2 Chainz verrast familie van invalide jongen met gezinsauto

2-chainz-family-1
2 Chainz heeft de kerst spirit goed te pakken. Nadat hij eerder al een invalide oorlogsveteraan hielp met een jaar aan huur en nieuwe meubels, heeft opnieuw een gezin blij gemaakt. Hij kreeg een verhaal te horen van een gezin in Atlanta dat betrokken was geraakt bij een brand in hun huis. De kinderen kwamen allemaal in het ziekenhuis te liggen en de jongste hield daar, door een tekort aan zuurstof, zelfs hersenbeschadiging aan over. Hij zit nu in een rolstoel en moet regelmatig naar het ziekenhuis. Vervoer van en naar het ziekenhuis was lastig voor het gezin, dus 2 Chainz besloot ze te verrassen met een gezinsauto. Ook deze auto werd betaald met de opbrengst van zijn kersttruien.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

17 December

4 comments

4 responses to “2 Chainz verrast familie van invalide jongen met gezinsauto”

 1. Kale supersaiyan says:

  Dit maakt je pas echt een artiest. Als je het kan delen en geven voor de mensen die het nodig hebben. Geld gebruiken voor een goede doel. 2 Chains is misschien niet mijn type muziek maar hij heeft absoluut mijn respect.

 2. tru says:

  truuuuuuuuuuuuuuu

 3. hairysupersaiyan says:

  hey 2 chainz als je geld teveel hebt. ik kan ook wel een auto gebruiken heb bijna me ribba

 4. hoihallo says:

  Altijd goed om iets voor een ander te doen maar ik krijg er altijd een naar gevoel bij als iemand dat dan ook filmt en de media in slingert want waarom doet diegene het want als het je puur gaat om het helpen van iemand hoef je het niet te filmen om te laten zien hoe geweldig je wel niet bent dan doe je het gewoon prive voor die mensen en hoeven anderen daar niets over te weten nu denk ik die wil gewoon goed overkomen en het gaat dus in de eerste plaats om zichzelf

Leave a Reply

Your email address will not be published.