🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

15 maanden celstraf voor Kempi

kempi-bentaylor

Twee weken geleden kreeg de rechtszaak voor mensenhandel, waarvoor Kempi al vijf maanden in detentie heeft gezeten, een vervolg en moest de rapper weer voor de rechter verschijnen.

Kempi, die alles ontkent, zou volgens de aanklager namelijk van 17 januari tot en met 14 oktober in 2010 een 16-jarig meisje aangezet hebben als prostituee te werken. Het Openbaar Ministerie eiste op 5 september 15 maanden cel tegen de rapper.

Kempi’s advocaat noemde het meisje echter een aantoonbare leugenaar. “Het meisje is ongeloofwaardig. Het verhaal is niet te bewijzen. Ze heeft alles verzonnen.”, aldus de advocaat van Kempi die ook enkele woorden had voor het Openbaar Ministerie. “De zaak duurt al veel te lang, er is veel te weinig vaart in de zaak gezet. Door overmacht heeft de politie ook niet alle verhoren met verdachten opgenomen.”

Na de eis van het Openbaar Ministerie van twee weken geleden, stond Kempi vandaag om 13.00 uur opnieuw voor de rechter. Vooraf liet Kempi op Twitter nog weten dat zijn aankomende album bijna af is. Of hij deze ook daadwerkelijk snel kan uitbrengen zal nog even moeten blijken.

Dit heeft alles te maken met de definitieve uitspraak van het OM die zojuist in Kempi’s nadeel is uitgevallen. De Eindhovense rapper is door de rechtbank in Den Bosch veroordeeld tot vijftien maanden cel voor mensenhandel. Kempi heeft nog twee weken de tijd om in hoger beroep te gaan. Wel moet hij in afwachting van het hoger beroep alvast de cel in.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

19 September

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X