5 items die je als man sowieso bij je moet hebben tijdens het festivalseizoen

zalando_20170116_07_095_ret_srgb

De afgelopen jaren heeft streetstyle fashion veel terrein gewonnen in populariteit. De style wordt getypeerd door een vaak nonchalante look, maar waar vooraf wel goed over nagedacht is. Denk bijvoorbeeld aan een cap, te combineren met bijna alle stijlen. Daarnaast zorgt het samen met de juiste sneakers, waistbag en zonnebril ervoor dat je outfit always on point is. Om het plaatje compleet te maken is een horloge natuurlijk ook een onmisbaar item in de manbox. Zie hieronder onze 5 items die iedere man sowieso bij zich moet hebben in het festivalseizoen.

zalando-sneaker

1. Sneaker
Een sneaker is als een kers op de taart. De juiste sneaker zorgt ervoor dat je outfit er op en top uitziet tijdens het festivalseizoen. Daarnaast is een sneaker de juiste schoen om een festival door te komen.

zalando-waistbag

2. Waistbag
Tijdens een festival heb je altijd een aantal items nodig zoals je portemonnee, je telefoon en een zonnebril. Waar laat je al deze benodigdheden zonder ze te proppen in je broekzakken? In een modieuze waistbag, die je outfit ook nog eens fresher maakt.

zalando-cap

3. Cap
Op een festival zijn betekent losgaan en soms kan dit invloed hebben op je kapsel. Een cap is daarom altijd handig om je slechte kapsel te verbergen of te combineren bij je outfit.

zalando-horloge1

4. Horloge
What time is it? Festival Season time. Naast dat het een modieuze accessoire is, helpt het je ook nog eens in tijden van nood. Is de batterij van je telefoon plotseling leeg en wil je toch snel de tijd weten? Kijk dan even als vanouds op je modieuze horloge.

zalando-zonnebril

5. Zonnebril
Houd je outfit flex en vermijd de hete zonnestralen van de zomermaanden tijdens een festival. Daarnaast zorgt een zonnebril er ook nog eens voor dat je look helemaal compleet is.

img_2445_ret_isoc

Surf naar Zalando en gooi je MAN BOX vol met deze toffe gear.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

22 March

9 comments

9 responses to “Jay Z en A$AP Rocky leven al groen, 6 manieren hoe jij dat ook kan doen.”

 1. asd says:

  welke telecom bedrijf bij punt 4?

 2. Enjeka says:

  Gesponserd door kpn

 3. Moeders says:

  wat een kk domme ad is dit! Groen leven wtf is dat hahahaha!!

 4. Mini simon says:

  Wow thanksz 4 this very inspirerende artikel, het is fijn om te zien dat jullie zoveel om de aarde geven en niks om ad money!

 5. Vlierbespap says:

  Wie van jullie zou die chick op het plaatje hierboven doen? Eerlijk zeggen

 6. Afghaanse strijder says:

  Nee man die chikie lijkt mij echt een borderline keg die om de uur andere persoonlijkheid heb fok dat.. net zo als deze chingboys van puna zehma hiphop zuig mijn eikelrand ouwe.. kpn en die banken opnoemen get outta here kleine wanna be joden

 7. 030kid says:

  Uuuh sorry maar ING is een bank die investeert in wapens en pijpleidingen die slecht zijn voor het milieu.

 8. Kotter says:

  Groen als in blowen toch? Check.

Leave a Reply

Your email address will not be published.