Ronnie Flex bij RTL Late Night over zijn reis naar Suriname: “Heel mooi, voor het eerst in je eigen land”

Ronnie Flex was vrijdagavond te gast in RTL Late Night en zat aan tafel met oa. Ice Cube , Edgar Burgos (Trafassi) en Sabrina Starke. In de uitzending vertelde Ronnie over zijn reis naar Suriname van ruim twee weken geleden. Het was Ronnie’s eerste bezoek aan zijn moederland. “Mensen willen op de foto met me in m’n eigen land, het was veel specialer dan in Nederland”, zei hij tegen Humberto Tan.

Het bezoek aan Suriname was een bijzondere ervaring voor Ronnie. “Het was alsof ik thuiskwam. Ik ben heel veel bij m’n opa en oma opgegroeid en die zijn authentiek Surinaams. Om voor het eerst in je land te komen is gewoon heel mooi. Vooral omdat mensen me ook kenden daar, dat maakt het al helemaal speciaal. Voor mij was het een hele nieuwe ervaring”.

Verder sprak Ronnie ook over zijn muzikale invloeden van onder andere Surinaamse rapper Papa Touwtje en trad hij ook op met Trafassi. Ice Cube zat lekker mee te bounces op de tropische deuntjes van Ronnie Flex. Eerder in de uitzending zei de N.W.A. frontman al dat het ritme van de Surinaamse muziek in hem zat. Hij wist uiteraard niet dat Ronnie zijn tekst van het optreden had geleend van rapper/producer QF. Bekijk de video hierboven.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

16 January

15 comments

15 responses to “Ronnie Flex bij RTL Late Night over zijn reis naar Suriname: “Heel mooi, voor het eerst in je eigen land””

 1. ivvsenn says:

  hoe laten ze fcking ICE CUBE aan die tafel zitten en lang naar die onzin luisteren

 2. Jamesbondkraag says:

  Bedankt he ronnie nu zal ice cube nooit meer naar nederland komen door jou en je kk optreden voorschutte kill

  • "Puna hater" - hater says:

   Het is een medley, hij speelt hier Surinaamse muziek, het goede aan rap is dat het veelzijdig is en je ziet ice cube gewoon meebouncen, leg hem geen woorden in de mond man..

 3. uden says:

  Hoezo zette ze ronnie flex nou weer bij ice cube aan tafel als die jonge alles in sn schoot geworpen krijgt van de media is het logisch dat hij zo popijopi is. dat menneke stelt niks voor hij krijgt veel te veel aandacht en hij word letterlijk “stinkend “rijk zelfde geld voor lil kleine die jongens hebbe niks met hiphop te maken muziek is zwaar kut en kleine kinderen weten niet beter want dit is wat ze iedere dag voorgeschoteld krijgen, dus media hou op met zulke jongens te promoten.
  Ik kom uit 91 en ben opgegroeid met hiphop en soul ik leef die shit. Ze zijn verspilling van de lucht die ik adem.

  • "Puna hater" - hater says:

   Als er een ding is wat je niet kunt zeggen over Ronnie is het dat hij niet hard gewerkt heeft voor z’n succes, ken je hem pas sinds drank en drugs dan weet je niet de tien jaar daarvoor met jupiterbwois etc..

 4. Vervelend says:

  Die jongen heeft dromen man, hou je smoel man. Bereik wat hij heeft bereikt, desnoods in een ander beroep, maar doe iets ofzeuuuuu

 5. Sjef says:

  haha die comments. Zijn we jaloers jongens met je dagelijjkse kut baan. Je kunt vinden van hem wat je wilt maar deze jongen werkt dag en nacht dus meneer uit uden wat een waardeloze reactie als je van niks weet. Ik ben ook niet altijd fan van zijn muziek maar in NL heeft hij wel wat verandert en dat doet niemand hem na.

 6. uden says:

  Dag en nacht werken ? Jij weet niet wat werken is sjef

 7. fatoe says:

  Het is duidelijk dat sjef niks weet

 8. Dennis says:

  Alleen maar jaloerse opmerkingen flex je doet het heel goed thnx

 9. west says:

  om het maar even hilversum te noemen, ze weten niks van hiphop..nuff said.

 10. King says:

  Icecube denkt ook van is dit nou hiphop hier in NL haha autotune zangers en shit

 11. RonnieWackx says:

  Ice cube kan 3 dagen niet slapen na ronnie flex te zien optreden man man man

 12. XXX says:

  Surinamers met Nederlands accent XD gimme a break

 13. Gunnings says:

  Eye man je zien gewoon aan Ronnie flex dat hij niet van de straat is man. never that. Maar deze boy heeft wel succes met zn music. Gun hem een Beetje man. Damn. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.