6ix9ine in het ziekenhuis beland na gewelddadig roofoverval


6ix9ine daagt al maanden alles en iedereen uit en leek overal mee weg te komen. Iedere werd er gezegd dat hij dit keer de verkeerde mensen boos had gemaakt, maar alles bleef zonder gevolgen. Tot vandaag, want TMZ meldt dat de rapper uit New York is opgenomen in het ziekenhuis.

Bronnen melden dat hij bezig was met een videoclip, waarna hij, rond 4 uur in de nacht, richting huis reed. Toen hij thuis kwam zou een auto zijn oprit geblokkeerd hebben, waarna drie gewapende mannen op de rapper afgingen. Ze sloegen hem knockout met een wapen en volgens dezelfde bronnen werd Tekashi vervolgens wakker op de achterbank van de auto en werd hij gedwongen zijn juwelen en cash af te staan.

Aangekomen bij zijn huis gingen twee man naar binnen waar ze voor ongeveer 750 duizend dollar aan juwelen en tussen de 15 en 20 duizend dollar cash buit maakten. De derde dader bleef bij Tekashi en vervolgens reden ze met de rapper nog op de achterbank weg. 6ix9ine zou weggekomen zijn en hulp gezocht hebben bij een voorbijganger, die de hulpdiensten belde. Uiteindelijk zou hij met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht zijn om aan zijn verwondingen geholpen te worden.

Zodra er meer informatie over de zaak is lees je het hier.