6ix9ine onthult waarom hij 6 maanden afwezig was op Instagram en geen muziek uitbracht

6ix9ine is al weer een tijdje druk aanwezig op Instagram, maar dat was de afgelopen 6 maanden niet het geval toen de regenboograpper min of meer uit de spotlight verdween. Voor een langere periode was het even stil, maar vandaag heeft Tekashi zijn verklaring voor zijn langdurige afwezigheid met ons gedeeld.

Op Instagram heeft hij verschillende afbeeldingen van zichzelf geplaatst, waarop te zien is dat hij met overgewicht kampte. De afgelopen 6 maanden heeft hij dan ook gebruikt om zich op zijn gezondheid te focussen en om weer volledig te herstellen. In oktober was hij zelfs opgenomen in het ziekenhuis door een overdosis aan caffeine en dieetpillen. Inmiddels is de rapper 60 pounds (ongeveer 27kg) afgevallen en gaat het al weer een stuk beter met hem.

“Hey guysss………. “SO the real reason I LEFT Instagram and MUSIC for 6 months is because in September I was the biggest I ever got .. I weighed 204 pounds and I was kinda going through a lot in life and I was just constantly eating and eating…… I told myself to put the music to the side and focus on myself and here I am today 60 pounds lighter at 140” Bekijk de Instagram post hier beneden.

More Stories
‘Kanye West en Irina Shayk zijn aan het daten’