50 Cent klaagt zijn voormalige advocaten aan voor 75 miljoen dollar

-suit
Volgens Business Insider heeft Curtis Jackson, oftewel 50 Cent, vandaag een aanklacht ingediend tegen het advocatenkantoor dat hem voorheen juridisch bijstond. 50 claimt dat Garvey Shubert Barer, zoals het kantoor heet, hem verkeerd geadviseerd heeft en dus hoofdverantwoordelijke zijn voor zijn faillissement. Ze zouden hem verkeerd advies hebben gegeven rondom de release van zijn koptelefoon waardoor hij uiteindelijk zo’n 17 miljoen dollar moest betalen en in de financiële problemen raakte.

De rapper ging in 2010 een samenwerking aan met Sleek Audio. Geïnspireerd door het succes van Beats by Dre zouden ze samen de Sleek by 50 koptelefoon ontwikkelen. Het bedrijf miste echter de deadline en heeft volgens 50 nooit iets aan de marketing rondom de koptelefoon gedaan. 50 besloot zijn eigen bedrijf SMS Audio op te richten om de koptelefoon uit te brengen en dat is waar het fout ging.

GSB zouden 50 ervan verzekerd hebben dat hij geen regels zou overtreden als hij de koptelefoon bij zijn eigen bedrijf uit zou brengen. Ondanks dat spande Sleek toch een zaak aan en won. Ze kregen ruim 11 miljoen dollar toegewezen en 50 moest ook nog eens ruim 5 miljoen dollar aan advocaatkosten vergoeden.

50 eist nu 75 miljoen dollar van het advocatenkantoor om uit de problemen te komen die zij veroorzaakt hebben.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

7 October

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.