🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

6IX9INE gaat in de rechtszaal verklaren wat zijn rol was in Nine Trey Gangsta Bloods

In de rechtszaak tegen de leden van de Nine Trey Gangsta Bloods werd 6IX9INE’s voormalige manager Shotti vorige week veroordeeld tot 15 jaar cel. Andere verdachten hebben allemaal deals gesloten, op twee leden na. Anthony “Harv” Ellison en Aljermiah “Nuke” Mack worden verdacht van het ontvoeren en beroven van Tekashi, maar claimen dat het om een publiciteitsstunt ging en ze onschuldig zijn.

Gisteren zou de zaak tegen het duo beginnen, maar de het proces werd een week uitgesteld tot volgende week maandag. Inmiddels zijn er documenten naar buiten gekomen, waarin de rol van 6IX9INE in het proces besproken wordt. De regenboograpper zal als getuige fungeren en in de documenten staat dat de rechtbank verwacht dat hij zijn rol in de gang bekend zal maken. Er staat dat zijn rol was om geld te verdienen en te verdelen over de leden van de bende.

In de plannen staat ook dat er tijdens het proces sms-berichten tussen Ellison en Tekashi openbaar gemaakt zullen worden. De berichten zouden aantonen dat de ontvoering een vooropgezet plan zou zijn geweest.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

10 September

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X