22Fest presenteert volledige line up met namen als Yung Nnelg, Ace Tee, Yung Felix en Linde Schöne


22Tracks heeft altijd al gedraaid om het ontdekken van nieuwe muziek en hoewel ze dat in voorgaande jaren al terug lieten komen in hun festival 22Fest, gaan ze zich dit jaar nog meer daar op focussen. Ze hebben voor een kleinere locatie en intiemere sfeer gekozen met minder grote namen, waar je nog fan van moet worden.

Op het Thuishaven terrein zal het grootste podium in het teken staan van house en disco met acts als de Zweed Baba Stiltz en Suzanne Kraft uit L.A. Of Oceanic, die back to back draait met De School-programmeur Luc Mast. In de loods draait het om beats en hip-hop met Yung Nnelg, Torus en Linde Schöne, maar ook internationale acts zoals de Duitse Ace Tee en UK rapper Kojey Radical.

In de tent draait alles om niet-westerse muziek met Philou Louzolo, Max Abysmal, de dames van Strange Boutique en Mr. Mendel. Het hele festival draait om het ontdekken van nieuwe muziek in tegenstelling tot het draaien van hits. De enige uitzondering daarop vindt plaats in de “schuurschuur”, waar Yung Felix en Amsterdam Sound System miniraves van 22 minuten geven waarbij telkens nieuw publiek van maximaal 30 man aanwezig is.

Check de timetable van het festival en haal je kaartjes hier, want het is zo 20 mei.

Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.

8 May

X