50 Cent laat zien nog lang niet ‘broke’ te zijn

50 moneyshot
50 Cent scheen op het punt te zijn officieel blut verklaard te zijn, maar daar neemt de rapper duidelijk geen genoegen mee. Rick Ross noemde hem laatst al zwak en beweerde dat hij waarschijnlijk ook emotioneel zou zijn omdat zijn album de naam ‘Get Rich Or Die Trying’ draagt en hij een faillissement heeft aangevraagd. Echter zoals 50 al eerder aangaf is hij niet echt blut, maar is het eerder een manier waarbij hij zijn financiën moet herorganiseren.

Om een duidelijk punt te maken dropte 50 op zijn Instagramprofiel een aantal berichten waarin hij liet zien nog altijd over een aardige hoeveelheid geld te beschikken. Zo postte de rapper eerst een video waarin zijn benen verborgen waren door een grote berg bankbiljetten. Op zijn meest recente post zien we dat hij het woord ‘BROKE’ gespeld heeft met zijn geld terwijl hij een aantal biljetten aan het tellen is. Bekijk hieronder de reactie van 50 Cent die vermoedelijk ook gericht is aan het adres van Rick Ross.

Ok I found my legs, but I can’t find nothing to watch on TV. Power season 3 on the way. #EFFENVODKA #FRIGO #SMSAUDIO Een foto die is geplaatst door 50 Cent (@50cent) op

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

14 October

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.