🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

5 items die je als man sowieso bij je moet hebben tijdens het festivalseizoen

zalando_20170116_07_095_ret_srgb

De afgelopen jaren heeft streetstyle fashion veel terrein gewonnen in populariteit. De style wordt getypeerd door een vaak nonchalante look, maar waar vooraf wel goed over nagedacht is. Denk bijvoorbeeld aan een cap, te combineren met bijna alle stijlen. Daarnaast zorgt het samen met de juiste sneakers, waistbag en zonnebril ervoor dat je outfit always on point is. Om het plaatje compleet te maken is een horloge natuurlijk ook een onmisbaar item in de manbox. Zie hieronder onze 5 items die iedere man sowieso bij zich moet hebben in het festivalseizoen.

zalando-sneaker

1. Sneaker
Een sneaker is als een kers op de taart. De juiste sneaker zorgt ervoor dat je outfit er op en top uitziet tijdens het festivalseizoen. Daarnaast is een sneaker de juiste schoen om een festival door te komen.

zalando-waistbag

2. Waistbag
Tijdens een festival heb je altijd een aantal items nodig zoals je portemonnee, je telefoon en een zonnebril. Waar laat je al deze benodigdheden zonder ze te proppen in je broekzakken? In een modieuze waistbag, die je outfit ook nog eens fresher maakt.

zalando-cap

3. Cap
Op een festival zijn betekent losgaan en soms kan dit invloed hebben op je kapsel. Een cap is daarom altijd handig om je slechte kapsel te verbergen of te combineren bij je outfit.

zalando-horloge1

4. Horloge
What time is it? Festival Season time. Naast dat het een modieuze accessoire is, helpt het je ook nog eens in tijden van nood. Is de batterij van je telefoon plotseling leeg en wil je toch snel de tijd weten? Kijk dan even als vanouds op je modieuze horloge.

zalando-zonnebril

5. Zonnebril
Houd je outfit flex en vermijd de hete zonnestralen van de zomermaanden tijdens een festival. Daarnaast zorgt een zonnebril er ook nog eens voor dat je look helemaal compleet is.

img_2445_ret_isoc

Surf naar Zalando en gooi je MAN BOX vol met deze toffe gear.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

22 March

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X