ADE BEATS maakt hoofdgasten eerste editie bekend

ADE Beats, voorheen bekend als R’DAM BEATS, is de nieuwe jaarlijkse conferentie voor hiphop, bass en beats. Vandaag werd bekend wie de eerste keynote-sprekers zijn van de eerste editie bekend. Zo zijn: Mr. Vegas, Kenny ‘Dope’ Gonzalez, Steve Lobel, DJ Moortje, Rob Stone (The Fader/Cornerstone), Matt Black (Ninja Tune), Chuckie, Munchi, gastcuratoren The Partysquad en vele anderen bevestigd voor eerste urban gerelateerde conferentie tijdens het bekende Amsterdam Dance Event.

ADE Beats presenteert keynotes met sleutelfiguren uit de internationale hiphop, bass en beats-gemeenschap. Het speciale Beats & Culture-thema op ADE Beats wordt afgetrapt met het openingsfeest ‘The Partysquad & Friends’ in Melkweg’s Rabozaal op woensdag 14 oktober, het eerste Rebel Yard-evenement in Nederland met speciale gastoptredens van dancehallsuperster Mr. Vegas uit Jamaica, Ms Dynamite & Maikal X, Diztortion, Stylo G, Ghetts, Bonkaz, Toddla T, Gomes, Yung Felix en Boaz van de Beatz. Veel van deze artiesten zijn ook te ontmoeten tijdens het dagprogramma van ADE Beats op vrijdag 16 oktober. Een van de hoogtepunten tijdens het conferentieprogramma wordt een keynote-interview door Kamal Bankay met Clifford ‘Mr. Vegas’ Smith, een van de grootste reggae- en dancehallsterren in de afgelopen twee decennia.

In de nieuwe exclusieve talkshow Dutch Beats Innovators, focust ADE Beats op de speciale rol die Nederlandse producers spelen in het creëren van stromingen en geluiden die de wereldwijd de clubscene beïnvloeden. Sprekers in deze all star-line up zijn onder meer bubbling-grondlegger DJ Moortje, Dirty Dutch-voorman Chuckie, tropical bass-kanon Fellow, moombahtonpionier Munchi, future bass-man Ganz, Rebel Yard’s muziekmengers The Partysquad en de grensverleggende hitproducer Boaz van de Beatz.

Amsterdam Dance Event vindt plaats van 14 tot en met 18 oktober 2015 en ADE Beats heeft een programma op vrijdag 16 oktober in de Melkweg, Amsterdam. Voor meer informatie en tickets: http://www.amsterdam-dance-event.nl

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

8 September

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.