6ix9ine opnieuw aangeklaagd

De regenboog rapper, Tekashi 6ix9ine heeft opnieuw een aanklacht aan zijn broek hangen. 6ix9ine, oftewel Daniel Hernandez, is aangeklaagd voor betrokkenheid bij een gewapende overval in 2018. Volgens de kenners van TMZ hebben de
twee vermeende slachtoffers een schadevergoeding geeist voor mishandeling en emotionele schade.

De Trollz rapper, heeft eerder al zijn betrokkenheid toegegeven in de rechtbank. De twee bovengenoemde slachtoffers zouden met een pistool zijn bedreigd en beroofd. 6ix9ine en andere leden van de bende waarbij ze hoorden dachten dat de twee slachtoffers bij Rap-A-Lot Records hoorden.

Het maakt de slachtoffers echter niet uit dat 6ix9ine geen leidende rol zal hebben gehad tijdens de overval, de rapper zou de hele overval hebben gefilmd vanuit een busje. De twee vermeende slachtoffers eisen daarom. dus een schadevergoeding voor onder meer mishandeling en emotionele schade.

De rapper kwam in augustus na een gevangenisstraf van twee jaar vrij. Tekashi werd veroordeeld vanwege betrokkenheid bij Nine Trey Bloods. Er hing hem in eerste instantie een straf van 27 jaar boven het hoofd, maar hij kreeg strafvermindering omdat hij tegen andere Nine Trey Bloods getuigde.