50 Cent klaagt Rick Ross aan vanwege sextape

Het is geen geheim dat 50 Cent en Rick Ross niet door één deur kunnen, maar hun beef leek al een poos te zijn overgewaaid. Niets is minder waar, want gisteren klaagde 50 Cent Rick Ross aan. Volgende week begint namelijk een rechtszaak tegen 50 Cent, waarin hij ervan wordt beschuldigd in 2010 een sextape op het internet te hebben gegooid. 50 claimt dat niet hij, maar Rick Ross de video online heeft geplaatst. En als hij moet betalen dan wil hij dat Ross ook een steentje bijdraagt.

rickrosscigar_h_GIFSoup.com_

Lastonia Leviston, de ex van Rick Ross, speelt namelijk de hoofdrol in het expliciete filmpje dat naar verluid 3,2 miljoen keer zou zijn bekeken voordat het offline werd gehaald. Lastonia spande de rechtszaak tegen 50 aan en beweert dat hij de video online plaatste om Rick Ross te beschadigen. 50 ontkent dat en zegt dat juist Rick Ross de video online gooide en dat hij het alleen maar gedeeld heeft. Lastonia en Rick Ross hebben een kind samen, maar Rick is niet de man met wie zij het bed deelt in de video.

rick-ross11

Op 26 mei a.s. begint de zaak en het lijkt 50 Cent toch niet lekker te zitten. Hij wil met zijn eigen zaak tegen Rick Ross afdwingen dat Ross het merendeel van de kosten voor zijn rekening neemt als Lastonia in het gelijk gesteld wordt. Ook als zij een schadevergoeding moet krijgen, dan wil 50 dat Rick Ross zijn steentje bijdraagt. Het is niet bekend wanneer de zaak van 50 tegen Ross plaatsvindt.

tumblr_mdlgw3J6bC1r5ia19o1_500

23 May