2 Chainz zijn “dabbing Santa” truien hebben al 2 miljoen dollar opgeleverd

2chainz-dabtrui
Elk jaar maken allerlei verschillende merken weer nieuwe lelijke kerst truien en ieder jaar zijn er een aantal een succes. 2 Chainz heeft echter de jackpot met zijn “dabbing Santa” trui. De dab heeft de wereld overgenomen, we zien het in clips van Amerika, tot Frankrijk en in Nederland. Tegenwoordig doen nieuwslezers het, sporters als Cam Newton, Lebron James en Romelu Lukaku en zelfs Stevie Wonder. 2 Chainz speelde daar slim op in met zijn truien.

In een interview met Forbes maakt 2 Chainz bekend dat de truien inmiddels al 2 miljoen dollar hebben opgeleverd. Een deel van dat geld gebruikt hij om iets terug te doen voor zijn gemeenschap. Via zijn TRU Foundation betaalde hij bijvoorbeeld al een jaar huur voor een oorlogsveteraan en kocht hij een gezinsauto voor een familie die alles kwijt raakte in een brand.

2 Chainz heeft een team van 70 mensen om zich heen verzameld om alles in goede banen te leiden. Hij laat weten dat hij van plan is nog meer goeds met het geld te doen en in het nieuwe jaar een kledinglijn op te zetten.

2C380-SantaDab-Black_t3q74u Screen-Shot-2015-11-21-at-10.06.54-AM

28 December