50 Cent wil de bokswedstrijd tussen Soulja Boy en Chris Brown organiseren en zet $100.000 op Chris Brown

15802592_1674396909252797_6128800391590051840_n

Soulja Boy en Chris Brown hebben ruzie en het lijkt verder te gaan dan enkel wat tweets richting elkaar. Wat begon met een simpele like van Soulja Boy op een foto van Karrueche lijkt te kunnen eindigen in een bokswedstrijd tussen de twee met bijzondere rollen voor 50 Cent en Floyd Mayweather.

Zoals bijna elke ruzie tegenwoordig begon de beef tussen de twee artiesten op Social Media. Chris was niet blij met de like van Soulja Boy op een foto van Karrueche en zou hem hebben opgebeld. Soulja maakte vervolgens in een serie tweets duidelijk dat hij Chris een bitch vind wat de beef tussen de twee naar de openbaarheid verplaatste:

Nadat ook Chris op zijn social media heeft gereageerd kwam iedereen tot de conclusie dat zij het maar “als echte mannen” uit moeten vechten, tot groot genoegen van 50 Cent. 50 maakte op Instagram duidelijk dat hij de bokswedstrijd graag ziet gebeuren en dat hij zijn geld op Chris Brown gaat zetten. Hij daagde Floyd Mayweather uit, één van de grootste boksers op dit moment, om mee te helpen het gevecht te laten gebeuren. Floyd lijkt een gevecht tussen de twee te zien zitten en heeft aangegeven met Mayweather promotions de beef te zullen promoten.

Fifty heeft veel vertrouwen in Chris Brown en wil zelfs $100,000 op het gevecht zetten. Hij daagt uit Floyd hetzelfde te doen: “Call Floyd [Mayweather] and tell him specifically I said, ‘bet 100,000.’ I’ll bet 100,000 on Chris, he can bet 100,000 on Soulja Boy. Floyd did some shit when Chris was on the phone with a girl, so he’ll probably be feeling a little funny because Chris probably fucked some of the same bitches he fucked and all kinds of shit like that.”

This is me trying to breaking up the Soulja vs. CB fight. LMAO that's what happen when you try to say sorry. ?

Een video die is geplaatst door 50 Cent (@50cent) op

Ook Floyd staat open voor het gevecht en kondigt het zelfs al aan op Instagram.

Soulja Boy lijkt niet bang te zijn en ziet het gevecht zitten, blijkt uit de onderstaande tweet. Mocht het gevecht plaatsvinden, dan gaan wij in ieder geval alles er aan doen om aanwezig te zijn. Wordt ongetwijfeld vervolgd..

More Stories
Yo Gotti koopt mansion voor 7.6 miljoen dollar