch en 101 Barz om een gloednieuwe studiosessie te droppen. Bekijk de clip hierboven.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

9 October

17 comments

Leave a Reply

17 Comments Aan "101 Barz: Studiosessie BOEF"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
tammer
Gast
tammer

IJzersterke en mokerharde sessie, beloond met 200.000 views in een weekend. Pluspunt is ook het AZ shirtje. Niet de beste club, maar weinig dingen triester dan een Nederlandse rapper met een shirtje van een buitenlandse topclub.
Het volgende spelletje begint nu: Over de miljoen kliks op je sessie’s is leuk, maar het echte werk is uiteraard een goede videoclip met een volwaardig nummer publiceren. Dat heeft hij inmiddels gedaan. Zijn behoorlijk goede Monsif producties, maar missen nog de kwaliteit , scherpte en gladheid van Ismo of CHO nummers bijvoorbeeld.

18x6
Gast
18x6

Jezus wat kut

040
Gast
040

jongeeeeee kk op met je onzin en bivakmutsen stelletje rand debielen! wit bruin blauw ibahesj standaard hoertje die zit te blaffen

1104
Gast
1104

Lange Ritchie erbij en je gaat janken, flikker op kleuter

5713
Gast
5713

Lange Ritch m3koem, bitchboys fuck’m

Boriskovic
Gast
Boriskovic

Geen eens een shout out naar Rotjoch, Boef?

1104
Gast
1104

Hard!

1104
Gast
1104

Derde track, refrein “vluchten via zuid weg”.
Is dat de stem van Lijpe? Past verder ook aardig goed in thema LEVENSLES van Lijpe’s aankomende album.

Yoursupply
Gast
Yoursupply

Hij geeft een thanks aan Rotjoch op 0:16

Sander
Gast
Sander

Die guy ‘Koevoet’ is waarschijnlijk de enige van al z’n ‘goons’ die in de gevangenis zit en nu doet hij helemaal alsof iedereen zo erg is..

EINDHOVEN
Gast
EINDHOVEN

Check lange maar

182BOYZ
Gast
182BOYZ

t mooie is dat de inspiratie nu groot is maar moment dat deze guy rijk word kan ie geen muziek meer maken en wilt ie weer skir zijn 🙂

Utrechthitter
Gast
Utrechthitter

geen slechte sessie.. maar haslur vind ik nog steeds 1 van de gekste spitters samen met naffer jammer dat ze niks meer droppe

monk
Gast
monk

Zit wat leuke wordplay in, maar dit is toch verder staccato ellende man. Die views lijken me ook minder met de algehele kwaliteit te maken te hebben, alswel met een bepaalde heldenstatus in zekere etnische kringen. En zet me nou niet weg als racist, is gewoon analysetje.

S D E
Gast
S D E

domme mofokkers denken dat views gelijk staan aan kwaliteit 😛 deze pannenkoek rapt met de woordenschat van een kind van zes

Medina 9dima Strijders 10!9
Gast
Medina 9dima Strijders 10!9

Wees uniek in je eigen soort meer heb ik er niet over te zeggen. Chiem (boys)/ Mannen. Hou Mr.Medina uit Damsco in de gaten;) Die man komt binnekort ff een kijkje nemen in de kitches!

sdfsdf
Gast

swag

wpDiscuz