6ix9ine biedt 30.000 dollar voor het omleggen van Tadoe in verontrustende video

Op de website van TMZ is een video verschenen waar Tekashi 6ix9ine Tadoe, de neef van Chief Keef bedreigt. De video speelt zich af in de periode eind mei. Even een geheugensteuntje: een paar dagen later werd Chief Keef beschoten in New York en vlogen de kogels hem om de oren. In de video is te zien dat de regenboog rapper in een hevige discussie is verwikkeld met Tadoe. Tegen het einde van de video vraagt hij zelfs om het adres van de rapper uit Chicago:

“Matter fact, I’ma just get your address. I know where you at, You gonna be in your crib, or Sosa hotel?”

Na het telefoon gesprek loopt Tekashi lachend naar zijn crew waar hij ze vertelt dat hij momenteel 30.000 dollar op het hoofd Tadoe heeft staan:

“Yo, I gotta thirty pack on him right now, Swear to God I gotta thirty pack. Thirty thou cash.”

De opgedoken video komt op een slechte tijd voor de rapper, de rapper zit momenteel vast op verdenking van betrokkenheid bij verschillende criminele activiteiten. Zijn advocaat doet er ondertussen alles aan om de rapper vrij te krijgen. Hij beweert dat de rapper zich voordeed als een gangster puur voor zijn imago. De opgedoken video laat toch echt iets anders zien. De volledige video waarin 6ix9ine Tadoe bedreigt is hieronder te zien.

More Stories
Dr. Dre’s vader over zoon: “We Have No Relationship”