6ix9ine aangeklaagd door eigen beveiliging

Als er een rapper is die beveiliging nodig heeft is het 6ix9ine wel. De 24-jarige New Yorker heeft er zijn hobby van gemaakt om respectloze opmerkingen te maken naar andere artiesten en om hiermee ruzie te zoeken.

Volgens TMZ is 6ix9ine aangeklaagd door het beveiligingsbedrijf Metropolitan Patrol die hij niet genoeg betaald zou hebben. In het ondergetekende contract zou het bedrijf 6ix9ine 24 uur gedurende de dag gewapend beveiligen. Ook zou 6ix9ine in extra veilige auto’s rondgebracht worden met politie geïnspireerde wagens, inclusief lichten en sirenes.

6ix9ine is Metropolitan Patrol voor 11 ingehuurde dagen maar liefs $75,000 dollar verschuldigd. Met de extra kosten verzoekt het bedrijf $88,000 ter compensatie. Volgens 6ix9ine’s advocaat Lance Lazzaro, heeft de rapper er zelf niks mee te maken en moet het beveiligingsbedrijf aankloppen bij het boekingskantoor van 6ix9ine, die verantwoordelijk zal zijn voor alle betalingen.

Dit is niet het enige waar 6ix9ine voor is aangeklaagd. Alleen vorige maand is hij al aangeklaagd door een mishandelde gevangene en in december is 6ix9ine aangeklaagd voor verdenking van een gewapende overval in 2018.

More Stories
Busta Rhymes kondigt deluxe versie van ‘The Coming’ album aan