14 jarig model schakelt advocaat in omdat Tyga haar via Instagram benaderde

tyga-kylie-jenner-breakup

De 14-jarige Molly O’Malia was de afgelopen tijd veel in het nieuws, toen het gerucht ging dat Tyga haar wel zag zitten. Dat maakte haar een doelwit van de pers en daarom heeft ze steradvocaat Gloria Allred ingeschakeld.

O’Malia bevestigt dat de 26-jarige rapper inderdaad contact met haar zocht en steeds vreemdere berichten stuurde. Zo vertelde ze aan TMZ “Ik dacht eerst dat hij contact zocht vanwege mijn muziek, maar dat bleef uiteindelijk achterwege en dat vond ik raar. Toen hij wilde Face-timen met me voelde ik me erg ongemakkelijk. Ik heb dat niet gedaan en ben uiteindelijk gestopt met het beantwoorden van zijn berichten.”

molly-o-malia-7

Dat het OK! Magazine daarna een coverstory met verschillende foto’s plaatste en beweerde dat er sprake was van seksueel getint contact ging Molly echter veel te ver. “Ze insinueerden onterecht dat er een seksueel getinte relatie was tussen Tyga en mijn dochter”, verklaarde Anne Lowry O’Malia hierop. Als laatste reactie laat Molly weten: “Ik wil dat mensen vanaf nu de waarheid weten en ik wil voorkomen dat andere jonge meiden hetzelfde overkomt.” Bekijk de video hieronder voor het statement van Molly en haar adcocaat Gloria Allred.

5 January