🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

20 mensen gearresteerd bij Maxo Kream en NFL Cartel Bo clipshoot

In hiphop-video’s komt vaak het nodige wapentuig voorbij, veelal worden er nep-wapens gebruikt, soms ook niet. Bij de opnames van de Hoova videoclip van NFL Cartel Bo en Maxo Kream waren de wapens wél echt maar, zo bleek later: illegaal. Politie in de omgeving van de opnames reageerde op de melding dat verschillende individuen rondom de rappers met hun wapens in de lucht zwaaiden.

Toen de politie eenmaal aankwam op de set lieten de personen hun wapen vallen en zetten het op een lopen. De wapens die zij op de grond aantroffen konden teruggeleid worden naar 20 gangleden in Houston. Maxo Kream en NFL Cartel Bo sloegen niet op de vlucht en werden beiden gearresteerd. Kream werd later vrijgelaten maar voor Cartel Bo zag het er minder rooskleurig uit.

Hem werd het bedreigen van een agent en het bezitten van twee illegale vuurwapens ten laste gelegd. De rapper betaalde hierop de borgsom, knipte zijn enkelband door en sindsdien is er niks meer van hem vernomen. Van de 20 andere verdachten zitten er inmiddels 11 vast. De desbetreffende videoclip is hierboven te bekijken.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

12 December

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X