Als je een account aanmaakt op PUNA.nl of in de PUNA-app, bewaren we je e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord. Het e-mailadres gebruiken we om je notificaties te sturen, bijvoorbeeld wanneer er een nieuwe reactie is op een forumbericht dat je volgt. Wanneer u onze voorwaarde accepteert betekend dit dat wij uw gegevens vanuit de app uploaden naar onze website puna.nl. We delen jouw e-mailadres niet met derde partijen en gebruiken het adres ook niet voor (reclame)mailing, tenzij je je expliciet hebt ingeschreven voor een van onze nieuwsbrieven. Voor zowel de PUNA-website als de PUNA-app wordt hetzelfde account gebruikt. Maak je dus in de app een account aan, dan kan je met dit account ook op de website inloggen.
Gebruikers hebben de mogelijkheid om een kort profiel aan te maken. Het doel van een dergelijk profiel is de interactie met andere gebruikers te verbeteren en de gegevens worden niet gebruikt voor andere (bijvoorbeeld marketing-)doeleinden.
De minimumleeftijd voor het aanmaken van een nieuwe account op PUNA is voor Nederlandse gebruikers 16 jaar en voor gebruikers uit Belgiƫ 13 jaar. Ben je jonger dan de voor jou geldende leeftijdseis, dan dien je voor het aanmaken van een account toestemming te krijgen van je ouders/verzorgers.
In de PUNA app maken we gebruik van advertenties (ads).