50 Cent poseert samen met vermeend slachtoffer van Rick Ross

5O Cent zette gisteren een foto op Instagram met zijn ‘vriend’ Jonathan, die slachtoffer zou zijn geworden van een aanval, geweldpleging en kidnapping door Rick Ross. Ross had het slachtoffer zo erg toegetakeld dat hij niet niet meer fatsoenlijk zou kunnen eten. Nu blijkt het geval dat het slachtoffer vrienden geworden is met één van de grootste rivalen van de MMG baas.

Jonathan was bezig met reparaties aan het huis van Rozay toen hij aangevallen werd. De rapper zou de man met een 9mm pistool geslagen hebben en verboden hebben om het huis te verlaten. Rick Ross werd kort hierna gearresteerd en werd vervolgens een maand lang vastgehouden. Nadat hij de borgsom van ruim 2 miljoen betaald had werd hij vrijgelaten.

50 reageerde erop en vond het erg pijnlijk om te horen dat de oud-gevangenisbewaker uit Florida, nu zelf moest gaan zitten. Onder de foto met Jonathan deelt 50 Cent dan ook mee dat de verbale aanval richting Ross niet van Curtis Jackson komt,  maar van Kanan, het karakter dat hij speelt in de tv-serie ‘Power’. Het verhaal zal ongetwijfeld nog een vervolg gaan krijgen.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

7 September

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.