Iggy is na een lastig jaar weer terug met een nieuwe track ‘Azillion’

iggy-azalea-underwear-bonds-1

Het jaar 2015 was geen makkelijk jaar voor de Australische femcee Iggy Azalea. Ze kwam een aantal keer in het nieuws na wat gewaagde uitspraken, waar menig artiesten over vielen. Haar oude labelbaas T.I. verdedigde haar een lange tijd, maar op een gegeven moment trok hij het ook niet meer en trok hij de stekker uit hun samenwerking. Daarnaast stonden haar rap kunsten ter discussie, nadat een oude filmpje op internet verscheen.

Iggy Azalea had zich even terug getrokken om te werken aan haar album ‘Digital Distortion’, dat dit jaar zal verschijnen. Volgens haar vriend, L.A. Lakers speler Nick Young (NBA), gaat Iggy de beste plaat van het jaar droppen. Om iedereen nog even zoet te houden brengt ze vandaag het nummer ‘Azillion’ uit, een track die niet op het album zal verschijnen. Beluister het hieronder.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

9 January

3 comments

Leave a Reply

3 Comments Aan "Iggy is na een lastig jaar weer terug met een nieuwe track ‘Azillion’"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
if je reading dit it's te late
Gast
if je reading dit it's te late

Ze heeft inderdaad echt een k*nkerzwaar jaar gehad. HELEMAAL kapotgeblast door de media. Ik dacht toevallig laatst nog hey, leeft die iggy nog en heeft ze nog wat uitgebracht? Ik checken helemaal niets. TBH ik had gedacht dat ze zou stoppen. Maar dit klinkt wel beter dan d’r eerdere werk. Benieuwd hoe ze probeert weer relevant te worden. En met welk label ze nu gaat werken aangezien T.I. met haar gestopt is.

knoepert
Gast
knoepert

ben jij de nieuwe tammer?

hairysupersaiyan
Gast
hairysupersaiyan

op deze foto ziet ze er best goed uit onze iggy

wpDiscuz