6ix9ine daagt Lil Durk opnieuw uit na respectloze King Von post

6ix9ine draagt zijn haat voor de overleden rapper King Von passievol over aan zijn volgers op Instagram. Afgelopen februari lokte hij al een reactie uit van Lil Durk, King Von’s labelbaas en beste vriend, toen hij de respectloze opmerking “Someone tell King Von join my live right now I BET HE WONT.” in een post op Instagram plaatste.

De uit Chicago afkomstige rapper King Von overleed na een uit de hand gelopen ruzie in een nachtclub in Atlanta. 6ix9ine heeft hem sindsdien nog steeds niet met rust gelaten en hij blijft opnieuw uithalen. In zijn nieuwste post op Instagram draagt 6ix9ine een t-shirt met een afbeelding van King Von. Op de tweede foto ligt hij neergeslagen op de grond en in de laatste swipe, laat hij zijn nieuwste 1 miljoen dollar aanwinst zien. Dit allemaal onder de caption: “IF A N- KILLA AINT DEAD YOU SHOULDNT WEAR NO RIP SHIRTS”. Deze line is afkomstig van Pooh Shiesty’s track ‘Black in Blood’, waar Lil Durk een featuring op heeft. Check de post zelf hieronder.

Lil Durk heeft erg gelukkig niet voor gekozen om haat met haat te bestrijden en blijft zijn overleden vriend eren met zijn nieuwste ketting.

More Stories
Lil Nas X gaat in zee met Pornhub